59

преди 2 години

Хахахах "антиваксъри". Колкото и да го повтаряте не спира да звучи забавно :)

58

анонимен

преди 2 години

И какъв точно им е зорът на тези от " Шпигел" за германците в България, живеят и си харчат парите в "бедняшката колиба на ЕС" , както пише в статията. Не виждам с нещо им застрашават подредения и организиран живот ?

57

Анонимен

преди 2 години

Всички европейски антиваксъри да заповядат, стига да имат пари за харчене или да искат да работят. Не вярвам да разчитат на нашата социална система, а ако разчитат на нея са обречени хаха Колкото повече такива хора идват в Бг, толкова по-трудно ще е на ваксинаторите да завладеят "крепостта" България, което е добре за нас... :)

56

Анонимен

преди 2 години

Ако съм бг журналист бих тръгнал по пътя на този немски "журналист" и бих се срещнал със същите хора да ги питам това ли са казали. Убеден съм, че всичко е измама и са дошли с нагласата и готовата щампа, за която са събирали материал. Но тук не е политкоректно да ги изобличим тия измамниции. Тази статия е пример за мошеничествоо!

55

Анонимен

преди 2 години

Каде са наще лалугери политици да защитят с няколко думи поне името България ?????

54

Иван

преди 2 години

A има ли достатъчно бира в Ахелой за германците в момента?Най-вече за наливна питам?

53

Анонимен

преди 2 години

Това издание е откровено расистко и създава нарочен очернящ образ на страната и точно така и пише и това очаква да почувстват читателите. Немският расизъм не е изчезнал и е станал по- перверзен и все едно пишат по социален проблем, а всъщност имат едно дълбоко презрение към по- бедната държава и народа й. За нас имат щаститето да изключват двуличната си политкоректност, която ги удържа когато пишат за африканци и афганци, но за нас прошка няма и ни се кефят на макс...

52

Нищо лошо

преди 2 години

Защо да не дойдат хората, като нищо може да се установят тук. Защото е много евтино и е нормално да си здрав, да си ИЗБИРАШ САМ как и колко рискуваш живота си със спорт, хоби или болести. И е нормално сам да мислиш, правиш избори, живееш живота си, както сметнеш за добре, ползвайки всичката информация, която ти е необходима.

51

Анонимен

преди 2 години

Бедняшка колиба, ама свободна колиба.Нещастници ограбват ни постоянно.

50

аз

преди 2 години

Урзулина може да погледне данните и после да говори за безотговорност. При 20% ваксинирани в България новите случаи са по-нисък процент от колкото в 80% ваксинирана Германия. Безотговорно е да пишеш глупости!

49

Анонимен

преди 2 години

Ко гледаш кът изпаднал германец

48

От Берлин

преди 2 години

Пропаганда... Нищо друго! Хахахахааааа

47

до55 /12мсп

преди 2 години

Поел си по-голяма доза, знаеш си нали. Отиди на лекар.

46

Анонимен

преди 2 години

Разделяй и владей, преди ни разделяха религия и политически убеждения, а сега ваксини.

45

Анонимен

преди 2 години

естествено, най бедните и некадърни германци - от българия всеки с малко моэък бяга като попарен...

44

Колко пъти...колко?!

преди 2 години

Бяхме съюзници през двете СВ, но веднага след 9-ти септември гонехме немците с оръжие, чак до Клагенфурт.После ги канехме на курорт по морето напр. и те идваха, даже много лета повтаряха доволни. След 10-ни ноември дойдоха мутрите и изгониха платежоспособния немски турист. Сега пък...слободията тук махт фрай.

43

12МСП

преди 2 години

До Убиват ни бе хора// Това не е вярно .Използуват се различни честотни бандове за 2G,3G,4G,5G , а освен това има 3,5G, .Използуват се бандове от около 800 МHz, 900 МHz, 1.5 GHz, 1800 MHz, 2100 MHz и 2.6 GHz. Така ,че кажете ,коя е смъртоносната.Това не са работните честоти ,а около тези честоти са работните честотни ленти, за предаване и приемане ,един за населените места ,по-високите и други в полето ,по-ниските.Та като сте тръгнали споменете и РРЛ от 6-7GHz та до над 45 GHz

42

Анонимен

преди 2 години

Германци отишли в ковид гетото. Голям праэ. Щастливи в помий.на яма...

41

фьъцшщ

преди 2 години

Всички млади германки с големи очи са добре дошли.

40

Анонимен

преди 2 години

Докато дойде момента да видят българска болница ....