79

Анонимен

преди 2 години

А защо тъпите журналистически крътуни продължават да наричат хората антиваксъри? Няма ли кой да ги подведе под отговорност?

78

от 19

преди 2 години

До До 19"Опрощението е добродетел"===>Никой не твърди обратното,но опрощение се дава след покаяние и искане на прошка и само индивидуално.Всеки опрощава от свое има и никой не може да опрощава от името на друг човек или други хора.

77

Анонимен

преди 2 години

Балканите са люлката на демокрацията. И така е било много преди да съществуват разни на днешно време "развити" европейски държави, които имат претенции да са демократични. Нормално е при криза нещата да се връщат в изходно положение.

76

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

Представяш ли си - пандемия, в която трябва "да вярваш", понеже ако не вярваш няма как да я забележиш? Но стадоумните вече го приемат за нормално.

75

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вън от Майка България,наследници на Хитлер uзверrът,който окупира България,Франция ,Сърбия...Европа! Германски фашисти долнопробни .Меркеляни садистично! Вън от Нашият Трако-Келтски Свят! Шваби гнусни! Педофили извратени!

74

Анонимен

преди 2 години

По-добре германици, отколкото арабески.

73

dmx

преди 2 години

Само ако отидат да работят в кланица, иначе да ги разгонят. Ние това не можем да го направим в Германия, ще кажат циганскиномера, вън неваксинираните чужденци. Затова - да си взимат двойните стаднарти и да се омитат. Да се борят в собствената си държава за свобода, нали така.

72

Анонимен

преди 2 години

"Във Варна беше пълно предното лято с германци и сега има доста младежи - студенти. Добре са дошли, особено ако са свободомислещи хора"===>Дали са добре дошли е рано да се каже.Първо да мине известно време, да видим как ще се държат.Да се чувстват като у дома си, но да не забравят, че са на чуждо място.

71

Анонимен

преди 2 години

Разменяме бг-ваксъри за немски-антиваксъри. Предполагам, че повечето бг-ваксъри са изключително недоволни от България и се срамуват, че са българи, така че няма да имат нищо против да заминат за Германия и гордо да заявяват, че са германци (като един тр_ол пишещ под Ковди-статиите), а немските антиваксъри ще се радват на свободна България. Всички ще са доволни, така че това може да е новата ни политика относно демографския проблем. Кирчо да чете коментарите и да мисли, а не да говори за ваксини!

70

зАз

преди 2 години

Мдаа.., Източна Европа май ще се превърне в люлката на демокрацията (правото на избор) в Европа! Какви времена какви нрави, бих добавил - какъв обрат! Запада, който ни учеше на Демокрация се *** в диктатура!

69

Анонимен

преди 2 години

Някой да уведоми Шпигел, че дават по 4000 на брой заразен, както и че болниците са празни. Някой да изпрати видеото от Видин да види Шпигел защо умират тук. Българското правителство да осъди Шпигел за подронване авторитета на България и за лъжа!

68

Анонимен

преди 2 години

Във Варна беше пълно предното лято с германци и сега има доста младежи - студенти. Добре са дошли, особено ако са свободомислещи хора.

67

ПХ

преди 2 години

Рекордно ниво на заразени в Бг!? Този "дойчо" добре ли е???? В малка Ирландия с 94 % напълно ваксани и с почти 60% с трета доза нивото на заразените достигна 20,000 души!!!!!, а в Бг до 2,000!!! - почувствайте раликата дето се казва. Във Франция счупиха рекорда с над 140,000 души след празниците!!!!! За Израел да споменавам ли, а за САЩ с 460,000 души за ден след Коледа???? Политиката на Гьобелс цъфти и процъфтява - "Една Лъжа, изречена хиляда пъти се превръща в истина!"

66

Анонимен

преди 2 години

Германеца е боец, дисциплиниран и перфекционист. Точно частичка която ни трябва. Представете си футболисти с ген на Стоичков и Трифон и в същото време на Клинсман и Матеус. Ние ще сме всяко първенство световни шампиони. :)

65

Поручик Ржевски

преди 2 години

Мисля, че ще бъде чудесно ако всички ковид истерици заминат за Германия, а оттам дойдат хората които държат на свободата и спазването на основни човешки права.

64

Поручик Ржевски

преди 2 години

По-добре свободен в бедняшка колиба, отколкото с белезници и *** в устата в лъскав дворец. Именно затова идват хората в БГ

63

Анонимен

преди 2 години

Добре са дошли! Приемаме нормално мислещи хора. А пък ваксърите могат да се изнесат към Германия, защото и без това не им се стои тук. Така всички ще са щастливи.

62

Анонимен

преди 2 години

Това е чудесна новина. Да дойдат бели, образовани германци. А не араби и чернюги. Германеца е работлив и хрисим народ, но също и войник и инженер. Даже приветствам да дойдат 50-100 хилки, да позаселят изоставените села и да изместят малко българските индийци. Но в никакъв случай не искам англичани. Най-долната *** на Европа. Грозни, арогантни, некадърни и нечистоплътни.

61

Анонимен

преди 2 години

Поредната тъпотия. Живея в Германия и ако тук в магазин за строителни материали влизаш без проблем, то в Броколаж в България ти искат сертификат. Тестването тук за работа е безплатно и работата и в тест център. Айде без ефтини жълти статии.

60

Селяк

преди 2 години

Кpacтавитe магарета се надушват отдалеч