119

ЖГ

преди 2 години

До Ицхак Коен, ПловдивИмате право. Но..Сталин и Хитлер си поделят Европа през авг. 1939 г. Знаменитата фраза на Сталин, когато пита Рибентроп:"какво правите с евреите" Отговор: започнахме ги. Сталин: "Вие ги почнахте ние ще ги довършим". Проф.Божидар Димитров-малко преди да почине: Сталин е убил повече евреи и комунисти от Хитлер. Имам много добри приятели евреи от дълги години. Това те не го знаеха.

118

Патрик

преди 2 години

Комшията ми живее в Германия от края на 80-те.Още миналата година той каза че в пенсионерските социални мрежи много се спряга България като най-добро място за живеене на пенсионерите с ниски пенсии.Ще видиш бум на германци които ще изместят руснаците по морето.Тази година като се видяхме той потвърди .Идват.Тук е рай за тях.Като се има на предвид че най ниската пенсия при тях е 1200 Е тук те се чувстват хора.Измежду тях има и неваксинирани но основен е икономическия фактор.Так че ставаме Германи

117

Анонимен

преди 2 години

Много хора ще бягат насам, като победим медицинския фашизъм, не само немци!

116

Ямболски цървул

преди 2 години

Ваксър. Утре съм на протеста,а ти си сигурно с ускорителна доза.Пожелавам ти да посрещнеш 2023 г.

115

Ваксър

преди 2 години

Вместо да плямпате тук, отивайте утре на протеста на копейкин да ви видим колко струвате, мишкиии. Само давате акъл и сте недоволни от всичко, а реално сте един въздух под налягане. Жини!

114

Мангъра

преди 2 години

Мангъра шприхт Дойче аух,

113

Да идват

преди 2 години

Натам предлагам да се изнесат всички ваксъри

112

Ицхак Коен, Пловдив

преди 2 години

Нацисти и последователи на чудовището Адолф Хитлер, обгазил и изпепелил близо 7 милиона евреи! Това са тези сатани, които отказват да се имунизират срещу Ковид 19 и искат да ръсят заразата, за да продължава да убива евреи! Затова са се скрили във фашистка България! Смърт на фашизма, свобода на народа! Не на националсоциализма, убиец на невинни еврейски души! България трябва да плаща репарации на Израел и на евреите в цял свят заради този чудовищен антисемитизъм!

111

Анонимен

преди 2 години

немски биэнесмени? не ставайте смешни, энсем ги много добре немските антиваксъри тук - това са хората които подкрепят АФД, холокоста, татуирани беэ моэък в главата. най-долната прослойка от немското население, беэработни, наркодилъри и социялно отхвърлени. да са ви честити!

110

Анонимен

преди 2 години

Медии с подривна дейност, анти български агенти! Що не пишете за САЩ, и колко народ се изсели в свободни щати като Флорида, Тексас и др където хората могат свободно да дишат, да правят бизнес и да живеят! Калифорния, Ню Йорк, тия места са тотален провал!!

109

Анонимен

преди 2 години

Глупости податавени лица всички са ваксинирани

108

Анонимен

преди 2 години

Мечти на разни брокери да си продадат застоялите морски обекти.

107

Анонимен

преди 2 години

Няма пристан за тях у нас,ЗАЩОТО НЕМЦИТЕ КЛЕКНАХА ПЪРВИ КАТО ОВЦЕ ЗАЕДНО С ФРАНЦУЗИТЕ

106

Анонимен

преди 2 години

Преди спасявахме евреи, сега германци. Няма лошо - да работят , да учат български и да спазват Конституцията ни!!! Добре дошли от мен!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Пак ни изгавриха - наричат България "бедняшка колиба", кофти е да си българин.

104

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално да искат германците да се ваксинират... Те ги разбират тези неща... И аз нямам против да ги приемем, а да пратим ваксинирани тъмнокож в Германия. Четвърта доза и са дотам. После ще кажат, че е от омикрон рау сигма вълната.

103

асанчо

преди 2 години

веднага връщате тези въшливи аборигени обратно.

102

Ха Ха

преди 2 години

Това е бизнес ! Пращайте ни не ваксинирани немци,а пък ние от тук ще ви пращаме ваксинирани шведи !

101

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм в едно , че тия германци ще се захванат нещо да вършат и ще научат български. И разликата от руснаците е точно в това. Нито сработят нито учат български

100

Анонимен

преди 2 години

Дано да е вярно и все повече, и все немски бизнесмени да идват в България да развиват бизнес и да дават работа за да стане като Германия а там да останат бежанци, турци, араби на социалки