98

ББ+ЦЦ+РП са решение

преди 2 години

200 гранд каймета са по 5 долара на украинец? колко светли и умни хора имаше навремето в Украина, а днес минаха през 3-4 президенски празиденти коит президенстваха по най непрезидентския начин в следсвие на което там президенската институция е депрезидентирана во веки веков. Ако не са щатите да им помагат с технологии суровини оръжие и пари се са вапсали. Ако все още СИВ-силите работят - да вземат борето Борисов, Цецко Асансьора и Росе Предателналиев и да помогнат на бандерните кихлеристи

97

РАЗБИРА СЕ!

преди 2 години

Разбира се, че ще трупа. Т.нар. Западни Колеги тупат топката, за да печелят време и да продължат да въоръжават Украйна (пушечното месо) с още арсенал, вкл. и руски хеликептори и амуниции от Афганистан, с които ще извървшат провокацията --- дългоочакваното нападение, което ще бъде преписано на Русия. Моля се на Бог да вразуми Българите и тези, които сега говорят от наше име. Ако американците успеят за запалят една малка война в Черно Море, пишете ни изпепелени.

96

Анонимен

преди 2 години

Аве хора и братя американци ако русия искаше да превзема украйна изобщо нямаше да разберете какво се случва

95

АЙДЕ

преди 2 години

АЙДЕ ВЗЕМАЙТЕ Я ТАЯ ОКРАИНА И ДА СЕ СВЪРШВА ТОЯ ФАРС ВЕЧЕ, АМАН ОТ ВАШИТЕ ПРОСТОТИИ ВСЕКИ ДЕН ПО НОВИНИТЕ

94

Иван

преди 2 години

Една страна с население под две трети от населението на Нигерия или Пакистан не може да се задоволи с една седма от територията на земята - пълно безумие

93

АнатемаНаСолюПаситто

преди 2 години

Редно е да изгоним краварете-терористи от дома си,криещи се на българска земя като миротворци под името СатаНАТО, докато не са подпалили чергата,че ще изгорим като факла.

92

Анонимен

преди 2 години

"Многоцелевата ракетна установка БМ-27 има максимален обсег на стрелба от 90 км." ВСЪЩНОСТ Е САМО С МАКСИМАЛНА ДАЛЕЧИНА НА СТРЕЛБАТА 35 КМ = 21,75 miles. АЛО, КЪЛВАЧИТЕ КОГА ЩЕ СМЕНИТЕ ПЕРУШИНАТА?!..

91

Анонимен

преди 2 години

Кво прай Европа без руски газ ?Швеция каза ясно, нямаме .Не съм привърженик на Путин, но Байдан не знае ,какво означава политика .Или си мисли ,че ще настъпва руснаците, а те ще му правят теманета .Руснаците ще вземат това което искат, а янките ще им наложат санкции на партенките.

90

Жоро Сороса

преди 2 години

Да ги струпат всичките за да може с една бомба и да ги няма.

89

МАРШАЛ ЖУКОВ

преди 2 години

ОЧИТЕ НА СТРАХА НА ПОРАЖЕНЦИТЕ ОТ УКРАЙНА И НАТО СА ГОЛЕМИ КАТО ВСЕЛЕНАТА... ОЩЕ НЕ СМЕ ПОМИСЛИЛИ ДА ГИ НАПАДАМЕ И ВЕЧЕ БЯГАТ...КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ АКО ГИ НАПАДНЕМ??!...

88

цървул

преди 2 години

Мисля, че Голодомора е трябвало да продължи още 1-2 години за да се избият от фашизираните украински тикви всякакви идеи да седят зад гъраба на Батката (САЩ) и да лаят като пинчери.

87

На страха очите

преди 2 години

Путин само да си го премести и НАТО скачат уплашени - мислят че ги е почнал!

86

Раша се гъбарка

преди 2 години

Сигурно половината са макети за да видят колко им е истерита на САЩ и НАТО. Ако продължават така - ще вкарат в психиатрия 1/3 от натовските генерали :):)

85

Мммм

преди 2 години

И ние като правим учения всяка година в Шабла до Румънската граница , нападаме ли Румъния ???.

84

Знайко

преди 2 години

Тези машини са наредени като на парад. Зелен цвят посред зима, на открита площадка. Не е тази техника за война. Може да е всичко друго-снимат филм руснаците или правят пропаганда колегите от САЩ. Най-малкото- видяхте какво стана в Крим- докато се усети някой-Крим вече бе руски. Нямаше струпвания, снимки и т.н. ...

83

Анонимен

преди 2 години

Янките видеха 250 камиона на едно място и се уплашиха! Ама те не са за нахлуване! Виде се че за 4-5 часа половин руска десантна дивизия заедно с цялата си щатна техника се разгърна в Казахстан и прочисти там от навлеци. Кой нахлува с камиони и с пехотинци някъде през 21 век?!

82

джуджак

преди 2 години

аз имам комплекс за малка пи шка , за тва вадя големи ракети

81

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна пропаганда имаща за цел да оправдае струпването на повече войски на НАТО (демек САЩ) около Русия. Руснаците трябва да са напълно ненормални да пилеят военните си ресурси в дупката Украйна - какво ще спечелят от това?

80

Включвам се в

преди 2 години

Трета Киевска дивизия за битка с ушанките!

79

В.Кличко

преди 2 години

Ще водим партизанска война с руските окупатори и агресори ! До последна капка кръв !