38

Sss

преди 2 години

И какво? Нали са си на тяхна територия. Сега ще им набиват санкции, защото си разполагали войници на тяхна територия... ами като има американски войски по границите на Литва, Латвия и Естония, ко ся? Руснаците да пратят войски в Куба и Мексико !? Вой до небесата, смешна работа!

37

Да

преди 2 години

Така беше и преди войната в Ирак.ЦРУ твърдеше че Садам Хюсеин имал химически оръжия, че изтребвал народа си ,че съсипвал Ирак. Ами има руски войски покрай Украйна но са на руска територия. Какво правят обаче американските войски в България, Румъния, Естония, Литва, Полша и вече 75 години в Германия?

36

Анонимен

преди 2 години

Следвайте римляните и си задайте въпроса "Кому е нужно". За какво и е на Русия тая територия.

35

Анонимен

преди 2 години

Не беха ли американчетата във Виетнам. ***, както и всички останали, го ядоха във Афганистан.

34

някой

преди 2 години

"Русия заяви днес, че ученията са в отговор на военното струпване в Полша и Литва, които граничат с Украйна." Колко мозък има в главата на Путин? Цял свят вижда агресията на Русия, това не ви е 1-ви септември 1939-та година, когато не е имало военни сателити които да снимат струпването на части от Вермахта по полската граница! Ако това беше вярно, защо руските войски в Беларус са разположени по границата с Украйна, а не с Полша и Литва???!!!Путин иска да я огради в "котел" май?

33

Анонимен

преди 2 години

Снимката кефи. Те руснаците не са чували за маскировка. Горичката на 100 метра, ама машините строени за парад на голото поле. Има само една опция - "внимавайте какви ги дръвчите"

32

Мужик

преди 2 години

Жужето одъpтя и почна с глупостите, като нищо ще спретне една война за сбогом.

31

Анонимен

преди 2 години

Путин си отива!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Времето не работи за Путин. Първо, че става все по стар и глупав, при което вътрешните му врагове все един ден ще му скроят клпка по стар руски властови обичай. Второ, младите украинци растат и се усещат, че не искат да живеят като в руска губерния а искат като свободните европейци и се чувстват повече европейци.. е, бъдещето и бъдещото управление на страната ще е един в техните ръце. Часовникъза за Кремъл тиктака, тиктака, а Си не спи.

29

Анонимен

преди 2 години

Хайли лайклитата пак в действие. И за Садам имаше доказателства. Размахваха ги в ООН даже.

28

Анонимен

преди 2 години

При тръмп нямаше изостряне на напрежението и всичко бе в духа на добрият тон, байден е на - 100г хич не му дреме ако стане ядренна война- изчезваме всички

27

Анонимен

преди 2 години

23, допуснал си незначителна грешка от няколкостотин км. Не от Днепър на запад, а от Днестър на запад са западенците.

26

Анонимен

преди 2 години

До Чичо: АМи поросто защото изобщо няма да свърши, ами тогава ще почне рамбарадама. Нито украинците ще се примирят с руска окупация, нито цивилизованият свят ще остави Путин да спи спокойно в бункера. Русснаците винаги са имали проблем в "Сдлед това" -не знаят какво да правят в мирно време и как да управляват, след като натурата им е разрушителна, а не креативна. Чкака ги малък ад и нов крах и разпад на държавата им, но бавно и постепенно, че по ще заболи и от краха на ссср.

25

dakotabg

преди 2 години

Мерене на п**ки,ама на раша,е по-голяма!Като приказката за заьо:)

24

Анонимен

преди 2 години

"По страшно от войната няма!"----------------------------------------------------------------------------- Истина е както е истина, че по-ценно и по-радостно от Мира няма.

23

Анонимен

преди 2 години

Споку ве за сметка на това ние трупаме лгтбта и таз година пард ще има.

22

Анонимен

преди 2 години

Малей страх! Партизанска война в Украйна - смях! От Днепър на запад украинците не са руснаци, от Днепър на изток няма украинци.

21

Niemand

преди 2 години

Пъзливите българи ще са първите, които ще капитулират. Като знам как мъжлетата ги е страх дори от ваксина, при война няма да може да ги намерим. Направо отсега радьов да обяви пълна капитулация.

20

Анонимен

преди 2 години

Нов Виетнам може да има само в крайния запад на Украйна. Иначе местното рускоговорящо население представляващо 80 % единствено ще ги приветства. Чичо Сам нещо пак не си е направил сметките.

19

ктт

преди 2 години

До Ya RabbАха - тя все умряла мечката и накрая всички и ядат попарата . Пък ти си хамава шматка.