622

Коведаро стъкмистики

преди 2 години

Няма повишаване на смъртността, тя е в рамките на обичайното. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Ковидарите лъжат, че заради ковид, смъртните случаи са нараснали на ден към 400. Каква е истината може да научите от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, преглеждайте към 23 и 50 часа, отново починалите ще са 285 души, тоест умрелите са толкова колкото и преди ПлАндемията.

621

Анонимен

преди 2 години

В БГ поне, антиваксърите, определено са хора с дефицити. И 10 години да учат биология, все тая. Матряла не става. П.П.: Вече има 5джи в по-големите градове, слагайте каските!

620

Juls

преди 2 години

Подобни манипулативни статии, единствено затвърждават още по силно позицията ми. Можем само да сме благодарни, че зад подобни статии и общо взето цялата пропагандна машина, стоят не особенно интелигентни хора, които не владеят достатъчно добре изкуството на манипулацията, и зад всичките им напъни за един средно интелигентен човек, прозират намерения, които определено не са загриженост за нашето здраве.

619

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!

618

Хари

преди 2 години

Постигнаха това, че разделиха хората и ги озлобиха едни срещу други. Не малка заслуга за това имат и медиите. Всички сме жертви, но не всички са го разбрали.

617

Ваксиниран

преди 2 години

И аз съм ограничил контактите си с неваксинираните. Да не говорим, че от това антиваксърство са с деформирана психика, логика...

616

Лили

преди 2 години

Сега може да са изолирани, но утре ще са все още живи и от малкото със запазени репродуктивни системи! Всеки си е отговорен за себе си и не трябва да вменява дълг или вина на други хора.Преди бяхме горди философи разбиращи от етика-сега пишем думата свобода в кавички и се обиждаме на "егоист" и "офце". Тъжно е и страшно!

615

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е пример за това как да се мисли и говори новонормално и мазноугодно на силите стоящи зад Голямото нулиране на човешката цивилизация, демек Голямото Затриване...

614

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах как точно неваксинираните са заплаха за ваксинираното общество.Иначе Гьобелсовата пропаганда я разбрах.

613

Аноним

преди 2 години

"Обществата"? Кои "общества"? На немислещи овце? Не, благодаря! Ако това стадо е "общество", тежко и горко на цивилизацията!...

612

Анонимен

преди 2 години

"Няма да позволим на малка част от невъзмутими екстремисти да налагат волята си на цялото ни общество"----------------------------------------------------------------------------------------а на гейзеррите как позволихте

611

Анонимен

преди 2 години

"Няма да позволим на малка част от невъзмутими екстремисти да налагат волята си на цялото ни общество"------------------------------------------------------------------------------------------ Непоследователно и лицемерно заявление. Как преди 8 години не само позволихте, но финансирахте и помогнахте на едно нацистко малцинство от крайни екстремисти да наложи волята си на цялото украинско общество?

610

Снимките на Аспарух

преди 2 години

Хааа Хаа.... е това е завършен профан. Думата означава човек който е неук в професионален план.

609

Анонимен

преди 2 години

CNN бетер от DW

608

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните как успяха да не кажат нито едно вярно нещо?!

607

О хо хо

преди 2 години

ВИЖТЕ СНИМКАТА НА ВЕЛИКИЯ ПРОВАКСЪР АСПАРУХ ИЛИЕВ, ЗА СА СЕ ПОСМЕЕТЕ ОТ СЪРЦЕ! :):):)

606

Анонимен

преди 2 години

Зеленият паспорт не е задължителен.Хранителните магазини и аптеките са достъпни за всички с маски само.Нужно ли е да се дреме по МОЛове,по ресторанти /с притоплени,замразени манджи/или пък българите всеки ден ходят по театри и опери.Е който иска да гледа баби и да бере ягоди в чужбина,да се ваксинира,Който не иска да го чипират,да го следят,да го убият с ваксина,да ходи да протестира за свобода.

605

Анонимен

преди 2 години

Все едно сме се върнали в 70-те и ми съобщават как сме преизпълнили плана. Медии - ако ще се излагате с подобни евтини и комични пропаганди просто сменете плочата. Ставате жалки.

604

Анонимен

преди 2 години

Толкова много лъжи и манипулации в тази статия все едно чета вестник Работническо Дело от 1980г. но даже и те не могат да се сравняват с новите либерал-комунисти по лъжи, безочие и Долна пропаганда! И само да допълня: препаратите не са ваксини нито те имунизират срещу каквото и да е, за да бъде точно ги наричайте експерименталки в 3та фаза на изпитване върху информирани и съгласили се опитни мишки!!!

603

Shark

преди 2 години

До 655. Чакай, чакай, значи завършил си една камара степени по финанси, банково дело и прочее и някакво курсче по имунология и се занимаваш с имунология. Това е несериозно.