99

vlady

преди 2 години

Нормално е професионалните пианисти да не се ваксинират - човек, който се дезинфекцира усърдно отвътре с поне литър твърд алкохол на ден е неуязвим за вируси.

98

Анонимен

преди 2 години

" Бедняшката колиба на ЕС" , това е тема на така наречените интелектуалци и евроатлантици в Бг.

97

Анонимен

преди 2 години

И статията смешна, а от коментарите можеш да се пукнеш от смях забавно.

96

Анонимен

преди 2 години

Браво! Идвайте повече. Пращайте ни немци, ние ще пращаме обратно ваксинирани братя бразилци.

95

немец

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860За информация, китайци, японци и т.н. са много ама наистина много по-голями расисти и националисти от когото и да било... Така че ако поемат те световното господство ще го закъсаме сериозно. А китайците са и комунисти... жална ни майка... (Историческа справка - когато комунисти или фашисти дойдат на власт първо унищожават социалдемократите...) Дано не стане, че китайски националсоциализъм ще е бич за света

94

почти лъжа?

преди 2 години

Изключително подвеждаща и тенденциозна статия! Който я е писал е имал "поръчка" и си няма хабер какви германци има у нас. Може да е учудващо, но по северното черноморие има много. Най-много са пенсионерите с къщи по селата и студентите в Мед. Университет. Явно в Германия е трудно да влязат и учат тук. Има и много работещи, с фирми, разни вносители, вероятно и хора от търговските вериги, но има и обикновени пияници. Между тях сигурно има т.нар.-антиваксъри.

93

Леша

преди 2 години

Щом се трият коментари, значи Германец, Веганиста, Бау и Програмиста са дежурни за да репортват. Защо не пишете? Нещо да не сте притеснени? Не разбрахте ли, че пЛандемията свърши? И пак да кажа - българите в българската имеперия бяха толкова справедливи, че другите се присъединяваха ДОБРОВОЛНО към тях. Всичко ще се повтори.

92

md

преди 2 години

Значи, не само че има изтичане на мозъци на запад, ами и в обратна посока има приток на кухи глави. Чудесна комбинация, няма що.

91

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен кеф е да чета за такива хора. Чакат ги множество и все приятни изненади. Ив България и в Германия.

90

Анонимен

преди 2 години

Сваляйте маските навсякъде бой и трепане за всичко комуноидночервено докато почнат да се влачат в локви кашерни сополя.

89

Майбах такси

преди 2 години

Пълни ама пълни глупости!Ккьорав немец няма по Черноморието това е поредната дежурна лъжа и измама от Дойчесорсоиде и компания,които след супер въглеродната мусака от Лондон сега са открили нов фронт и целта е да се злослови България по сички фронтове.Гледайте си Дойчето *** сорсоидни старци ко сте дошли в БГ да създавате фалшиви новини.

88

маг Елена

преди 2 години

Антиваксъри по света обединявайте се в България. Имаме магове, астролози и врачки +хиляди фейсбук професори по медицина и в частност имонолози.Пълна свобода от наука и разумна мисъл.Заповядайте.

87

Анонимен

преди 2 години

Само така, никакво спазване на незаконните фашистки мерки!Свобода! Народа ще победи този път ваксър извергите!

86

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Само ще напомня две неща. Първото е,че германците са шкеназки евреи,тоест османци. Второто е,че Хитлер е абсолютно,стриктно доказано,неопровержимо евреин. Ние сме под окупация на шкеназки,сефардски и романески евреи! Това е положението. Пък иначе еврейо-турският Днес Бг да си цъка от кол-центърът колкото поиска плюсчета и минусчета. Идва ви краят на времето йеховистка Аврамова сran! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИК КИТАЙ !!!

85

Леша

преди 2 години

До 102 Също да напише и за писоар тестовете, нали беше конспирация. Защо отпаднаха?

84

Анонимен

преди 2 години

В един момент като захванах да чета статията си рекох ох котьоооо, обаче тцъ, не са ония същите!А кви ГДР-ейки имаше само, едно време на ММЦ-то в Приморско... ...огин!

83

до Германец

преди 2 години

Къде си да дадеш коментар по темата? Не се крий :D

82

Анонимен

преди 2 години

Немските ваксаджии газ пикаят, покрай тях и родните ахахах

81

Анонимен

преди 2 години

98 въпросът ти съдържа отговора.

80

Анонимен

преди 2 години

Българите може да са всякакви, но са мъдър народ. Освен това сме но Бога любимите хора, колкото и да го крием. Винаги сме подушвали сярата и сме успявали да се опазим от нея с минимални поражения, както в миналото, така и сега. Рано или късно и чужденците ще го разберат. Все пак сме оцелели 1350 год официално и поне 3 пъти още толкова по данни от древни източници. За да оцелееш толкова време или си мъдър, или си любимец на Вселената, или си и двете.