20

О, божке

преди 2 години

За нищоправците, които ги върнаха вчера на работа и днес мрънкат, че искат вкъщи. И 4 часа астрономически са им много. Отделни 3 месеца лятос варят бутканите на село срещу заплащане. България никога няма да се оправи. Така да знаете. С такива реверанси към най-мързеливите части от обществото - бюджетници, чиновници и роми. Животът в бг е за тях, не и за нормално здравоработещите!

19

Анонимен

преди 2 години

Айде другия път като правите брейнсторминг по нощите в МОН - изтрезнейте първо

18

Халифата на Борисов

преди 2 години

Милиции на Борисов прихващат хора с СРС до живот - гаврите са невероятни - Румен Пашата, Киро Японеца, Ген майор Васил Василев, Маджо, корумпирани полицаи....

17

Анонимен

преди 2 години

Само професори в тоя форум. Храчки, плюнки и сръбска музика. Хора без работа дето не са сковали 2 дъски сипят акъл на кило.

16

taschunka witko

преди 2 години

Де факто те нищо не работят защото произвеждат бракуван продукт- алитерати, неграмотници и невежи тинейджъри.Само искат заплати за 20 работни часа седмично . Това го няма никъде в света, навсякъде работят по 40 часа седмично.А тая Янка Такева няма ли да миряса накрая.

15

Хора пазете се

преди 2 години

Милиции близки до Борисов и Гешев унищожават Българи!

14

Анонимен

преди 2 години

Белким да млъкнат и да започнат да учат децата наистина.

13

Ром на сватба

преди 2 години

Аз па еднолично дарявам по един тристаен апартамент или съответна по площ къща на всеки един учител, възпитател и въобще зает в системата на образованието.

12

Анонимен

преди 2 години

Понякога се чудя какви хора списват новини. Все пак човек би трябвало да има елементарно образование. Какво означава "абсолютно безплатни"? Означава ли, че няма да се плащат от данъци? Не знам дали си давате сметка, но ако всички държавни услуги са безплатни значи аз трябва да получавам 100 % от заплатата си, без никакви удръжки.

11

Анонимен

преди 2 години

Няма бюджет, лъжци. ОСТАВКА!

10

Между другото..

преди 2 години

Ще обясняват на как 2+2 прави 5, сега, а след изборите март, че 2+2=3! И ще излязат прави, другите неразбрали, не могат да смятат! Тоя филм го играха пенсионерите! Горките пенсионери взимат УВЕЛИЧЕНАТА си пенсия, виждат я и започват да ревът разочаровани! Не за друго, от математика не разбират! Как уж 2+2=5 и взимат по-малко пари, а сметката вярна? Ей такива са Харвардските манипулации над обществото!

9

реалист

преди 2 години

На учителите и лекарите и по 5000лв да ги направят пак ще им малко,защото читавите вече или се пенсионират преждевременно или заминават за чужбина и тук остават високата смъртност и неграмотните деца

8

Любезния лос

преди 2 години

И всички тия убавини в кой милениум се очакват?

7

Елемаг

преди 2 години

Значи да се чете: Това не е за вас да ви е безплатно и по-добре,ами ще вземем от вашите данъци и и осигуровки за да може да смесваме ваште деца със "зелените" деца и техните родители,това да им е безплатно.Иначе за заплатите на даскалите...Всеки икономист в първи курс ,ще ви обясни!!!

6

Хаха

преди 2 години

Хахаха как ще стане, като учителската заплата дори не доближава средната? Говорихте за 13% увеличение, а сега доближава 40%. Не ми се вярва нещо.

5

varna

преди 2 години

Ашколсун, машалла, евалла и аферим. Ще се ходи по почивки през ваканциите. Епидемията е страшна е в училищата, но е и в почивните комплекси.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще им ги вдигнат с обезценени хартийки, също както Виденов им ги вдигаше. Хахахаха

3

Анонимен

преди 2 години

И от къде ще дойдат тези пари, от вдигнатите данъци и осигуровки, нали? Типични комунистически действия. И това на фона на инфлация от 30% за страната.

2

Аз

преди 2 години

Хахахха ама това като предното правителство номерата ли са? Ще вдигнем, ама накрая на мандата.

1

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Това са приказки за наивници, защото пари за такова увеличение просто няма.