206

Анонимен

преди 2 години

Правят го в последния момент за да не може да се формира обществена съпротива срещу дискриминацията и ков-фашизма както и да бъдат предприети юридически действия от страна на състезатели и федерации. Така ще бъде и по всички спортни събития от всякъв тип оттук насетне. За сравнение Джеси Оуенс все пак е допуснат до участие на олимпийските игри през 1936 което е показателно за днешните фашисти. Чакаме само да формулират мита за "превъзходството" на ваксинираните.

205

Анонимен

преди 2 години

Цял свят се ваксинира, само *** нe иска. 70% от престъпилите в болница ги убиват още втората вечер, много неориентирана нация! Жалко!Поздрави от Германия ;-)

204

Анонимен

преди 2 години

Балканските номера не вървят в нормалните държави има закон и той е за всички. Тук всеки си прави каквото му скимне. На ескалатора в метрото има указание да седи човек в дясно за да може в ляво да минават хора. Еееее, на люлинския ц.ървул не му изнася и започва да реве и да ти дава напътствия да тичаш по стълбите и какво ли не, но не и да спази написаното. С такива магарета не се върви напред, те пречат на развитието.

203

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на Джокович. Той ще е жив, дори и да не участва в турнира. За съжаление много спортисти падат покосени от "незнайни" болести по терените и много от тях умират.

202

Анонимен

преди 2 години

Как може нещо което не е получило официално разрешително да е задължително?!

201

Анонимен

преди 2 години

До Докога?А...Котката ти от КОВИД ли е болна?

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен210... Дреме ми на Дядоовия дали ще се ваксинираш.

199

Докога?

преди 2 години

Само едно не казват-докога ще са тия саги със сертификатите?6 месеца на повечето отминаха,бустер още 3-6месеца и после!?Че на хората им писва!Че аз котката ваксинирам веднъж годишно...

198

Анонимен

преди 2 години

Джоко ще изчака да отмине пандемията, но газа си за ваксиниране няма да даде.

197

Анонимен

преди 2 години

Джоко съвем спокойно може да се "ваксинира" и съдържанието на шишенцето да замине в мивката, просто човека си държи, на това което каза, когато още нямаше нито 1 ваксина. Със сигурност има някой и друг известен, който е минал тая схема за да може да продължи без ограничения.

196

Анонимен

преди 2 години

Е, ако хората се обединят и не отидат на Уимбълдън и Ролан Гарос, това бързо ще се промени. И ако видят драстичен спад на туристи, и изискването за зелен паспорт бързо ще даде фира

195

Анонимен

преди 2 години

Ако законът утре повелява мъжете да бъдат кастрирани, за да играят тенис или какъвто и да било друг спорт, Джокович трябва ли да резне тооките? Как може да приемаме закон, който повелява - ваксина за всички, нищо че не върши работа, но за сметка на това може да е опасна за здравето. Законите са нещо хубаво, но не и когато са неадекватни..

194

Анонимен

преди 2 години

Ми той затова млъкна, щото дължи изработените си пари на Запада, изниза се тихомълком от феновете си в Белград :)))

193

Нолевица

преди 2 години

А сега, чоковидч кфо ще прави сега, пак нови балкански магарии ще прави!

192

Анонимен

преди 2 години

Ноле ще трябва да се примири и да си набие експериментална течност. В противен случай кариерата му свършва. Много хора зависят от него. Разходите си вървят. Просто ще го изнасилят и ще го сочат за назидание. Няма печеливш ход освен може би ако не иска да се захване с балканска политика.

191

Анонимен

преди 2 години

Коледа 2030: Послушните сертификанти ще получат бонус от 20 гр сойлент и 1 час VR порно. Слава на Големият Брат!

190

СВОЙ до 126

преди 2 години

Твоето Световно Правителство много се радва на послушковци ,като тебе.Ще ви засипе богато на трапезата ви с тоалетни отпадъчни продукти.

189

СВОЙ до ГОГИ

преди 2 години

Гоги оправи си жартиерите!

188

Анонимен

преди 2 години

ДГД и Ролан Гарос тогава. Скоро ще гледаме падащи палпи и при тенисистите. Хак да им е на подиграващите не на великия Джокович.

187

Наблюдател

преди 2 години

Вече има държави с над 90% "ваксинирано" население в които мерките не отпадат. Мисля, че вече стана очевадна необходимостта от бунт. Няма значение дали имате сертификат или не, дали сте ваксинирани или преболедували. Вървим към пълен финансов колапс и диктатура.