126

...

преди 2 години

Джокович спокойно може да дойде и в България,защото тук антивирусните мерки са само на хартия и никой не ги спазва...

125

Анонимен

преди 2 години

До 123,О, да със сигурност, и болниците щяха да не смогнат и още по-голяма смъртност щяхме да имаме. Както е казал Сталин - има човек има проблем, няма човек няма проблем. Слушайте Мангъров и далеч ще стигнете!

124

Германец

преди 2 години

"Къде се слагаш бе..." -- Казах кога и къде. Обърни се към Копейкин да ти финансира идването НА София. 40 лева надник не са никак малко за хора от твоята черга :)

123

Анонимен

преди 2 години

Лакост прекратява договора си с антиваксъра жокович. Скоро ще бъде изхвърлен на бунището. Никой не може да рита срещу световното правителство, набийте си го в празните балкански глави. Затова петков ще подпише каквото е нужно в скопие а вие лайте лузъри

122

Анонимен

преди 2 години

До 121,"Войната" срещу Джокович, не е срещу него. В Америка, Русия, Франция, Англия, Италия, Китай, ... и къде ли още не вече искат ваксина. Воювай, като горд българин.

121

Анонимен

преди 2 години

Джоката е пичага , а не като Надал ревльото, който сега ще играе на Австралия Оупън с детската градина и ще се има за голямата работа.

120

До германец

преди 2 години

Къде се слагаш бе плъх..

119

Картофчо

преди 2 години

Ако не се занимаваха със затваряне на хората с локдауни, сега прогнозата на Мангъров щеше да е вярна на 100% и да сме заблавили вече за този грипен вирус.

118

Анонимен

преди 2 години

До 113,Ти май не си анатемосан. Не виждам проблема?

117

Анонимен

преди 2 години

Друга новина от днес: "Pfizer планира инвестиции от 520 милиона евро във Франция".. AА в Австралия е от 1956 годиниа.. Така ли наричат подкупите вече - "инвестиции" ?!? Войната срещу Джокович е поръчкова и е ясно кой стои зад нея.

116

До 105

преди 2 години

Радвам се, че вече никой не може да бъде излъган. Което улеснява отпора. И тройноваксинираните знаят какво става.

115

Анонимен

преди 2 години

До анонимен""Този хлапак да знае ,""" Този е направил огромни дарения за държавата си, които не са правени в нашата от никого, спортист, бизнесмен и прочие. Железен както на корта така и извън него. Балкански коментар си написал ти! Ролан гарос няма да има онлай парички за гледане, поне от мен!!!

114

Читател

преди 2 години

Не че нещо, ама Днес проверявайте какво пишете - Министър на спорта на Франция е жена и се казва Роксана Марасинеану.

113

Анонимен

преди 2 години

Джокер, ай купи си един сертификат вече, дай банкова сметка да ти преведа 150 лв. и отиди да ги мачкаш с 200.... ----------------------------- Той вече си е купил. Уж преболедувал.

112

aa1830

преди 2 години

Да си направят турнир в Сърбия. Там правилата ги определя Вучич, а може и да не се спазват.

111

Германец

преди 2 години

"Страхуват се. И Бау, германеца, разни женки.. И има защо." -- И защо? От физическа разправа ли ме е страх? В сряда в 18 часа съм на попа. Елате повече :)

110

Анонимен

преди 2 години

До "***: ...Това, дето ви баламосваха, че като се ваксинират 70% вируса приключва и ще ни държи 1-2 години се оказа фейк.." _______________________________ Както и прогнозите на Мангъров от пролетта на 2020: ще приключи през лятото. Не, не стана. Тогава, краят идва есента. Пак не стана неговата.

109

Анонимен

преди 2 години

Извършва се масово престъпление срещу човечеството. Всеки нормален, здравомислещ и неваксиниран, ще бъде анатемосан и отлъчен от обществото.

108

Анонимен

преди 2 години

Значи задължително ваксинирани или неваксинирани по здравословни причини проявени несъвместими от първите две ваксини,като две дози от една марка или две марки и три марки с бустерните дози на ваксини от които много спортисти освен че се сдобиха с здравословни дефекти заради които отпаднаха от спортни права и останаха без дългосрочна кариера в спорта за който тренираха от 10 годишна възраст и край в младежка възраст за мъжкия спорт за категории по групи като не звезди,а лампи светнали-угаснали.

107

Анонимен

преди 2 години

А каква е логиката да допускат само ваксинирани след като преболедувалите също имат имунитет? Позоваат се на науката само когато призовават всички да се бодат, а се прваят на хамави относно естествения имунитет.