140

до 165

преди 2 години

Друго си е да си склададжия с 2000лв. заплата на студент и да няма на какво да те изпитат. Ех, кеф.

139

до 164

преди 2 години

Моето вече е ваксинирано, както и 50% от децата в ЕС. Твоето ще го гледаме само как властва по върховете и рине успехи! Ама на полето при берачите.

138

До Защо

преди 2 години

Явно купуват гласове и също грабят държавата до пълен фалит колкото издържи. После тези хора от властта имат къде да си ходят с домове и дебели сметки в чужбина.

137

Анонимен

преди 2 години

На нормалните хора, кога се ще се вдигнат е?? Ше ва е.. и само на държавните служители

136

Анонимен

преди 2 години

Защо? На какво основание точно сега. Пир по време на чума.

135

Това е падение

преди 2 години

Учители ще броят пачки пари за сметка качество и никаква справедливост. Да има система която да оценява всяка година качеството на преподаване на учителите? Не НЯМА. Да има контролни изпити и тестове за самите учители дали са годни изобщо да преподават??? Няма ОБАЧЕ ЛАМТЯТ за ПАРИ.

134

Поквара

преди 2 години

Явно учителите са покварени вече в България затънали в греховен, живот, пороци и алчност. Да си учител е призвание, а НЕ просто БИЗНЕС за избиване на пари. НЕ трябва да се раздават така парите пълен комунизъм. Има некадърни учители, има учители червиви с пари и нямат нужда от още добавки и увеличения. Също така има точно пресметнато че възрастен човек живеещ сам без луксове може да живее и на 900 лева напълно достатъчни средства.

133

Анонимен

преди 2 години

По скромни сметки би следвало средната учителска заплата да надхвърли 2000лв.. Еми, жалка картинка, при условие, че склададжия с малко извънреден труд и 1-2 уикенд смени изкарва в чужда компания вече над 4000...

132

до 155

преди 2 години

900лв. са достатъчни?! Баце, родителите ми са пенсионери със сумарни пенсии 2400лв. и работят всеки на по 2 места, за да живят нормално. Айде слез на Земята! Не всички сме роби и някакви си 900лв. (което е по-малко от вноската на колата ми, например) са ни достатъчни. Борим се за успех и доходи.

131

до 153

преди 2 години

Нашите деца не ги мисли. Гледай си там твоите бъдещи берачи на малини и кофражисти антиваксъри борци са правда и свобода, а нашите бъдещи успели хора не ги гледай.

130

До Васке

преди 2 години

Учители угоени и напоени с много пари до нищо добро не води това. Сам възрастен човек с учителска професия са му напълно достатъчни 900 лева на месец. Няма да ходиш на СПА, фитнес и без автомобил тези неща не са задължителни и не са нужни за нормален и скромен живот подобаващ на един учител. От къде ТАЗИ АЛЧНОСТ У ВАС?

129

Анонимен

преди 2 години

Какво произвеждат учителите ? ПРОИЗВЕЖДАТ АБСОЛЮТНИ НЕГРАМОТНИЦИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ !

128

Браво

преди 2 години

До Васка Ще взимаш повече пари от родители и работещи хора на техен гръб и в тяхна щета. Много са ти дори тези 1900 лева

127

до 149

преди 2 години

Именно, и аз това казвам. 1900лв. взимат из супермаркетите да редят рафтове. Това е заплата за ученици и студенти. Подигравка е учител да взима тези пари. На студенти на 21 в ИТ сектора начално им даваме по 3200, а учителят, все пак, нещо е учил. Факт е, че по цял свят са нископлатени, ама не и колкото продавачки.

126

Васка

преди 2 години

Правилно. Едвам свързвам вече двата края. Учителка по математика на гимназисти съм. Ако не давам частни уроци не знам какво бих правила са и със заплатата. С извънреден труд максимум 1900 нето стига заплатата сега.

125

Тъмните пари

преди 2 години

Учителите изкарват пари на тъмно с частни уроци и други дейности на тъмно. Това е лудост по време на криза да раздават ей така пари.

124

данчо

преди 2 години

Конфискувайте парите на Боко Тиквата,Пеевски и сие.Милиарди са откраднати,а все още няма нито един осъден.Липсата на справедливост в България неминуемо ще избухне в посока неприятна за мнозина.

123

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата у нас е 1600лв. (вкл. сивия сектор). Иначе казано реалните цифри са много по-високи. Иначе казано младши учител би следвало да получава около 2000лв., което е заплата на продавачка. Айде малко по-сериозно...

122

До 138

преди 2 години

Все тая какво е ... това ще натовари всички други хора да загубят пари и високи данъци и такси за да има пари за учителите. Удара че да дадеш нещо трябва от някъде другаде да вземеш не може от нищото да се дават пари ей така. Това е било по Комунизма, който е рухнал и сега отново ще издънят държавата.

121

Алооо

преди 2 години

Добре е това, а кога ще се вдигне МРЗ? Кога ще оправите ваучерите за храна на хората във фирмите? Кога ще се справите с високите цени на всичко или чакаме инфлацията да ни убие преди ковида? По-бързо работете, вие докато се натуткате в България няма да остане никой само м . а н г алите и пенсионерите.