542

Анонимен

преди 2 години

До 588 "Бустерите поначало дават добра защита срещу Омикрон." Да, около 30%... Верно си наивен човек... Жалко, защото такива, дето вярват така сляпо, обикновено са свестни хора. Провери за Пфайзер и ваксината за омикрон все пак.

541

Анонимен

преди 2 години

До Германец "Вика - не съм казвал такова нещо" Ми, антиваксър. Той и Мангъров щеше да си къса дипломата ...

540

Анонимен

преди 2 години

Извини се, бе!

539

Анонимен

преди 2 години

На вакстроловете им е лесно. Фармамафията плаща, пари бол! Ама аз лягам. Надявам се на издържите на бустерите, които ви очакват! Успех!

538

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 587 Не съм го срещал, но то е вярно, че и аз не вися по цял ден тук. Но ако го срещна ще го питам какво стана с "прогнозата" му. :)

537

Германец

преди 2 години

"вие прочетохте ли статията?" -- Статиите ги чета в оригинал 2-3 дни преди списвачите от днеса да ги пуснат на гугъл транслейт. Тука идвам само да храня антиваксъри :)

536

Анонимен

преди 2 години

Ваксайте се, бе

535

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 580 Такова нещо шефа на Пфайзер не е казвал :) А наш Кирчо и ти си приличате по едно нещо - и двамата сте неграмотни по темата. Нищо чудно, че ти си черпиш "информацията" от него. Бустерите поначало дават добра защита срещу Омикрон. Затова започнаха да ги слагат.

534

Анонимен

преди 2 години

До 582 Леша си пише редовно. Пак си блял по статистики и не си видял. А иначе, като видиш как им се е повишила смъртността от други заболявания по статистиките на американците, може и да се окаже прав.

533

Германец

преди 2 години

"Леша - той обясняваше, че половината сме щели да се гътнем до Нова година. Вече не смее да се напише с тоя ник" -- Пише мaмкa му :) Конкретно за тази прогноза го заговорих на 30 декември да го питам, ще се мре ли, няма ли. Вика - не съм казвал такова нещо :) Бе досега поне 4 преждевременни кончини съм преживял :)

532

Анонимен

преди 2 години

Ваксърчета, вие прочетохте ли статията? Не ви ли прави впечатление отвратително елементарният стил и левашкият опит за манипулация на читателите? Или всичко в нея ви се струва ок и дори може би някакъв вид света истина?

531

Анонимен

преди 2 години

До 576 И все пак, кво стана със статистиките ти и реалните хора?

530

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 574 Бих те поканил коректно да използваш факти и логика, но знам, че това е кауза пердута. Вече реши ли колко ваксинрани ще умрат от ваксините и докога? Тръпнем в очакване на делайна. Имаше преди няколко месеца един тук - Леша - той обясняваше, че половината сме щели да се гътнем до Нова година. Вече не смее да се напише с тоя ник. Всичките сте такива.

529

Анонимен

преди 2 години

Кеф е да будалясваш мaлoyмнитe антиваксаджии. Да ги слушаш как отговарят сами на себе си, надвикват себе си и се мъчат сами да си повярват на глупостите. А когато им напишеш истината, че са oткaчaлки - пощръкляват съвсем. Боже, Боже, какво племе се навъди... Пази, Боже!

528

Анонимен

преди 2 години

До 567 "Кой е "казал"" Шефът на Пфайзер. Явно си пропуснал от много четене на статистики. А това, че бустерите ще са през два месеца, дори наш Кирчо го беше предложил, но все още плахо. Ама като посвикнат хората с мисълта, ще наложат и това. А че ще ви бият бустери и за омикрон, и за делта е очевидно от това, което пропагандират сега, че трябвало да се защитите и за двата.

527

Германец

преди 2 години

"Взел съм точно правилната цифра." -- Взел си цифрата, която ти харесва, без да разбираш за какво става дума в таблицата. Шансът ти да е умреш е 0,08%. 100 пъти по-голям от това, което си въобразяваш. И това, ако се възползваш от услугите на NHS, а не от допотопната българска здравна система. А рискът да запушиш някое болнично лего е още по-голям. А, да, мойто число го намерих и аз така, някъде в интернет и ми хареса. С други думи - измислих си го :)

526

Анонимен

преди 2 години

Колко бустера? Колко?

525

Анонимен

преди 2 години

Ей на това се казва хибридна война срещу Европа

524

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 572 "Твърдението е, че ваксините утежняват положението при иначе безобидния вирус." Както личи по резултатите по целия свят. :))))) Оп, забравих, това са статистики, а те не отговарят на "личния опит" на антиваксъра слънце. :)))

523

Анонимен

преди 2 години

584 Искам си кинтите. За кво се трепах толкоз таз вечер.