582

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа. безсмислено е да храните ковидния тролл. От това само крепне и се чувства значим.

581

Признайте че

преди 2 години

Ваксинираните си мислят че са здрави като бик. А всъщност са почти толкова умни !

580

СВОЙ

преди 2 години

В Западна Европа и САЩ има статии за повишената смъртност.В САЩ една застрахователна компания отчита 64% повишена смъртност на Хорат от 18-64г.България, за последдите 5г смъртността е около 2000 на седмица.З 48седмица-4739,49седмица-4758,т.е за тези 2 седмици 5500 Човека повече.По статистика 1430 от тях са от Ковид.От останалите 4000 някаква част са от това,че освен корона здравната ни система нелекува друго.Тази цифра 4000 ,са 300 Човека на ден,която съвпада с 2млн ваксинирани вече.

579

Анонимен

преди 2 години

Не са малко неваксинираните, в никактв случай, но всеки журналист пише според парите , които му плащат. А това е определено нов световен ред, политици и фармацевтични фирми за милиарди управляват вече света, това е новата модерна световна война, връщане няма, или поне ще отнеме много години да застане на първа линия здравомислещата част от хората. Жалко, жалко за младите и умни хора, проклета действителност.

578

Алооо

преди 2 години

"Разделяй и владей". Всичко върви по план. Какво стана с демокрацията и свободния избор? Нали всеки решава сам за себе си, какво да прави с живота си. Къде са големите демократи да ми обясняват за свободата? Всичко е една голяма измама за много пари, на никого не му пука за хората и тяхното здраве. От здрави хора пари не се печелят. Фашизма уж умря 1945г. и Хитлер би завидял на това, което се случва в момента.

577

СВОЙ

преди 2 години

Че,ваксините не предпазват от заразяване вече е ЯСНО!Дали се проболедува по леко обаче не е ясно,защото и неваксинирани има го преболедуват леко и познавам ваксиниран(с 2 дози) които са го изкарали тежко и пишат за починали и то с 3 дози.Так,че не науката е в основата на ограниченията към инакомислещите.Истината зад маската на загижеността на Правителствата е Диктатура,която ги карат да установяват,задколистните играчи радетели на Новият Световен Ред!

576

Кой го казва ?

преди 2 години

Точно тези които ни надуват главата по всички медии как трябвало насила да се ваксинираме са по малко и най шумни. Освен че са *** !

575

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите станаха като пеее-те, сакат повече права от другите. Като не сакате вакса си седите у дома или у гората.

574

Анонимен

преди 2 години

Хора убедени в каузата, която защитават са за уважение, но огромната част от хората, които не се ваксинират са просто подражатели защото е модерно, за други това е бунт, за трети с това доказват, че поне нещо зависи от тях.. Много голяма роля изиграха и холивудските филми - много хора започнаха да смесват реалността с филмовите сценарии. Очевидно човечеството се е запътило да осъществи сценария на филма, "най-умният човек на земята"

573

ливхата и кредита

преди 2 години

се изчерпаха като инструмент за контрол на овцете! Нужен им беше нов инструмент и това е е-нтелекта. Но за да ви вкарат под негово управление трябва повод и механизъм. Ами ето ги -медийният грип и зеленият хайвер!Няма нито един надупчен -масон, нито едно от световните "величества" , нито един от световните "лидери" не е дупчен, нито един полицай в света не е дупчен, нито един военен не е дупчен...но единствено "мат'ряла",яростно го натискат да приеме "христовият импулс и да се въздигне...в рая"

572

Анонимен

преди 2 години

интересно ми е, че имат нужда от невакснираните да плащат осигуровки, данъци, а в същото време ги ограничаваме навсякъде, нека да не ми вземат нищо като не ни искат, не ми дреме за утаечния живот на ваксинираните.....

571

Morski

преди 2 години

"Това не е началото на края! Това е края на началото"!- У.Чърчил!ЕССР е вече в този етап! "Правата на човека","свободно предвижване на стоки и хора", "Върховенство на закона", "зачитане на мнението на другия", "плурализъм".... ВСИЧКО ТОВА ВЕЧЕ Е В КОФАТА ЗА *** И ЕССР СЪЩО!ДА ЖИВЕЕ НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА ИМПЕРИЯ- САМО ИМПЕРАТОР ТРЯБВА- НО ИМА ЖЕЛАЕЩИ И ЕДИНИЯ Е МАКРОН

570

Да, да!

преди 2 години

По-изолирани само във вашия сайт и вашите глави! Всъщност антиваксъри НЯМА! Има хора, които мислят и задават въпроси! Не ви се получи с партенката, че са наркомани и антисоциални обекти и сега мъчите изолацията! Всъщност са съвсем нормални хора и са много! Наистина много и ще унищожат пропагандата на долнопробните ви журналистически напъни! Ще се срамувате от писанията си!

569

Анонимен

преди 2 години

Който не се вакса, да се оплаче на арменския поп Анти Ваксърян кога го изгонят от магазина.

568

Браво, Макрон!

преди 2 години

"Когато моята свобода застрашава тази на другите, ставам безотговорен", каза той. "Един безотговорен човек вече не е гражданин."

567

Анонимен

преди 2 години

,,Шума ке ям, комита ке бида, ей!,, Че и антиваксите така:,,гOмнa ке ям, анивакс ке останам!,,

566

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите и те отбор юнаци като макетата. Дупе дават, гол не дават.

565

Morski

преди 2 години

Ти сериозно ли?! Проста математика " амнонимен"- при 85% ваксинирани във Франция и пак има по стотици хиляди на ден позитивни! Сметките не излизат! А с мантрата - " Да ,но ваксинираните го прекарват по-лесно! " Не звучи вече актуално с толкова много явни случаи на разболели се точно след ваксиниране! И не приемам някои да ме етикетиера " антиваксър" имам всички ваксини ,които са и задържителни ,и нормално одобрени! НЕ СЪМ ФАШИСТ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ!

564

Анонимен

преди 2 години

В днешно време противници на ваксинирането и антиваксаджии са все разни пейзани и банда кpaтyнкoвци, които ручат лута рекия и муат македонска наденица. Оти те тоа ковИд, мовИд са го минАле и тех им всичко ясно. Ай наздраве юнаци!

563

Кой лъже: ковидарите

преди 2 години

Няма никакво увеличение на смъртността, тя е в рамките на обичайното. Лъжа е че има повишаване на смъртността. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Средната смъртност за миналата година на ден са 285 души. Има един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за ден. Изпишете: България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 45 часа, отново починалите са ок. 285 души, тоест умрелите са точно толкова колкото и преди ПлАндемията.