352

До Филчо брокера

преди 2 години

Когато се вдига цената на материалите не трябва ли цената на жилищата за ремонт да падне? Едни и същи сбъркани "аргументи" пускате из коментарите.

351

Пепко

преди 2 години

Много са ми смешни доводи от сорта колко се е дигнала цената на желязото и колко бил поскъпнал надника на работника. При печалби от 400% е жалко да давате такива аргументи! Цена на строителството - под 500е/кв. при всички възможни поскъпвания - продажна цена 2000 е/кв ! За какво повече да говорим, наркотиците не правят такива печалби! После нямало балон- ай сиктир бе!

350

Гявол

преди 2 години

Вложенията във акции, крипто или други подобни шитни не са активи. С тях не можеш да си купиш качествен НИ, земя , дори храна.

349

Ангел

преди 2 години

Печалба се реализира когато продаваш актив а не когато го купуваш.Умните хора в момента продават имоти,активи,акций,ще изчакат 1-2 години и тогава ще се втурнат обратно в инвестиции.Предстои ни сериозен срив на фондовите борси ,акциите направиха огромни печалби през последните 10 години.Хората си умножиха парите по 10 по 20, а по далновидните и по 100 които инвестираха в крипто , тесла .... .Това няма да продължава вечно.Пазарите ще се сринат с това и имотите. Въпрос на много малко време

348

Away

преди 2 години

Никой не казва дума за средната заплата в София, била 2073 лв. Хора вярно ли е? Живея от 16 г. В чужбина, и мненията на хора от софия с които се чувам са съвсем други. Да не е само средно аритметично число между заплата на депутат и работник в чистотата. Та в тоя ред на мисли, кажете вярно ли е това?

347

Анонимен

преди 2 години

"Шумахер, Петр Келнер, Пол Уокър и много други богати хора загубиха здравето или живота си независимо от плановете си за бъдещето." - Не гледай само себе си. Имаш семейство, имаш род, имаш общност. Ако всички мислеха само иединствено да се набокат с парички и да си гледат кефа, щяхме да сме още някакви диважи от преди потопа.

346

Анонимен

преди 2 години

До Pow 398 - Апартамента е той, ако си го изплатил. Представи си, че ти вдигнат сноската с 200 лева, след първия месец. Ами това са 2400 лева на година, бе пич! Ако за тебе са нищо, жив и здрав. Другото е, я си представи, че имато ти паднес 50% след това. Демек - ако оригиналната вносака ти е била 700 лева, то ако го беше взел сега, щеше да е 350 лева. А и не забравяй онези 200 лева. А и не мжоеш да продадеш. Нито да кажеш на банката "зомайте си го, не ща кредит".

345

Pow

преди 2 години

Леле, колко злоба има направо не е истина. Злоради хорица живеещи в панелки палят свещи "тези с кредитите да ги заболи". Живял съм под наем толкова време, че ако тогава бях ползвал парите за кредит вече щях да съм изплатил един апартамент в центъра, ама нейсе. Истината е че купуваш ли хубав имот да живееш ти в него - все едно накъде върви пазара. И да ми вдигнат вноската с 200 лева на месец, пак ще ми е през *** - защото си живея в мой апартамент, направен както мен ме кефи

344

Всичко е надценено!

преди 2 години

В България всичко е надценено! Земята ни - най-плодородната! Климатът - най-разнообразният (имаме 4 сезона!). Духовно сме най-развити - преки наследници на Траките! Едно време сме имали най-силната армия! Едно време сме имали най-развитата индустрия в Източна Европа! Най-красивите жени са българките! Най-хубави са българскиге народни песни! И накрая к´во? Нещо като македонците май ставаме... Почнахме да си измисляме, а най-лошото е, че лежим само на стари лаври. Истината е друга - изчеваме!

