146

Сата НАТО

преди 2 години

Най-тьпите *** са тези. Които се опитват да предизвикат дискусия с логически аргументи с ковид фашистите. Постоянно се блъскат като мухи в стъкло и задават *** въпроси, разчитайки да убедят някого. Може ли овцата, която вълкът е захапал за гушата, да разчита да го убеди с блеене да си разтвори челюстите? Да не са ви правили у д****, та не съобразявате елементарни неща?

145

Анонимен

преди 2 години

Не бе, не е фашизъм, добри пожелания са само, за ваше добро :)

144

фгх

преди 2 години

стана нещо като холивуд - няма да има участие и награди, ако фирма не е с лгбт и подобни

143

Ямболски цървул

преди 2 години

Гоги.....Само по това как си се писал съм сигурен,че не пропускаш парадът на обратните.

142

.!.

преди 2 години

Е добре де добре, *** аз си спомням друго! Спомням си как бащата на тоз джоковича навремето *** кат заклано прасе как григор димитров ходил без тестове без ваксини и там незнам си кой уж бил заразил с ковид! Еми нека сега тоз баща да види кое как! Щото сега и неговия син оди и без ваксина и без тест и без карантина и извъобще!!! Та такива ми ти неща по тоз свят сичко се връща!!!!

141

hd

преди 2 години

нали политиката не трябваше да се намесва в спорта?какви са тези министри които обръщат целия спорт с краката нагоре?

140

Анонимен

преди 2 години

До 137Че да се изпълни Голямата цел, геополитическата - мор за славяните и Източна Европа))))Май-големият мор на славяните е направен от самите славяни.В бившият СССР, са избити милиони, руснаци и украинци. Сърбите по време на Кралство Югославия избиват десетки хиляди, хървати, босненски мюсюлмани и българи.По време на Хърватската държава през1941-44г. 500хил.сърби са избити. А, какво да кажем за сегашната демографската катастрофа обхванала повечето славянски държави и за нея ли западняците с

139

Ямболски цървул

преди 2 години

143.....Личи ти,че си облъчен.

138

Пустиняка

преди 2 години

Я баш не разбирам от това спорт ,ама мислъ че Жоката нащрапи мачока и повече нема а биа по топчето

137

...

преди 2 години

Най ме кефят депутатите от Възраждане,които тайно са се ваксинирали,а агитират против имунизациите...

136

Анонимен

преди 2 години

Явно вече ще се играе само джобен тенис онлайн.

135

Антон

преди 2 години

Какво трябваше да стане: да го сложат под карантина, но да му дадат да играе. И да плати някаква глоба. А те си направиха политически ПР. Арогантен сърбин бил, необуздан бил, баща му само глупости говори.. От мен лично само по-голям ми става в очите, че сам се е ошлайфал - не съм го чувал да каже нещо непреценено, не е само злоба и инат, а много култура, която сам си я е възпитал.

134

До 126

преди 2 години

"Войната" срещу Джокович е за назидание с цел да го дискредитират и няма да се учудя ако един ден му спретнат химическа атака и после го пишат починал в болница след Ковид.. Утре ще е срещо всеки обикновен човек дръзнал да не се ваксинира - спират ти заплатата, достъпа до всякакви социални услуги, магазини, адски глоби, изземване на имуществото и накрая затвор в лагер. Така власт имащите ще решават кой до колко бустера ще живее, а непотребните ще се ликвидират от системата. Матрицата е реалност!

133

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се пенили и делили на ваксъри и антиваксъри. Тук изобщо не става въпрос за това, ваксинирането е само повод. А целите в темата са две - да се попречи на Джокович по всякакъв начин да изпревари с много титли и рекорди Федерер и Надал. Как? - ами ето, 2020 отмениха Уимбълдън (когато почти нямаше ковид), после му скроиха шапка на US Open. Сега на AU Open. Хайде и на Ролан Гарос. Хайде най-добре навсякъде. Че да се изпълни Голямата цел, геополитическата - мор за славяните и Източна Европа

132

ДДРОнег

преди 2 години

Слд като ваксините не действат така, както се предполагаше, защо настояват здрави млади хора да се "ваксинират" ?!?!? ___Явно целта е друга !!!___Аз съм ваксиниран,но съм против масово и задължително ваксиниране, особено на млади хора !!!

131

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо Аз съм съгласен с Мангъров относно ваксините, защото се доказа, че ваксинираните се разболяват, а хората със странични ефекти се замитат под килима, но този вирус не е грип. Имах нещастието да гледам 3-*** болни. Няма грип, който да протича в продължение на месец, а след него да има такива усложнения, които са непоправими. ТОВА НЕ Е ГРИП> набий си го в главата.

130

Гоги

преди 2 години

Хитрата сврака с двата крака....Месията на антиваксърските мангъропитеци получи суров урок от великият Австралийски народ. Сега ще трябва да си прави и фалшиф имунизационен сертификат... пффф измъчиха го Жокера тия чипираните.

129

Анонимен

преди 2 години

Жо сюи Ноле!

128

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами точно мангъра да слушам баш :) Л у д ли си ? Виж колко хора го слушаха и сега са под земята. Толкова жертви имаме само през ПСВ. Ваксинирай се и си карай живота нормално. Ако някой искаше да ти вкара нещо щеше да го направи хитро без да разбереш ... например през храната, водата дори и детските ваксини :)

127

Анонимен

преди 2 години

Тази тяхна "наука" много избирателна стана напоследък. Като агитират за ваксини обясняват, че трябвало да слушаме учените, обаче когато същата наука е доказала имунитета на преболедувалите, същите власти се правят че не са го чули това. Пределно ясно е, че вече можем да си говорим за корупция и лобизъм в чудовищни мащаби.