120

Протест на Родители

преди 2 години

Не трябва да се допуска това нещо да им увеличават парите за сметка на всички останали хора които ще страдат и ще бъда ощетени. Нови избори ако ще да се наложат да се правят.

119

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, това са добри новини- СРЗ за страната е 1700лв.. Тук идва въпросът, че тази СРЗ изобщо не е реална, защото 70% се осигуряват на минимална, ама под масата взимат в пъти повече. Демек, СРЗ у нас е сигурно над 3-4000лв.. Но лека, полека с покачването на МРЗ, която е механизъм на сивия сектор, и СРЗ расте.

118

Анонимен

преди 2 години

Браво! Радвам се за учителите! Всички много разбирате от икономика,приходи,разходи и т.н. Затова и сте аутсайдери, защото сте разбирачи и все ще Ви се струва,че другия получава твърде много

117

Нова КАТАСТРОФА

преди 2 години

Ясно е то на къде водят цялата държава. ПАРИ няма, а раздават щедро на *** и пульо така ЖЕСТОКО ще изгърми Държавата и тогава Харвърди и Юпита ще са надалеч по чужбина избягали от където са си дошли.

116

Чичо

преди 2 години

Вдигането на заплатите на учителите не води до по-качествено образование.Всеки професор си пише свой учебник и чрез връзки го налага в училищата.Материала е толкова претрупан и неразбираем за децата и затова са неграмотни.Всеки ден нов урок.Няма време за затвърждаване и упражнения върху материала.Учителите имат графици и ги гонят,а учениците дали разбират материала,не ги интересув а.Бутат ги нагоре от клас в клас.Да сте чували някой ученик да повтаря класа?Интересува ги само бройката на ученицит

115

Симо

преди 2 години

Нормално е да вдигнат заплатите,това го приветствам,нали те са най-прогресивната част от обществото !Но лично аз не съм съгласен да се делят децата на такива ,,от първи до четвърти клас" и останалите ,защото аз имам трима гимназиста и те не са по-ниска категория от другите деца,нито пък аз плащам по-малки данъци.Даже напротив,материалът е много по-сложен и матурата в 10-ти клас го доказа.То де факто излиза,че деца седят сами,без надзор по цял ден,родителите работим и накрая децата ни неграмотни!

114

Анонимен

преди 2 години

Ами че учителите и сега взимат около 25% над средната за страната. С две думи : Нищо няма да увеличат, само вдигат пушилка.

113

До 128

преди 2 години

Да те светна никой учител не е кадърен нищо друго да работи освен да даскалува и да развратничи в свободното време. Който е на държавната ясла няма мърдане от там до дълбока пенсия.

112

До 125

преди 2 години

Болниците са търговски дружества.Държавата не определя заплатите на лекарите .Забрави ли,че има лекари с 56хил.лв.заплата?

111

Анонимен

преди 2 години

Принципно,за да вдигнат заплатите вв частния сектор,трябва първо да се вдигнат в държавния. Частния започва да губи кадри и е принуден да запълва глада за кадри с по-високи заплати.

110

Анонимен

преди 2 години

До Qwerty Един ден да трябва да преподаваш на 30 врякащи пубери и ще видим колко ще издържиш така.

109

Ехее да си взема

преди 2 години

Да си взема някоя стара мома даскалици учителница на висока заплата да ми поддържа висока патката. Майтапа на страна ама МНОГО ПАРИ са това за ТЯХ. При средна заплата от 1800 лева в Софийска учителките с 25% отгоре ще почна да си получават 2250 лева без особено да заслужават това. ЩЕ ИЗПРАЗНЯТ ПАК Държавната ХАЗНА и на ТЕЗИ палави учителки НИЕ от НАШИТЕ Данъци висок ще трябва да компенсираме.

108

Мъдро

преди 2 години

Даскал некачествен с два бона заплата, лекар специалист с 1000-1500 заплата...

107

Комунизъм

преди 2 години

Добре дошли назад в бъдещото на новия комунизъм. Пари на калпак и безплатни разни неща после ще е интересно каква ще е цената която всички ще трябва да платим за тези безобразни политици юпита и разните харвърди.

106

Престъпление е това

преди 2 години

Вдигане по време на криза и по време на епидемия за учители, които нито работят нито имат необходимите качества да преподават да си гепят кинти в излишък ей така.

105

Анонимен

преди 2 години

Първо чуй Такева, Денков и опази здравето на децата и учителите, че учители и за онлайн не останаха!!! После говори за заплати в бъдещо време, а и откъде тези пари!!

104

Аз

преди 2 години

Да, и образователната ни система е същата ката здравната, но от някъде трябва да се започне, нали съграждани? Учителите са най-малко виновни, защото те нямат никакви права, повечето ги имаме за маймуни които да гледат децата ни, като в детски център. Обществото ни се разпада тотално, малко по-малко придобиваме гето манталитет.

103

Qwerty

преди 2 години

Ако ме мързеше малко повече щях и аз да стана учител. Дръгна си макарите онлайн, пиша на всички оценки да минават, нищо че не могат да държат химикал и нямат тетрадки. На международното оценяване сме последни, ама мен к'во ме б'ръка, аз си гледам ваканциите и частните уроци.

102

Дико Сашев

преди 2 години

От статията май пак прозира идеята един новоназначен учител да взима по-висока заплата от професор в университета, както е и сега.

101

Анонимен

преди 2 години

Ще вдигат, ама друг път, колкото вдигнаха пенсиите. Лъжите на това правителство нямат край. ОСТАВКА!