58

Анонимен

преди 2 години

При Демократите само войни стават!

57

Геополитик

преди 2 години

Единствено Украйна няма интерес от войната, всички останали я искат.

56

Анонимен

преди 2 години

"Хора, трябва да настояваме за пълен неутралитет при евентуален конфликт. Трябва да се обявим за държава на мира и да искаме да се водят мирни преговори по всяко време, без значение колко вярваме, че ще са успешни"----------------------------------------------------- Отановска Испания иска да изпрати изтребители на отановска България. За какво са ни нужни тези изтребители? С кого се каним да воюваме? С КНДР ли? Кой и защо ни превръща във фронтова линия?

55

334

преди 2 години

Джуджето Путин е готово да ни докара ТСВ, но да е на върха. На руснаците трябва постоянно да се натяква, че Западът ги мрази и ги заплашва - така се става любимец на милиони ограничени в мисленето си хора.

54

Анонимен

преди 2 години

Много мераклии за война тука. Кефи ме как първото взрив и EMP ще събори великите войни от дивана. Няма нищо хубаво в една война дечица. А такава в Украйна е много вероятно да се пресели при нас. И на никой от ония няма да им пука чий фил и фоб сте.

53

Анонимен

преди 2 години

В дълбока заблуда сте, ако си мислите, че американците са богати, а руснаците.бедни. Освен останалото се видя колко са годни войници като ФАЩ и съюзниците им се наложи да бягат зато зайци и по спешност от Афганистан, като талибаните за един ден превзеха уж пазените от НАТО територии. Не ги съветвам да се месят в конфликта между Русия и Украйна. Това не е тяхна битка.

52

Анонимен

преди 2 години

Алооооо за война говорим,не за ковид?!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Войната винаги е отдушник от вътрешните проблеми!

50

Факт

преди 2 години

Украйна е само пешка в играта, разиграват я както си искат.Истинската битка е САЩ-Русия. Очевидно Путин блъфира с Украйна, въпросът е къде и как истински ще удари.Впрочем,ако смяташе наистина да напада украйна, тия спътници нямаше толкова спокойно да снимат. Има с какво да бъдат заслепени.

49

Состин

преди 2 години

Такааа, чибурашките са на дъното вече, глад и мизерия ги дъни яко. Не ми говорете за шепата олигарси ограбили страната си. Та, джуджето като един истински харашоец, няма калво друго да направи, освен да подпали война и да обяснява на ушанките, как някой искал да ги превземе. Класическо поведение на диктатор.За съжаление сцената на простотията му е доста близо до нас и всеки който се радва на простащината на Путин е меко казано оли. Като толко го обичате що не заминавате за Русия.

48

Реалист

преди 2 години

Руските таракани верно са полудели из форумите! Забелязвате ли, как говорят за войната като за нещо "нормално" и "неизбежно", и как стохилядна армия, която Путин е изпратил за пушечно месо, за тях нищо не значело! Изперкала работа!

47

Русия

преди 2 години

Готви опустошителни санкции срещу САЩ, включваши унищожаването на Шести американски флот и превантивен ядрен взрив на полигона в Невада.

46

Анонимен

преди 2 години

Русия мачка десетки народи, които са окупирани, претопявани от столетия и не искат да имат нищо общо с ***. Имам Шамил се е борил за независимост още 19. век срещу това зло. Чеченци, чуваши, башкири, татари, черкези, тува. Все поробени народи, които рано или късно ще са свободни.

45

Анонимен

преди 2 години

Чичо (коментар2), въпросът ти е подобен на въпроса на журналистка, попитала вчера байДжо защо чака Путин да направи първия ход в Украйна, а не удари руските войски веднага. Даже деменцията й отговори, че въпросът й е глупав.

44

Комиците и Фашистите

преди 2 години

..трябва да бъдат изгонени от Украйна, а Свободния Украински народ да проведе Референдум за присъефиняването на Украйна към Русия. Просто и ясно.

43

Анонимен

преди 2 години

Трябва им голямото зануляване на хамериканчетата. Китай ако си поиска версиите или ОПЕК минат на друга валута и са свършени.

42

Анонимен

преди 2 години

Че ква да е Украйна-руска:каза Юмрука!

41

Анонимен

преди 2 години

До: номер 38 Шефът не спи, той си почива. Шефът не яде, той се храни. Шефът не пие, той дегустира. Шефът не закача секретарките - той ги обучава. Шефът не ти е баща, но може да ти такова майката когато си поиска! "Путин не напада, той освобождава."? Да, сигурно е така.

40

Kire Emigranto

преди 2 години

Откачените м,урзилки като нищо ще забъркат ТСВойна?!Явно джуджето се бои,че одъртява и не му се мре сам!Иска да повлече и много юноши и младежи в гробът с него?!Нали си е сталинистки вам,пир,не може докато не затрие милиони животи!Но си мисля,че тая му авантюра с Украйна ще е последната в животът му!Мяза ми на пиян в,атник,който си е въобразил,че може юмручно да размаже е тъй на майтап едновременно двамата братя Кличко,щот имал чувството,че щели да го нападнат?

39

Анонимен

преди 2 години

До Чичо Джо----Много филми си гледал малкия! Едно е на кино друго е наистина.