63

Анонимен

преди 2 години

Ще се видят в съда испанските данъкоплатци ще плащат като попове на Джокович, заради делата на управляващите.

62

Анонимен

преди 2 години

Напомня историята на Мохамед Али, който отказва да воюва във Виетнам. Спират го от бокса за няколко години... Днес всеки знае кой е Али, измекярчетата, които се опитвали да го смачкат са заличени от историята и никой не помни имената им.

61

Анонимен

преди 2 години

Значи и Испания ще трябва да покани някой тенисист от селската лига да замества Джокера на турнирчето им. Щом ги кефи да се излагат като кифладжии.

60

Ваксалина

преди 2 години

Пускай вилата в air bnb за 20 евро на вечер, че чувам някои спонсори си бият камшика.

59

Анонимен

преди 2 години

да играе в Мадрид или да посещава дома си в Испания, той просто трябва да се ваксинира. Това би било най-разумното нещо в момента. Намек, че няма акъл, ама за момента ... А за после ... Те ще се правят на луди, че са били заблудени ...

58

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНикой не го принуждава бе глупи, хората са написали, трябва да остане под карантина при влизане ако не е ваксиниран. Ама чукча писател...А Джокович е ползвал дипломатически паспорт-ха,ха сръбски хитрец, дали и сърбоманите защитаващи го имат такива? Щото той пет пари не дава за вас , а освен това за сведение се води с постоянно местожителство в Монако. И не, не е един от вас, той е от елита но ви прави на ***.

57

Анонимен

преди 2 години

А защо да е задължен да се ваксинира, след като трябва да може да играе и ако е преболедувал? Май Файзер и Модерна са си купували политици на килограм през последния месец.

56

Анонимен

преди 2 години

Яхта ако има, не трябва да влиза сигурно в териториални води на държава от континента на правата на човека! Нещастници.

55

преди 2 години

Тоз сръбски отворко сега ще бъде гонен отвсякъде, понеже е много хитър

54

Кво ми

преди 2 години

пука бе......

53

Анонимен

преди 2 години

"Даже може да осъди Испания примерно, защото в Европейския съд е приета резолюция 2360/2021 още на 27.01.2021, според която никой няма право да принуждава хората да се ваксинират и да дискриминира НЕваксинирани."-----------------Там е работата, че ваксърските държави напълно изпляскаха и погазват всякакво международно право, а жалките медийки им ръкопляскат.

52

Анонимен

преди 2 години

Търсете си адвокати за частни дела! Ще ги пратим където им е мястото!

51

Анонимен

преди 2 години

От кога думата м е с т и се цензурира

50

Анонимен

преди 2 години

Ловът на вещици продължава, но както се случва с всички репресивни режими рано или късно на хората им писва и прекратяват безумията, поне за определено време.

49

Анонимен

преди 2 години

"Ако г-н Джокович иска да играе в Мадрид или да посещава дома си в Испания, той просто трябва да се ваксинира. Това би било най-разумното нещо в момента."_____Хахахха вземи се гръмни бе, да не е единствената вила, която притежава.

48

Гришата

преди 2 години

Джоке, една виличка на Слънчака и ще си оправищ живота. Тука сичко може, бате!Сертификатче за чужбина даже ще ти извадим и едно тенисче ще разцъкаме, пари ще съберем. Ела в страната на неограничените възможности!Цяла неваксинира България само тебе люби!

47

Анонимен

преди 2 години

Да я продава на някой ваксър и да си харчи парите в Сърбия. Голямата работа, че не може да ходи в Испания. Нали някой ден циркът ще приключи и тогава Джокович да им го връща, като обяви държави като Австралия и Испания за фашистки при всеки удобен повод, а политиците им за фашисти и така. Даже може да осъди Испания примерно, защото в Европейския съд е приета резолюция 2360/2021 още на 27.01.2021, според която никой няма право да принуждава хората да се ваксинират и да дискриминира НЕваксинирани.

46

До 68

преди 2 години

Пич, аз може да съм в Америка от близо 20 години но България ми е на сърцето. Винаги съм казвал че от България по-хубаво няма. Дай email да ти пратя снимки. Тъкмо свърших работа.

45

66

преди 2 години

Живееш ти в Колорадо колкото аз пиша от Марс дръжки .

44

Анонимен

преди 2 години

Ай да видим просто киро как ще ме ваксинира. Живея в колорадо, тук няма сертификати, маски ако искаш слагаш ако искаш не, всичко си работи басейни, фитнеси. Работя за себе си. Аиде киренце ела да ме убедиш да ме информираш и ще се ваксинирам. Хах