562

Анонимен

преди 2 години

Прав си. Не действа само на онези, които не са си сложили.

561

Morski

преди 2 години

Комунистите слагаха етикети "фашист"на всички ,които са против тях без значение ,че не бе вярно! Сега тези слагат етикети"антиваксър" на всеки ,който мисли логично и свързва фактите ,за да прави заключения!Въпрос:Да се обясни факта - При над 80 % ваксинирани случаите са десетки хиляди на ден пак- Нидерландия,Франция( стотици хиляди на ден),Италия,Малта( над 95% ваксинирани)Гърция....Извод-това нещо" Ковид ваксина" НЕ ДЕЙСТВА!

560

Анонимен

преди 2 години

Единственото което можете да правите е да слагате прът в колелото на прогреса с лъжи и смехотворни теории. Можете само да слагате минуси, защото нямате нито един реален довод и факт във ваша полза. Можете само да квърляте кал по минаващия керван и да лъжете себе си, колко ви е безразлично всичко това. Сега сложете по един минус, понеже съм ви безразличен.

559

Анонимен

преди 2 години

Слагайте ми хиляда минуса, ако щете. Нищо няма да промените. Фалшивите минуси няма да ви направят по-умни, няма да променят факта, че ковид е смъртоносен, а също и това, че сте пacминa изкуфели анивакс-пиянки. Пиша го и две пари не давам за вашето мнение и минуси, защото и аз и вие и аз знаем много добре как стоят нещата, кой има право и кой лъже.

558

Анонимен

преди 2 години

Антивакс не са мнозинство. Това са няколко кресливи протестъра с 2 грама сиво в манepките, които крякат за 20. Пияници и нещacтници, изгубили нишката на живота, които блуждаят и се лутат като изгубени души. Тези ,,хора,, се опитват да налагат мнение и визия за всички останали. Срам за всички нас, които позволяваме тази гавра с нас от разни пcиxoпaти!

557

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърството избуява заедно с конспиративните теории в държави където централната власт е твърде либерална, а в бедните държави просто разцъфтява. Мало и голямо търси теле под вола и се вживява за спасител на света с абсурдните си твърдения, които просто някой е измислил. Хората и учените застават с титлите си и им казват това, което знаят за вируса, но антиваксите все им се струва лъжа. Авторитетът на учените се подлага под съмнение от шепа лаици с килийно образование! Позор! Докога!

556

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите са егоистични и егоцентрични социопати. Това са опасни хора, които няма да се поколебаят да ползват всички средства за измислената си кауза. Хората с право ги изолират отвсякъде и никой не иска да им слуша глупостите. Хора без медицинско образование говорят за вируса и даже дават съвети! Изолирайте тези мyxляcaли кpaтyни и ги натикайте където им е мястото!

555

Анонимен

преди 2 години

Мислете отсега какво ще отговаряте пред съда, фашаги!

554

Анонимен

преди 2 години

Мокри сънища за антивакса... Мечтите са без данъци и безплатни. Помечтайте ги, докато не са обложили и тях.

553

@

преди 2 години

Колко интересно ще стане когато някой от тези групи успее да се добере до власт в определена държава и обърне палачинката като изолира ваксинираните. Така става като създадеш касти на обществото. В един момент идва разплатата.

552

Имаш много здраве

преди 2 години

Не е задължително да са само руски. Антивакси има в цял свят, даже и в Америка.

551

Рейгън

преди 2 години

Антиваксърите са изметта на обществото които задоволяват най пошлите руски фантазии срещу пари

550

до 611

преди 2 години

Интересно ми е да се запозная с вас, руска ***, Дедовия ми викат.

549

Добър вечер

преди 2 години

Платен протест, платена статия и 500 платени мнения

548

Добър вечер

преди 2 години

Как е зелето...

547

Анонимен

преди 2 години

Ваксайте се, бе

546

Анонимен

преди 2 години

До 601 Нищо не ти обяснявам. Дали си с 30% защита или просто имаме залежали количества ваксини, които трябва да се оползотворят, бъдещето ще покаже. Виж си там за ваксината за омикрон. Ще се изненадаш колко неща пропускаш от четене на статистики.

545

Анонимен

преди 2 години

Още един антиваксаджия (става въпрос за номер 599), който плюска пърцуца, мляска сланина и ПOПЪPДЖА.

544

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 598 Аз съм наивен с 30% защита, а ти си реалист с 0%. Хвала на такЪви антиваксъри. П.С. Не ми обяснявай за "естествената" ти защита, виждаме я всеки ден в статистиката.

543

Анонимен

преди 2 години

Чудесна статийка даваща хляб на антиваксата да дрънка тука небивалиците си. Иначе никой нито ги слуша, нито някой иска да ги чуе. Heщacтници.