123

???

преди 2 години

Ами ако случайно е ваксиниран ? Все пак е сърбин и там използват Спутник. Познавам унгарци ваксинирани със Спутник, и казват, че не са ваксинирани- правят тестове. Срам ги е ...А самата ваксина Спутник се признава в 74 държави. България е сред тях заради туризма ..,

122

Мачкат и се гаврят

преди 2 години

" Богоизбрани" и потомствени Бритич-престъпници, в Голата пустош заселени, и Ноле не е първи нито ще бъде последен, само се сетих, че по този начин, Американските каубои-"демократи" така са депортирали и Най- великият артист за онова време, Чарли Чаплин

121

МИ ЩО НЕ ДОЙТЕ ТУКА?

преди 2 години

Тука нашта, Хари Мата, ще му напълни сакчето, със Злато и Евро !

120

Киро Х

преди 2 години

Наистина, Нeли, Ноле е Сатана! Как така не иска да подложи рамо, че да напълнят вените му с една отровна течност, доказано неефективна срещу Ковид и с доказани катастрофални странични ефекти, основно смърт и осакатяване заради кръвни съсиреци.

119

Анонимен

преди 2 години

до ХАБрато то е ясно че има доктори изхвърлящи отровния джус в мивката но наши се сещаш че скенерите са инсталирани на много места и знаят кой е ваксан и кой не поради графена в тялото на ваксинираните!така че тоя номер ще минава до време!кат обявят дигиталното проследяване какво ще правим?

118

Анонимен

преди 2 години

Е нали има дипломатически паспорт защо се чудят как е влезнал в страната.

117

това е незаконно

преди 2 години

"Ако г-н Джокович иска да играе в Мадрид или да посещава дома си в Испания, той просто трябва да се ваксинира.-----и е престъпение по всички международни харти за правата на човека!как така ще притуждаваш някой да прави нещо, което той не иска!ще го унищожат, защото е публична личност и като такава показва, че не призвана самозваните "богоизбрани" !

116

Анонимен

преди 2 години

Мачкаха го демонстративно,примамиха го и го използваха да покажат,че всеки трябва да е послушен и без право на собствено мнение.Накараха го да загуби пари и време,разочароваха го,и му дръпнаха спонсорите за да го накажат за позицията му.Представлението бе жалко,направиха го герой,защото прекалиха.Сега предстои да видим дали са го пречупили или ще удържи позицията си и себеуважението си за сметка на големи загуби.Впрочем британците усетиха гафа и дадоха заден,че да не провалят и уимбълдън итениса

115

Анонимен

преди 2 години

Джонсън е притиснат дори от консерваторите за лъжите си търси как да си спаси кожата. Затова днес обеща падане на маски и сертификати, но решението ще се вземе през следващите дни.

114

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете, че Великобритания жт днис отменя зелените сертификати и маските?

113

(-_-)

преди 2 години

Съвсем вярно е. Може да ползвате гугъл - джонсън маски

112

(-_-)

преди 2 години

Днес в обединеното кралство премахнаха маски, сертификати и прочие. Очевидно някой изостава...

111

Анонимен

преди 2 години

А ми до сега как влизаше в Испания като ваксините и сертификатите важат от поне половин година за всички видове транспорт??Или до сега си затваряхме очите , ама от утре "Наша Мара вече е честна" пълно лицемерие ,още повече ,че излизат все повече данни за измислени сертификати и уж прекаран ковид сред спортистите дори и в момента на Австралия опен..а представяте ли и каква е шашмата сред властващите - кой с истински , кой с измислен сертификат ,на това лицемерие трябва да се сложи край

110

Анонимен

преди 2 години

Днес в датската преса излезе информация, че Джокович е акционер във фармацевтична компания, която произвежда лекарства и ... ваксини. Кинтите над всичко!

109

Анонимен

преди 2 години

Те го изнудват за ваксината, това е рекет!Нали имаше право да избира дали да се вакскнира, защо не му го зачитат, а му поставят условия? Къде е свободата. С всички е така!

108

Върбан

преди 2 години

Вече знам кога ще свърши пандемията - когато вкарат Джокович в затвора. Като знам колко им е акъла на ваксърите, очаквам само плюсове.

107

Анонимен

преди 2 години

Споко! Догодина австралийските и испанските власти ще се срамуватот поведението си! Между другото числото на "внезапна смърт" в Испания няколкократно се е увеличило след масовата в.рварска ваксинация проведена миналата година- инсулти, аневризми, сърдечни удари...

106

АнонимеН

преди 2 години

ВСЯКО КУЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВАКСИНИРАНО И ЧИПИРАНО ЗА ДА Е ДОМАШНО! ДЖОКОВИДЧ НЕ Е, И КОГАТО Е ИЗВЪН СТРАНАТА СИ ,ТОЙ СТАВА БЕЗДОМЕН ПЕС!

105

Анонимен

преди 2 години

Айде на пенсия и в сръбския затвор. Да ти дойде акъла в главата как се вадят фалшиви удостоверение и как се шматкаш по света без ваксина.

104

&

преди 2 години

Пазете се от ваксинирани,сеят зараза