332

Илия

преди 2 години

До Гост Ти да не си брокер на имоти....В ботевградските села, във Врачанските села, в селата около Несебър, Бургас, Ямбол Сливен и т.н. къщи с двор се продават за по 2,3,4,5000 лева. Космическите цени са измислени от перачите на парички.

331

Байкор

преди 2 години

Споко докато има балъци ще има и тарикати... Купувай народе не остана по 3к за квадрат

330

Анонимен

преди 2 години

Професорът явно не се е опитвал да купи апартамент в София.

329

Гост

преди 2 години

След нова година ще разменят 5 апартамента за палатка или къщичка с 1 стая, като спрат тока и парното и храната стане космически цени.

328

Анонимен

преди 2 години

В къща живеят нормалните, в кутиики - прецаканите от някой дето е направил пачка от тях. Хаха

327

Христов

преди 2 години

Ако ви е страх от инфлация инвестирайте в ЕТФ-и. Дори таксите в интерактив брокер паднаха, ама нали все трябва да измисляме топлата вода...

326

Анонимен

преди 2 години

"Имот" не е кутийка ново строителство с входна врата насред хола и криви стени обща квадратура 45 кв двустаен където не можеш и нормална кухня да имаш.Имот е светла просторна къща с двор и инфраструктура, тези имоти никога не са били евтини и ще продължат да растат завинаги.

325

Занзибар

преди 2 години

Не мога да си представя, че хората все още купуват имоти в АДА наречен България! Че тук не се живее бре. Елате в Занзибар да разберете какво значи живот!

324

Анонимен

преди 2 години

Защо по данъчна оценка апартамент който струва около 45 000 лева- 50 000 лева се продава за 200 000 евро? Няма ли контрол над такова завишение?

323

Анонимен

преди 2 години

Българина е свикнал в 1 вход 100 човека като в гето. После вируси..

322

Анонимен

преди 2 години

БНБ отново вдигна процента буфер, забележете основанието за това1. Увеличен риск от НЕобслужване на кредитните, /скоро приключва изцяло кредитната ваканция2. Увеличен риск от ОБЕЗЦЕНКА Който има разум да си направи изводите или просто да ги запомни горните 2.

321

Гост

преди 2 години

Къща до големия град е най добре. Няма вируси и е тишина и спокойствие. Те ще скочат до небесата.

320

Чудна работа

преди 2 години

Отвате в София да спечелите пари, за да можете да излезете от София!

319

запознат

преди 2 години

Купувауте и строете! През 2028 г. ще ви обходя да видя какво става с необитамите апартаменти купени за над 1 милион евро, но дори аз няма да искам да остана да живея в тях, защото без ток и вода не се живее в апартамент. Истината е, че тогава малкото останали живи, ще живееме сред природата в малки кащурки до планинско поточе. На склона ще има монтирани фотоволтаични панели, а в ниското ще отглеждаме био зеленчуци.

318

1

преди 2 години

Тази констатация е вярна по принцип,но българинът е консервативен и иска око да види и ръка да пипне-тоест жилище.След смъртта на родителите ми и тъщата,наследихме в Пловдив два панелни апартамента и ги продадохме по 900 Е кв.м.,макар и след много чакане.Единственото хубаво на тези имоти е локацията,но права върху земята нямат и след 20 г. собствениците ще си чукат главите.В Пловдив има над 25 х. празни апартамента и балона скоро ще гръмне.Има смисъл да се купуват само много хубави имоти.

317

Алооо

преди 2 години

Нормално няма как една кибритена кутия от 55 кв (водеща се 3 стаен) да струва 130-150 к евро в Младост.

316

Владо

преди 2 години

И понеже Бил Гейтс е *** си разпродае имотите и си купи земя по целият свят,а в Америка е най-големият собственик на земя там,що не питате него дали е глупав,щото миналата година като ви затвориха се редяхте на опашки за храна и тоалетна хартия не за имоти нали ?

315

Анонимен

преди 2 години

Купих през четиристаен в центъра за 110 000?, като ипотеката ми беше 90 000 лв.Човекът от когото го купих го бе взел за 30000 $ през 96та.Тази година съседът ми продаде своя със същата квадратура за 350 000 ?. София води класацията на евтини жилища в ЕС столица.Ако ви трябва имот и ви изпадне изгодно- купувайте, не слушайте някакви самозвани специалисти.И в никакъв случай четете глупостите на разни брокери и на имотни агенции.Всичките си сделки правя и ще правя без брокери и посредници.

314

апартамент София

преди 2 години

Един тристаен апартамен в София, трябва да струва точно 30 000 български лева. Всеки лев от там нагоре е лакомия и човешка простотия.

313

Анонимен

преди 2 години

чета коментарите и виждам пурко от 'господин за 1 ден'. някои хора знаят всичко, разбират от всичко, инвестират във всичко. после се чудят защо са бедни и нещастни.всъщност, на теория докторът е повече от прав. проблемът е не, че един имот струва 80.000 евро. проблемът е, че не му вземаш 1000 евро месечен наем, че заплатата ти е под 2000 евро месечно и че ипотечните ти вноски са все едно че си взел пари от италианската мафия. освен бурунду и туркменистан, малко са страните с над 5% реална лихва