166

Анонимен

преди 2 години

До 173"да им бъде сложен белег на десницата "/////Само ,че ваксината се поставя на лявата ръка.

165

Анонимен

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Откровение на Йоан 13:16-17.

164

БАНко

преди 2 години

УВОЛНИХА ШЕФА НА ФИНАНСОВИЯ ГИГАНТ CREDIT SUISSE ЗАРАДИ НАРУШЕНА КАРАНТИНА , А ТУК ДРАСКАМЕ ЗА ЕДИН ФАЛШИФИКАТОР ТАРИКАТ !!!

163

От Берлин

преди 2 години

Във водеща личност...

162

Анонимен

преди 2 години

Всички знаят какво става! Никой не се боде вече! Тиририрам!

161

От Берлин

преди 2 години

Ковид-Фашистите не се шегуват...!!! Но Джокович се превърна в водеща личност сред борещи те се за СВОБОДА

160

Анонимен

преди 2 години

Джокович трябва да се ваксинира публично под международно наблюдение и контрол, за да не шмекерува повече. Като иска титли да се вакса и да спре да се заиграва с антиваксърите. Убеден съм, че за него титлите за по-важни от обичта на антиваксърите. Славата, титлите и кинтите са над всичко. Като всеки елитен спортист и при него тегне съмнението, че зоби и причината да не иска да се ваксинира може да са страховете, че субстанциите от ваксината ще си взаимоедстват зле със зоба и да стане катастрофа.

159

Доста зле

преди 2 години

Много сте зле. Защитавате този, а забравихте как с баща му обвиниха Гришо, че ги заразил на селският им турнир. Сега много му се радвате. На Гришо толкова не се радвате. Толкова за националното ви самосъзнание. В Сърбия за Гришо няма да се напише и ред. Бъдете сигурни.

158

Бил Гейтс

преди 2 години

Ела ми Баце, да те бацам!

157

Гарон Ролас

преди 2 години

Сега Джоката има време да се подготви. Няма да си вади със задна дата сертификат за ковид, ами чистак нов и всички дати да му са както трябва. И после няма да си пуска снимки в инстаграма къде е ходил докато е "бил" с Ковид.

156

Анонимен

преди 2 години

Почват да се разобличават и картинката се вижда ясно...

155

Антимозък

преди 2 години

Аз предлагам да отпадне зеленият сертификат, всички мерки, никакви тестове и най-важното да няма ковид отделения,там умират най-много хора. Повече ковид да не се лекува има по-опастни болести. Така ще сме с най-добра статистика в България. Ще подпомогне бизнеса на погребални агенции. Всички ще сме пак свободни!!!!!! Антиваксар=Антимозък

154

д-р Мънгарсон

преди 2 години

Бегом за инжекции, ***!

153

Анонимен

преди 2 години

През миналият век Запада 5 пъти бомбандира сърбите за да им уврът главите и да се не мислят за богоизбраният народ на Балканите!Явно не са си научили урока и продължават да наглеят!Да очакват още удържи под кръста докато се сетят че са малко нецивилизовано крадливо балканско племе и нищо повече.

152

МНОООГО ВАЖНИ....

преди 2 години

ГЛУПОСТИ.----ЗА ЕДИН ТЪМЕН, БАЛКАНСКИ СУБЕКТ... ХАХАХААА...ВЪН ОТ ЗАКОНА!!!

151

Анонимен

преди 2 години

Дискриманация и безправие за неваксинираните в Европа. Защо демокрацията е тъй слаба. Конституцията се оказва безгласна буква пред страховете на елитите!

150

Зевзек

преди 2 години

Не го мислете Джоката, ше му врътнат един фалшив сертификат у Сръпско че като иде у Френско пак да се изложи като кифладжия!

149

да попитам

преди 2 години

дали пък няма важни неща за които да пишете ?!

148

Анонимен

преди 2 години

До 127 Анонимен. А ти като се съгласяваш безропотно с всичко, което ти заповядат, за победител ли се имаш?

147

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам да са чак толкова т.пи са се набодат останалите тенисисти. Гейм оувър