78

Тиуи

преди 2 години

Русия прилича на заспал на улицата пияница, събудил се след тежък 30 г. запой, през който установява, че са й задигнали палтото, ушанката и т.н. Раздразнена, започва да налита на минувачите: "Ти мене уважаваш ли ме?"

77

ф

преди 2 години

Ще трупа ами. Като почнаха да наобикалят лисиците миналото лято и вързах кучето по-горе до оградата.

76

67

преди 2 години

същото важи и за Путин

75

няма много разлика

преди 2 години

между русия и сащ по милитарските им амбиции. Но има доста разлика в постройката на обществата в полза на сащ разбира се, сега някой типи гьоз фил ще се засегне предполагам :)))

74

Анонимен

преди 2 години

Европа има граници на търпение, все пак.

73

Програмист

преди 2 години

Такава армия и от толкова време неще да е за учение и сплашване само. Гответе се

72

Татул до ДА БЕ

преди 2 години

Невежество, викаш а? Аз въпреки че съм от село си спомням как до преди 20 тина години за разлика от Русия американците все още нямаха своя космическа станция, с изключение на Скайлаб който падна. Знаеш ли, че все още нямат своя - има международна. И до 2020 година руснаците ги возеха до нея. Не че американците не правеха опити с товарни кораби и совалки. Салют е изведен в орбита 70 те. Станция МИР е изведена в орбита 86 г., Абе много прости тези Руснаци. Представям си сега какво имат.

71

Алекс

преди 2 години

Цялата статия е евтина пропаганда."Сън" е доста пропаднал вестник,жълта преса.Русия няма никакво намерение да напада Украйна.

70

Анонимен

преди 2 години

В този ред на мисли, най-прекия път към войната е това, което се внушава от днес.бг за едиствено правилен избор, а именно: игнорирането на поставения на масата проблем от страна на руснаците и предвижване на плановете за въвеждане на Украйна в НАТО. Слава Богу не всички в щатите стоят на такава крайна позиция на ястреби, както многоважаваната и аФторитетна интернет платформа вчера.гиби и са подели инициативата за продължаване на дипломатическите усилия, с днешната среща в Женева.

69

Анонимен

преди 2 години

Днес ще се проведе стеща между висшите дипломати на САЩ и Русия в Женева. Инициативата е на американслаата страна, водена пт Блинкен. А тона и внушенията в стати като горната имат за цел да обслужат тезата, че на Рисия е недопустимо да се дава думата по въпроси, които тя разглежда , като заплаха за сигурността си, а имменно разполагане на самите й граници на бази и стратегическо нападателно въоръжение на вероятния противник.

68

АНОНИМЕН

преди 2 години

Така изглежда в зимна сутрин пракинга на BILLA. Тия зорлем се мъчат да правят глупости. Ненормалници!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 Къф неутралитет, кви пет лева. Ти в кой век живееш! Много си глу-пав! На сцената излиза Китай. С Русия се свърши. Милицейчете я згняса окончателно. Забрави!

66

Анонимен

преди 2 години

Путин изтегли практически всички контрактници от Далечния изток с техниката и 6-месечни "командировки и разгологъзи тотално китайската граница.Ако се развалят отношенията напълно, следствие на московска инвазия, аз съм напълно убеден, че Поднебесната ще го използва веднага.Хем да си увеличи затоплящата и скоро плодородна територия, хем жизнения проблем с водата,хем дървесина, която и така трябва да се сече.Това трябва да реши и противопоставянето със САЩ, до Кимерика-2. Предречено е многократно.

65

Анонимен

преди 2 години

Айде бе, Украйна да стреля първия патрон и да се почва. Не й ли ситга че САЩ я щрка да стреля първа, ЕС я юрка да стреля първа... колко още ще ги увещаваме?

64

до 66

преди 2 години

ДрОгарю ват-ник, разсъжденията ти са неверни, защото не си и чувал за бойните безпилотни космически совалки Х-37В от космическата флотилия на Пентагона, за които няма дозареждане на гориво.

63

АНОНИМЕН

преди 2 години

Като не мина номера с вируса, хайде следващата глупост.

62

АНОНИМЕН

преди 2 години

Истината е, че НАТО не може да живее без враг.

61

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам за Украйна , защото ще се върнат в изходно полужение но няколко хиляди жертви по-късно

60

Факт

преди 2 години

До АнонименВерно, войната е и отдушник за вътрешните проблеми. Само че американските вътрешни проблеми са дори по-тежки от руските,екзистенциални.САЩ НЕ могат да съществуват без военна доминация, загубят ли я, икономиката им ще рухне, защото ако няма страх от Америка, никой няма да ги храни.А САЩ от десетилетия произвеждат само 2/3 от потреблението си, останалото е пладнешки грабеж чрез долара. Изчезне ли страхът-Америка свършва.

59

Да бе!

преди 2 години

Учудващо е невежеството на русо-робите , до един от село, които тук се опитват да сравняват примитивна Русия с Космическа Америка. Иначе, за тях е по-добре още от сега да планират къде ще се скрият, когато изгори Кремъл...