602

пусти мерак за власт

преди 2 години

До и все пак тя се върт В момента се оформя ДИКТАТУРА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!Дали ще е Хитлер,Сталин или Макрон ми е все тая!Фашизма си остава ФАШИЗЪМ!!!

601

ДО 651

преди 2 години

Имам магистъска степен Финанси, специализация Банково дело, специализация корпоративни финанси, диплома Аccounting от Монтреал, бакалавър Финанси, Ванкувър,английски, френски, руски, испански, италиански, шведски. Курсове по имунология, Ванкувър. От 15 години се занимавам темата имунология. И ти ми кажи, че сме най-необразованата част на обществото, защото казваме ИСТИНАТА - Ваксините не спасяват животи, ваксините убиват!!!

600

Анонимен

преди 2 години

До 648 Анонимен Антиваксарите са най-необразивана част от населението. Те само. . . . Мисля, че ваксинираните добре демонстрират образо(и)ванието си! Без понататъшен коментар!

599

Анонимен

преди 2 години

ДО 651Точно ваксифашистите са най-необразованата и закърняла част на обществото!

598

АНОНИМЕН

преди 2 години

Продажни журналистчета! Вие първи ще се отречете от писанията!!!

597

Анонимен

преди 2 години

До 648 Анонимен Антиваксарите са най-необразивана част от населението. Те само. . . . Мисля, че ваксинираните добре демонстрират образо(и)ванието си! Без понататъшен коментар!

596

Анонимен

преди 2 години

Нела лъжливата отново е копирала нещо, за което в една държава се влиза под съд! Имайки в предвид безкрайната й неграмотност, това светило на науката е преписано без задаване на източника, което обикновено в нормалните дър-жави е наказуемо! Редакцията на този сайт е вече дълбоко под нулевото ниво! А страничните явления на ваксината изтекоха от сърверите на ЕК в прав текст, не шифрирани от последните течове leaks, да само 2,1 милиона странични при около 300 милиона не са много, но кой иска да е з

595

До Нели Христова

преди 2 години

А пъл *** Христова е жалък неграмотен ***.

594

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите са най-необразивана част от населението. Те само отричат, но никакво решение не могат да дадат.

593

Мария

преди 2 години

Демокрацията всъщност била диктатура на мнозинството. Като решат 51%, че ще се ваксинират всички и става задължително за другите 49% против.

592

ами

преди 2 години

"но малко, гласовито малцинство от хора, като Римолди, отказва да ги приеме."Не са малко драга ми ***,повече от половина свят не ги приема,НО поради причината,която Римолди води шествия,хората се ПРИНУДИХА да ги "приемат",иначе умират и буквално и пренисно,НО не от вируса,а от забраната да дишат спокойно и да им позволят да ходят на работа....

591

Анонимен

преди 2 години

Според договорите на ЕС с производителите на ваксини, в случай на причинени от ваксината тежки увреди, обезщетение то се поема от държавата членка. То се заплаща с парите от нашите данъци. Когато подписвате информиран съгласие, голяма част от потенциалните претенции към произвеждащи трите и прилагани ваксината, автоматично отпадат.https://praxistipps.focus.de/corona-impfstoffe-wer-haftet-bei-impfschaeden-und-langzeitfolgen_139234

590

К

преди 2 години

ПРЕПЕЧАТВАТЕ ЯВНИ ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДА! ГРОЗНО И ДОЛНО. ПРОЧЕТЕТЕ ПОНЕ ЕДНО ИЗСЛЕДВАНЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЕВАКСИНИРАНИЯТ НЕ Е ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА ДРУГИТЕ ОТ ВАКСИНИРАНИЯ!

589

-10

преди 2 години

Ехм нисирки, ***. Как само с отвтъщение пишете за свободните хора. Даже в кавички ги слагате.

588

и все пак тя се върт

преди 2 години

не ковид, а вие разделихте обществото на "тези" и "онези", което е в нарушение на всички възможни върховни закони. вие превърнахте науката в полит-коректна наука и научния метод в биг-фарма-метод.къде отиде критичното ви мислене? какви въпроси задавате ежедневно: колко умрели от ковид и колко неваксинирани? това ли са въпросите, които ви вълнуват?

587

Алооо

преди 2 години

"Работата ще ви направи свободни". Да се замени работата с ваксината и всичко е наред, ще си имаме нов фашистки лозунг за пропагандната машина.

586

архангел Мекаил

преди 2 години

тази статия е поредното доказателство за пропагандата която се води в медиитено забравят една малка подробност че те са просто слуги на дявола и ще го последват в Ада. Жалко за тези които са си продали душиците на сатаната той само ги подмамва към пропастта. Сатанистите искат да заличат истината с лъжа но няма да успеят ще бъде божията воля , ще бъде.

585

Шуменския

преди 2 години

В статията пишат, че ваксинираните Италия и Португалия били си отворили икономиките...Аджеба да попитам, за Нидерландия и други с 90% дет се затвориха, а тея с 5та доза и в червена зона...

584

Анонимен

преди 2 години

Много по-големи е % на хората против фашсткия сертификат. Долнопробните безгръбначни *** преписват опорки. Долнопробна ***!

583

Хасан

преди 2 години

Няма такова нещо като антиваксъри в случая, много молим!! Има нормални и ваксинирани, що се отнася за Ковид. Ативаксърите са друга бира, недейте да мешите магарета с ярета.Няма как нормалните да бъдат изолирани от обществото.Няма как нормалността да е извън обществото и нормалността да *** на вратата на обществото на ваксърите. Точно, ама точно обратното ЙЕ!