103

Ха!!!!!

преди 2 години

Да кажа на наглата войнствена ваксаджийска пасмина- Джокович можеше спокойно да си плати дебело за сертификат че е боцнат, както вероятно са направили колегите му които не са искали да се ваксат. И нямаше да има проблеми. Но Джокович реши да не го прави. Точно това раздразни фашисткото правителство. За незапознатите да кажа че само в Германия са разкрили 400 организирани групи свързани с лекари, продаващи сертификати, като изхвърлят джуса в мивката,

102

Анонимен

преди 2 години

ГМО турнирчето е смешно. Все едно работническа спартакиада.

101

Баце ви Билчо

преди 2 години

Понеже живея в Испания,най-новата новина е ,че нема такова нещо.Манипулирват ви.

100

хххххххххх

преди 2 години

не нетфликс, а даже турски сериал трябва да направят за Джоковичи да го гледаме по БТВ в крайна сметка: един Балкански тарикат си получи заслуженото за тарикатлъците

99

Анонимен

преди 2 години

Джоко, зад теб сме! Да не ти пука. В момента протича най-комичния АО. А ако Гришо вземе да спечели, че се гътнем от смех. Добре, че никога нема да стане. Дори на турнира да допуснат само ваксинирани квалификанти.

98

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не българин защото тогава и собствената му държава най-вероятно нямаше да го пусне неваксиниран и щеше да снове между летищата с години.

97

Алтeрнирaщ вeгaнист

преди 2 години

Правя страшни дyдyци, ама само на здраво наваксани кaвали!

96

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън маха мерките на Острова, тия фаша_ги ще хванат Джокович за тенис топките.

95

До 133

преди 2 години

Абе ти от бустера ли така затъпя, или така си беше по принцип?:)

94

Анонимен

преди 2 години

Ползването на имот не е обвързано с инжекционен статус. Ако трябва карантина, ще си седи една седмица във вилата, но с дипломатически паспорт няма как да го спрат, освен ако има интерпол заповед за арест. И даже тогава пак само ще го върнат, а не арестуват. Имам познат норвежец с дипломатически африкански паспорт. Свободно си щъкаше из испания въпреки, че му бяха по петите със заповед за арест за финансови врътки.

93

Анонимен

преди 2 години

Щом като Австралия веднага след случая Джокович призна руската ваксина Спутник-В,която руснаците подариха как технологично производство,а може и от другите техни видове като разработки превъзхождащи по численост на всички други по марки,а въобще направо опаковки,но че откъде толкова количество прокуранти,че разнообразни за постоянно непрекъснато производство,а все ще завърши непрекъснатия мутиращ вирус от неправилно делене с натоварването,което му организират щот е неорганизиран липсва му нещото

92

Анонимен

преди 2 години

Алтерниращият онанист пак е изпаднал в делириум, развихрил словоблудство си мечтаейки си за безкрайни репресии.

91

Анонимен

преди 2 години

Джоко ако има малко пипе ще стане лице на протестите и ще ги поведе.

90

Анонимен

преди 2 години

Платените са накъдетонд.хне вятъра. Не му се връзвайте. Ако силата е в Джокович, ше му бъде заклет фен. За вагиниста говоря.

89

Анонимен

преди 2 години

Ноле ела си у назе! Тука вила си купи и хич не му мисли!Ние поне засега никого не гоним за такива простотии, а пък и с дипломатки пашапорт ще си крал Джордже!България е остров на нормалността!

88

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните пренасят и заразяват и те както и невакси. Ваксината пази само здеавето само на отделния човек и е личен избор. Всички трябва да спазват правилата с маски и да спазват карантина, а който иска ваксина добре, а който не иска също е добре и може да иска да умре точно от корона, че е беден или е безработен. Това си е личен избор.

87

Анонимен

преди 2 години

Значи ще играе само на Уимбълдън.

86

до 66

преди 2 години

Впрочем в Русия наистина има райски местенца-та тя заема пространство на полловината ни познат свят, но предполагам, че не е така лесно да станеш руски гражданин. Даже и в Москва е по-трудно да се уредиш, отколкото като клошар в Ню Йорк. Макар, че на него никъде няма да му откажат.

85

Краси

преди 2 години

Ха-ха-ха !КЕФ!

84

Киро

преди 2 години

Нела ще ми гали маркуча и ще рони сълзи ама сега го раздава голяма работа.