343

Анонимен

преди 2 години

Много е изгодно да се живее под наем даваш 1200 - 1400 лв за някаква дупка пълна с мебели Виденов кич, могат да те изритат буквално за ден, не смееш да направиш ремонт на чужда къща, имаш си само багажчето на гърба си и през ден понасяш кервана по огледи на коптори.Наемите в София растат.Растат и цените на имотите.Така е в цяла Европа, отворете един сайт и вижте колко струва жилище в Букурещ, вижте колко струва в Братислава после умувайте.По-доре не отваряйте Атина че ще ви стане тъпо.

342

архитект

преди 2 години

Въпрос на лично решение е покупката на НИ. Във времето качествените НИ запазват и повишават стойността си , докато хартиените и другите пари се обезценяват и губят стойност. Това са фактите. Кой както ще да разбира. Никой нормален човек не продава имот освен ако не е принуден от обстоятелствата.

341

Анонимен

преди 2 години

До преди 2 години никой не предполагаше, че ще слага маски на лицето си, но се случи, нали...? Никой не вярваше, че 1$ ще струва 3000 лева, но това също се помни... Втора година мой познат, който има 4 огромни хотела на Слънчака не ги отвори, защото сметна, че ще загуби повече отколкото ще спечели... (и той още не може да повярва на това)... Същото ще стане и с имотите. Ще изгърмят със сигурност.

340

Анонимен

преди 2 години

Шумахер, Петр Келнер, Пол Уокър и много други богати хора загубиха здравето или живота си независимо от плановете си за бъдещето. Да не говорим за други, които са загубили всичките си пари поради лоши стечения на обстоятелствата... Ще тегля аз кредит в най-смутните времена и ще плащам 30 години още 1/3 лихви за надценени тухли и хоросан..Всеки си има приоритети в живота и не трябва да робува на стереотипи и догми от миналото...

339

Анонимен

преди 2 години

До Илия - А защо мислиш, че се продават по толкова? Ако неше тоооооолкова хубаво, защо няма стотина хиляди малди българи, да живеят в тези "прекрасни" места?

338

Анонимен

преди 2 години

До Гост хубаво, ама опитът ми с такива места е, че общността там е ... абе ужасна. ДОри и да има хубави хора на ендо място, все се намира някой поп-фолк изпълнителка и мутрата й да се преселят и да ти оченрят живтоа с гнусната си музика и простащината си.

337

Анонимен

преди 2 години

До до Готин - С този начин на мислене, доникъде няма да стигнеш. Обясни ми, като си вземеш заплатата, защо не опдиш в кръчмата, да изпиеш всичко? Защото утре, всъщност може би ще си жив, нали?

336

до Готин

преди 2 години

Утре не е сигурно, дали ще си жив... Така, че не си прави сметки без кръчмар!

335

Реалист

преди 2 години

Вслушайте се в професора.Не се подавайте на внушенията на брокери,банки и строители.Продавате си живота ,ставате роби почти до живот.Това ви действие ще лиши децата ви от много неща в живота им,а и вас самите.Никога не купувай това което е най търсеното в даден момент.Това златно правило си го залепете на огледалото за да го виждате всяка сутрин.Никой не мисли за вашето добро особено по горе споменатите.Без кредит ,това е свободата над собствения ви живот.Мислете,мислете,мислете.

334

Анонимен

преди 2 години

В селата около Ямбол няма читава къща под 100к.

333

Мръсен Русенец

преди 2 години

Тепърва очаквам първото си дете, ликвидни имам около ?250к + етф-и, малко биткойни от едно време и сребро. Абе обПо повод детето се реших, че няма да го мъкна по разни чужди апартаменти и да му мисля наема, както моите родители никога не успяха да съберат средства и раснах с 2ма братя в една стая. В момента в който отворих имота и видях, че приличен апартамент в друсе под ?80к няма ми прилоша. Всичко това при положение, че на баща ми купих преди 3-4 години за 1/2 от тази цена.Та да, купих си 2 съседни къщи в с. Николово (на 5км от града) и ще си ги бутна, и ще си вдигна моя си пост