186

Мичмана

преди 2 години

Жокович да се присъедини към нашите антиваксъри от Разграждане и следващия път вече наистина да превземат парламента,но ми се чини ,че ще се продаде за някой пробит долар

185

11

преди 2 години

Свърши се със спорта...

184

Е много важно

преди 2 години

ще си почине една година човека и догодина ще го пуснат. Ще ги насмете всичките наваксани с по сто инжекции.

183

Тенис

преди 2 години

Сега ще вдигне реномето на турнири в Сърбия и България, няма лошо.

182

Анонимен

преди 2 години

Защо да се ваксинира? Люк Монтание каза че тази ваксина не пази, за разлика от всички други. По-големи капацитети ли са политиците? Искат ваксинация за да се наливат пари във фармагигантите. Освен това по този начин отстраниха Ноле като конкурент. И го обявиха за виновен след като са му издали първоначално виза. С един куршум 2 заека.

181

Анонимен

преди 2 години

Сръджане,сино ти мое ли да оди по вода?

180

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (135) - Цитат: "Няма грип, който да протича в продължение на месец, а след него да има такива усложнения, които са непоправими." - Ей, като почнете да се изказвате така категорично, направо откачам! Мой познат (тогава 24-годишен) лежа в болница цял месец поради грип преди десетина години. Същият човек изкара "ковид"-а (официална лекарска диагноза) на крак. Всяко заболяване протича индивидуално при всеки човек и не е редно да се генерализира. НАБИЙ СИ ГО В ГЛАВАТА!

179

Анонимен

преди 2 години

До до 185 (от 185) - Благодаря за корекцията. Други забележки имаш ли? ... :) ... Прав си да, пише се тенИсисти. Доволен?

178

до 185

преди 2 години

Нарочно ли пишеш "тенЕсисти" вместо тенИсисти? Малко странно е да не знаеш как се пише думата тенис.

177

До Доста зле

преди 2 години

Клеветиш. Джокович не е обвинявал Гришо за нищо. Лъжа изсмукана от пръстите представяш като истина. Май си ***, защото пускаш това вече 10 пъти.

176

Анонимен

преди 2 години

Понеже цензурират, затова пиша пак. "А тенесистите може да носят тениски със спринцовки на гърба, а отпред надпис "Неваксинираните са Ю"

175

Анонимен

преди 2 години

Логото на Australian Open вече трябва да е "Да на дискриминацията на основа здравен статус." На Ролан Гарос може да е "Да живее дискриминацията - новото нормално." хахаха А тенесистите може да носят тениски със спринцовки на гърба, а отпред надпис - "НЕваксинираните са ***." На единия чорап да пише "Да живее ваксината", а на другия "затвор за НЕваксинираните". Ето така ще се представи най-точно духът на спортните събития! Всичко друго ще е лицемерие. Не бях фен на Джокович. Вече съм!!!

174

Анонимен

преди 2 години

До Striker - Доста ограничен и злобен коментар. Който твърди, че е по-добър от Джокович на корта, да се изправи срещу него на корта. Останалите инструменти за отстраняването му не са спортни, а в случая са политически. Щом някой предпочита политиката да решава, кой спортист е по-добър, значи не желае спортът да се развива, а да се манипулира. Аз лично нямам интерес от такъв спорт, в който нечии президент/премиер решава, кой ще победи в дадено спортно състезание.Партията майка да решава,така ли?

173

Анонимен

преди 2 години

Време е Джокович да премине от спорта към политиката. Сега му е момента и ще пожъне много успехи поне в началото, а след това ще видим. Когато политиката започне да се меси в спорта, тогава вече не си говорим за спорт. Какво стана с всички призиви на спортистите против дискриминацията? Май не са били нищо друго, освен лицемерие. Дали си бял, черен, жълт, жена, мъж, ваксиниран или неваксиниран, в спорта не би трябвало да има значение. Там важното трябва да е, кой е по-добър.Останалото не е спорт!

172

Краси

преди 2 години

Сръбчето духа супата !

171

СС

преди 2 години

Да накараш здравите да се "ваксинират" и обърнаха спорта на политика !!! Спрете цигарите,наркотиците,алкохола и вредните храни после говорете за "ваксини"!!!

170

Габи

преди 2 години

До168 Къде беше тази водеща личност бореща се за свобода когато баща му плюеще Григор?Защо никой,от защитаващите го ,тогава не обелихте и дума?Джокович се показва като самозабравил се егоист.

169

Анонимен

преди 2 години

Европа бавно но славно пропада и пропадането е започнало от уж цивилизованите държави като Австрия, Франция, Германия е на прага, Италия, Испания и т. н само ние Бъалгария все още хсме остров на истината с изключение на платените ковид глашатай всеки ден по телевизия и радио но като бъдат ликвидирани ще стане приятно

168

Анонимен

преди 2 години

Тези решения се вземат от политици. Също те решават да бъдете ваксинирани. Може да им имате пълно доверие!!!

167

Анонимен

преди 2 години

Джока ела да пуцаш на София оупън. Тук сички са антиваксъри байно.