100

Анонимен

преди 2 години

А, откъде ще вземеш парите? Бизнеса фалира. Затварят всичко което е на ток и газ. Бизнеса не го подпомогнат, а си увеличават заплатите. Ще фалирате държавата, ако вече не сте? Само едни вакси са ви главата, зада останете само ВИЕ!!?

99

izh

преди 2 години

Аман от негранотна селяния. Ще, ще, ще. Имате ли представа кой ще пълни бюджета и с какво производство? Спадът в икономиката след март 21г. до сега е 30% Нови заеми се дават с ГАРАНЦИЯ. То дрънканиците за "Бат'Бойко е виновен" и "международния империализъм иска да ни събори, че да ни завладее" вече не ловят вяра и при селските политикани. До пролетта резервите ще се изчерпят и СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ Е В РЪЦЕТ НА САМИТЕ БЪЛГАРИ. Лапачите вече ще са в Русия, Турция, Канада

98

Анонимен

преди 2 години

Браво! Продължават политиката на "лошия" Борисов. Успех на Денков макар, че е част от измекярско правителство и е личен с просто Киро.

97

Анонимен

преди 2 години

Браво! Не е редно учител да взима 2000лв. бруто, колкото взима касиерка в супермаркет.

96

Леша

преди 2 години

Наградата за падението на учителите. Моето дете ходеше по олимпиади и печелеше медали и купи а сега му пишат служебни двойки, защото не ходи да се тества. Смърт за всички пландемици и слугите им, смърт!

95

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах от кога ще ги вдигат, защото в статията не пише? Сигурно след 10 год.

94

Корупцията убива

преди 2 години

Защо корумпираното МВР Перник не арестува масовия убиец Юлиян Борисов Георгиев от Перник защото си плаща и е от кръга на бившия Премиер Бойко Методиев Борисов ли!?

93

Ван

преди 2 години

Ако не пуснете онлайн училищата,няма да има на кого да вдигате заплатите...

92

Анонимен

преди 2 години

В Европа няма понятие средна заплата. Има минимална заплата и личната заплата е чисто колко получава работещия без да се коментират данъците. При нас се получава свинско със зеле. Ти ядеш пържоли, а аз ям постно зеле и става средно свинско със зеле. Например един получава 6 000 лв. Другия 1 000 лв и средно 3 500 лв. Комунистическа управия.

91

Анонимен

преди 2 години

Промяната Продължава! Те вече казаха че за 3 месеца инфлацията е 28% ! С други думи кажете , че им падат заплатите и тепърва ще падат още! Променливите на Трибунал! Каторга за хазартния наркоман!

90

факт

преди 2 години

Образователната система-като здравната.Резултатите-същите.

89

ЕМИ

преди 2 години

Абревиатура на Електромагнитен импулс!

88

Анонимен

преди 2 години

Теа даскалете по тарикате от пожарникарите излезнаа

87

Анонимен

преди 2 години

Значи когато, в сферата на образованието и здравеопазването минималното заплащане е средната заплата плюс 25% а на специалистите е два пъти средната и нагоре, минат поне 5г, отсеят се тия които не стават чрез контрол. Ей тогава държавата ще тръгне нагоре. Младите хора да искат да учат и после да остават и работят тука. А не разни бачкери сега на брамчът че учителя взимал с 200лв отгоре, щото учителя трябва да взима двойно на бачкера иначе си заминава и сина на бачкера ще стане и той бачкер....

86

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата в рязличните региони на страната е различна,както и рязходите.Наема и цената на жилищата са едни в София други в Русе,Силистра,Сандански,Видин и.т.н.Един учител с 25% над средната заплата в Търговище ще е много добре платен,а в София ще бъде отново с по-ниска заплата от продавач в магазин.Нямам нищо против продавачите,но ги давам за сравнение.В Търговище учител ще взима два пъти повече от продавач в магазин.Заплати според цени и рязходи.

85

Анонимен

преди 2 години

То хубаво ще им вдигнат заплатите - нека. Ама нека се промени малко и образователната система и учебният план. Сега на учениците се гледа като на касички и колкото и да са неграмотни, невъзпитани, нередовни, минават в следващия клас. А учебният план е от зле по-зле.

84

не разбрал

преди 2 години

Защо така, много са се преработили ли?!

83

Анонимен

преди 2 години

До Аз, глупости! Искаш да тги вдигнат данъците и да ти връщат 50 лв>?!?!?!??! Кой видиотен би измисли подобно нещо? Покачване на необлагаемия минимум върху заплатата за всяко дете в семейството! Ей това е мярка! другото са идииотиии

82

Анонимен

преди 2 години

Искат да купят даскалите да могат да прокарват ковид политиката и истанбулската конвенция в училищата

81

Убиват ни

преди 2 години

В България се Екзекутират хора - ДАНС и МВР са тотално корумпирани слуги на Румен - Пашата, Маджо и Киро Японеца!Пернишки изр.оди убиват, а от МВР Перник казват че това е хубаво нещо - убийствата!