43

Мдаа

преди 2 години

Тая със задължителната ваксинация няма да я бъде тука и просто Киро ваксинатор много добре го знае. Ние не сме Австрия, Австралия и подобни ковид гета

42

Анонимен

преди 2 години

5 години лежанка по гръб, командировки, служебни самолети, хотели, ресторанти, руум сървис, комисионни, ядене, пиене, скъпи мезета, пенсия до живот, и то само за да прочете 20 минути точно преди нова година в 23.30 което други са му го написали. Няма нужда от такъв пРезидент мижетурка.

41

Анонимен

преди 2 години

Неверие са побеснели отново.

40

Анонимен

преди 2 години

Испания понеже е скапана Джоко там си е купил къща. Основната му е в скапаното Монако, а третата в скапаната американска Флорида.

39

Анонимен

преди 2 години

Конспирации а? Експоприацията вече започва. Имаш имот, ама нямаш.

38

Анонимен

преди 2 години

Може би си мислите, че това засяга само тенис света. НЕ! Те го нарочиха, защото чрез него ще се чуе колко са лоши антиваксърите. Ако набедят и накажат Пешо от Горубляне-заварчика, никой няма да реагира и да се впечатли, но Новак е друга губерния и изведнъж, току виж някой се стреснал и хукнал да се ваксинира. Това е грозна ваксинационна пропаганда и нищо друго.

37

Анонимен

преди 2 години

Да живее Антична Антиваксидония! Джокович император на цялата империя!

36

Анонимен

преди 2 години

Знаел е много добре какво прави тоя пич. Не е сам и не е глупав. Ще се смее последен. Някой гледа ли ГМО турнира АО?

35

хайде стига

преди 2 години

ни занимавахте с един самозабравил се балкански се.лянин,мискех,че само българите се мислят за богоизбрани и твърдят,че без тях земята ще спре да се върти,но явно и сърбите са същите,този не защитава никакви принципи,както някои тук си мислят,той защитава ПРИВИЛЕГИИТЕ СИ,напънете се и мислете

34

Анонимен

преди 2 години

Нещо почнаха да го цакат всички сръпския тарикат.

33

Муахаха

преди 2 години

Пандемията е само за Р0бете, някой от тези р0бе може и да са заработили Милиони преди Пандемията, но тези Милиони вече не ти гарантират нищо, който печели от Пандемията и то Милиарди, той е този дето има има власт - пример от новините днес "Омикрон вариантът накара PG да повиши прогнозата за приходите"!

32

фен на Гришо

преди 2 години

Проблемът е Джоката е, че излъга за положителния тест, а не, че не иска ваксина. Всеки има право да иска или не иска да се ваксинира, но с такава нагла лъжа вече е нормално да има по- строги санкции към него персонално.

31

Анонимен

преди 2 години

Да си купи вила в Англия, Борис Джонсън сваля маски и сертификати.

30

Ей, тва е

преди 2 години

Целият свят е ***. Всички са овце, всички не разбират, всички за нищо не стават. Само ние тука на Балканите сме най-умните и разбираме от всичко. Също така сме и най-болните, най-безработните, най-затлъстелите, най-пушещите, най-ниско грамотните, обаче за това ВИНАГИ ни е виновен някой друг, защото просто не е възможно да сме всички тези неща, просто защото сме нaй-тъпите, недисциплинирани, рогати говедa

29

Анонимен

преди 2 години

Така работят престъпниците - отнемат човешки права.

28

Анонимен

преди 2 години

Новак, не я използвай. Пикай им на вилата и я продай.

27

Е как

преди 2 години

С личната си яхта.

26

МОЖЕ С ТЕСТ

преди 2 години

Не е задължително да е ваксиниран, може да влезе в Испания с тест.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ако властите в Австралия бяха точни.." --- Австралийците не допуснаха Джокович понеже им буди уфтсете! Вече излезна информация, че и давайГришо е "прекарал" кромид Декември месец. Кой знае колко още от другите участници са минали по същата схема. Разликата е само, че Джоко има кохонес да застане с името зад позицията си, докато другите мишоци минават по схемата и дума не обелват срещу целия цирк!

24

Анонимен

преди 2 години

Много държави вече взеха страшно да изплискват легена. Скоро очаквам да почнат да изискват неваксинираните да носят накакъв знак на ревера си, за да странят всички от тях като от прокажени, и за да ги тормозят по-лесно властите. А някои казват, че нацизма бил отживелица от мрачното ни минало. Вероятно скоро ше чуем и за концлагери за теудово превъзпитание на непокорни неваксинирани. Ужас просто. В какви веемена живеем отново.