39

Анонимен

преди 2 години

Здравей, Свобода!

38

маданейча

преди 2 години

На запад лоша шега изигра на хората, този просперитет и комфортен порядък, в който са живели няколко десетилетия : хората имат илюзии, че Властта ВИНАГИ ще се грижи за добруването им (а освен това имат какво да губят: високи доходи от работа, собственост, начин на живот), но ако хората продължително време се държат като послушно стадо в крайна сметка се превръщат в такова и респективно ще се отнасят към тях, като към такова. В БГ имаме предимството да не питаем НИКАКВИ илюзии за нашата власт:)

37

Въх!

преди 2 години

Сега и за "ваксинационна миграция" ли ще говорим?

36

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Не се заблуждавайте! Тук е анархия и беззаконие, но опре ли работата до Съда, тяхната държава им праща обиграни адвокати да ги защитават. Примери много.

35

До 44

преди 2 години

Нали ги слушах полицаите как ме обсъждат какво правя в къщи, на ушите ли си да вярвам или на тебе!?Нали ми нагряват всяка сутрин темето с електромагнитни вълни!

34

Анонимен

преди 2 години

Немските баби и дядовци които търсят евтинийката в България се превърнаха в антиваксъри, евала. Ако отида да живея в Германия, автоматично ставам ваксър.

33

маданейча

преди 2 години

Да, колкото и платените клакьори от менТиите да стигматизират хората с етикети , като : "антинезнам-си-какво", това не променя същността на нещата, а именно, че това са хора, които се опитват да се борят за свободите си. Тъжната новина която имам за аудиторията е, че Свобода, която е дадена даром след това е лесна за отнемане. Също така Свободата трябва да се брани, няма друг начин да я задържиш ... уви това са процеси , които не рядко са свързани с проливане на кръв, но така работи Вселената ни

32

от Ботев до УбиватНи

преди 2 години

Имаш нужда от психиатър, момче! Не е истина кви сте изкукуригали всичките :)

31

11

преди 2 години

Уж Шпигел, пък Дойче с Кисело Зеле. Не се четат пълни глупости.

30

Убиват ни бе хора

преди 2 години

Те ни следят от Сателити и Антените на операторите, те работят на честотата на мозъка! Имам имена на жертви-убити и изтезавани!

29

Ботев

преди 2 години

Тази ***, наречена българия приютява утайките на Европа. За това ли се борих, народе???

28

Анонимен

преди 2 години

Кво стана е Кирчо, вместо да ставаме гето, привличаме нормалните хора от цяла Европа

27

Масово унищожение

преди 2 години

Президента да излезе и да каже защо се унищожават Българи чрез сателити на ЦРУ! Бъркат в мозъка на хората от сателит, следят постоянно жертвите дори и в дома им!

26

Статия глупост

преди 2 години

Пълни глупости. Хората работят дистанционно и са решили да спестят някое евро. Това е. Тук е евтино. Те изкарват по 15000.00 лева месечно. Като си обърнат заплатите в бг лева.

25

Анонимен

преди 2 години

и да си запълва времето с фалшиви новини от родината-------------------------------------------------------------------------------------То е ясно че се опитвате да ни манипулирате ежедневно, но на много ниско ниво ви е пропагандата

24

До 19

преди 2 години

Опрощението е добродетел. Колкото повече нормални хора има в БГ сме толкова по-силни. Не всички германци са високомерни. А ако сме гостоприемни ще им покажем че сме по-добри от тях. Ако ги третираме както те ни третираха, с какво сме по-добри?

23

...

преди 2 години

Написаното потвърждава,че антиваксърството е болестно,антисоциално явление,за което говори и историята с привърженика на Възраждане,който размахвайки граната зовеше за бунт в новогодишната нощ...

22

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката е толкова гнусен че направо ще се изповръщам да вземе да се обръсне и да се придаде във вид.

21

До ястребител

преди 2 години

Миналата седмица ходих до Одрин и го подадох на една благочестива туркиня да го милва за един чорапогащник и две дъвки.

20

Обратното на умни

преди 2 години

германци.Хем дошли у нас за да се спасят от ковид фашизма,хем дрънкат на всеослушание, че тук мерките били хлабави.Само бела ще ни докарат.Една сопа през г/ъза и да си ходят от където са дошли, щом нямат достатъчно мозък да съобразяват и дрънкат наляво и надясно.