83

Анонимен

преди 2 години

Що не беше Гришо още по добре щеше да е. Тогава да видите какво злорадство щеше да ни залее. Ехее купон щяхме да направим от радост и злоба. Ама и неволите на Джокович пак ни стоплят сърцата. Ама пишете колко милиона е загубил. Да се радва народа, че едничка радост това му остана.

82

Полза от боцкане ?

преди 2 години

Днес говорих с колега, който има 2 ваксини + Бустер + Зелев сертификат. Пътува за Австрия и въпреки, че е набоцкан до козирката, трябва пак да си прави ПСР тест.......Е това не е ли подигравка ?

81

Шефа

преди 2 години

Нело, продължавай да триеш коментари, които не поддържат тезата ти и ще се сблъскаш с реалността. Свободата на словото е зсложена в конституцията и няма да ти харесат резултатите от действията ти. Или си изтрий всичките профили ако не искаш да се набиеш в проблеми и напускай работа.

80

Анонимен

преди 2 години

Джокович показа на света и тези които искат да го управляват , че всеки има свобода избор и любов дадени ни от БОГ! И че ковид пандемия няма. И всичко което с еправи е план от Бил Гейтс и жена му Мъск и други които иска да намалят населението и да ви превърнат в биороботи подвластни на техните команди с ваксините с които ви убиват и които ще ви променят. Обаче немислещите са подвластни и озволяват да правят с тях каквото искат вместо да спрат фалшивата пандемия. Но ГОСПОД ще го направи.

79

Право на избор ?

преди 2 години

Уникална логика. Тия побърканите може и да кажат: " Който не се ваксинирани, няма право да посещава собственият си дом". Няма игла, няма покрив. Демокрация, а ?

78

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ми става при всяка кофти новина за Джокович. Някак светва мръсната опушена панелка. Мразя го тоя, мразя всички успели хора. Така е там - правилата важат за всички. Нали така. И шльокавицата дето я пия всеки ден накак по ми върви. Откак го ексрадираха от Австралия следя всяка новина и злорадствам. Така му се пада на тоя. Да го мачкат...Вила в Испания ала бала Най-добрия бил нам кво си. Нищо, че съм ***, пропаднал, алкохолизиран, озлобен д-еб-ил щом на Джокович му е зле на мен ми е добре

77

Апокалипто

преди 2 години

Браво джокер!Всеки един нормално мислещ ще застане на страната на свободния избор и демокрацията,другите просто ще се надупят за поредната порция шляпане вдупето,под предтекста че спазват правилата...

76

Анонимен

преди 2 години

До Един с/у всички !!! Става дума и за рекламни договори, все пак, за продължителност, за цифри преди млн. Джокович може да си го позволи, а и вероятно спонсорите му, също са го подкрепили.

75

Анонимен

преди 2 години

То стига да направи един шоу мач по същото време когато е финалът в Испания и като им олекнат джобовете с няколко милиона, ще му падат на колене да се върне. Даже и за Австралия има време да го направи.

74

Ама, сериозно ли ?

преди 2 години

*** и демокрацията, инвестираш за вила в чуждестранна страна, плащаш данъци и накрая ти викат: " Ако не се боцкаш, забрави за собственият си имот....". Това ли са Европейските ценности ?!?

73

Един с/у всички !!!

преди 2 години

Не се появи е един топ спортист, който да е настрана да Джокович. Големите звезди Кристиано и Меси, къде са ?

72

Анонимен

преди 2 години

Само от филма за австралийските драми ще направи повече пари от наградния фонд на аборигенското турнирче.

71

Анонимен

преди 2 години

На мястото на Джокивич шях да поведа народа срещу ваксинираната и з ме т !

70

Анонимен

преди 2 години

Сега ако направи един благотворителен турнир за неваксинирани, на фашунгерите ще им паднат ченетата.

69

Това е началото!

преди 2 години

Тия си правят кеф с простолюдието, няма да се изненадам ако направят минимум 10 игли за ходене на работа.

68

Анонимен

преди 2 години

Почти задължително ваксинираните австралийци, имат 104 000 нови случая средно дневно през последните 7 дни. Население 26 млн. Има да ги стигаме с много, пак сме почти последни по света ми се струва-

67

Анонимен

преди 2 години

Да идва на бетономорието.

66

Анонимен

преди 2 години

"Ако г-н Джокович иска да играе в Мадрид или да посещава дома си в Испания, той просто трябва да се ваксинира. Това би било най-разумното нещо в момента."______Някакви адски оли.гоф.ре.ни са на власт в момента в западните държави.

65

Къде са колегите?

преди 2 години

Най-много ме дразнят колегите на Джокович, най-вече звезди като Надал и Федерер ( любимият ми тенисист), които вместо да подкрепят личният избор на Новак, се скриха в миша дупка.

64

Анонимен

преди 2 години

Ей не спря с престъпленията тоя човек