31

Анонимен

преди 2 години

"На 7 октомври Конституционният съд на Полша по искане на властите на потвърди приоритета на полските закони пред европейските. Това решение предизвика вълна от критики от Брюксел"........Явно бюркселските пръдльовци са забравили, че това е съюз, а не империя.

30

Анонимен

преди 2 години

Ние да не сме в съюз на европейските социалистически републики, та всички трябва да слушат големия брат в Брюксел?

29

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Относно Полша -- Новофедерализираното ЕС го нарича рекет и ще се мъчи по всякакъв начин да им свали правителството за да доиде правителство на ,,свалените панталонки,, А дали това ще се случи зависи от какви жизнени сили има Полша да оцелее сама без брюкселско ,зеле,, ( евро ) Ако са на нашия хал правителството бързо ще подвие опашка и ще се нареди на опашката за евро субсидии и подаяния ! Ако не-- може да поведе и др.държави и да им разбие мераците за велика Франция и Германия !

28

Анонимен

преди 2 години

Поляците дадоха началото на края и на СССР.

27

Анонимен

преди 2 години

Браво на поляците! Поклон! Ето така се действа срещу фашистката организация наречена Европейски съюз! Скоро и нашата държава България ще бъде тотално унищожена от германо-френската и з ме т!

26

Анонимен

преди 2 години

Накрая ЕС ще се моли на Полша да остане в съюза, но без да плаща вноски, а само ще взимат.

25

Анонимен

преди 2 години

"Това ще бъде оправдано, като се има предвид, че ЕС неправомерно ни отказва средства от общия бюджет, в който също инвестираме", добави Зьобро."-------Абсолютно вярно. Брюселските кayни буквално се самозабравихa.

24

Анонимен

преди 2 години

Във ЕС има само едно правило! - вие не решавате нищо, решаваме го ние.

23

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен ПРОДАДОХА НИ КАТО СТАДО ОВЦЕ . ЦЕНАТА БЕШЕ УНИЩОЖАВАНЕ НА АЕЦ 4 БЛОКА . СЕГА ПЪК ИМ ИЗНАСЯМЕ ЕВТИН ТОК ЗА БЛАГОДАРНОСТ НИ НАЛАГАТ ДА ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИ СУМИ ЗА ВЪГЛЕРОДНИ ЕМИСИИ . ХРАНИШ ГО И ПОСЛЕ МУ ПЛАЩАШ ,ЧЕ СИ Е ИЗНОСИЛ ЗЪБИТЕ .

22

Анонимен

преди 2 години

РАЗПАДЪТ НА SS ЗАПОЧНА.

21

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Много интересен е момента ,че при смяна на концепцията на ЕС не се провеждат национални референдуми дали ние сме съгласни да станем федерален придатък към ЕС със ЕС законодателство и под ЕС юрисдикция ! Ние сме влезнали във ЕС като национална държава те си сменят политиката към федерализация без да дори да се крият и искат да не можем да се откажем .а за всичко да сме съгласни ПРИМЕР не е важно какво мислим за Македония ,във ЕС това не е проблем значи няма такъв проблем!

20

Анонимен

преди 2 години

Вноски не ше да плаща, но иска привилегии от членството? Искаш мед, ще търиш и жило.

19

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че ЕС чете върховенството на закона, както дявола евангелието.

18

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

От Европа на нациите маи ДОРИ не тихо и подмолно ,а направо явно ставаме Европа на федерациите и то като че ли сме го решили и сме се съгласили ,направо сме сме си протекторат ,колония със генерал губернатор ,брюкселски наместници и така нататъка-- тези неща се решават на наш референдум иначе не сме съгласни ! Всеки един закон е ПОД брюкселски думата ,,съгласуван,, е лъжа ефемизъм , просто има наше под брюкселско законодателство ! Тихо ни е отнето всяка българска инициатива за някакво наше си бъ

17

русенец

преди 2 години

До Пророк АнтиваксарииКой ти го е отнел? Разни продажни софиянци ти/ни разпродадоха и опропастиха страната. Другите страни просто се възползваха, нормално е.

16

САМОСТОЯТЕЛНОСТ

преди 2 години

Свободомислещите хора така разсъждават .Поздрави и за Полша и за Унгария .Ако имахме малко истинска реалност и патриотизъм за брюкселските фашисти ,който налагат техните правила щяхме да последваме Полша и Унгария. Какво ще прави ЕС след като още 3-4 д-ви напуснат !!! Уви хранилките на политиците спират прогреса ! АУТ ЗА ЕС СВОБОДА НА НАРОДИТЕ Когато всяка страна беше за себе си със икономика и стокообмен с определени д-ви . Излъгаха ни всички да влезнем в "кюпа" и сега да ни налагат правилата

15

Анонимен

преди 2 години

Преди 15 години бях писал. ЕС е Вавилонска Кула която ще се разпадне с гръм и трясък. Тогава получих над 100 минуса от съфорумците. Но сега едва ли ще има такива които да ми нацакат минуси. Може да са останали още някой зомбиран от онези преди 15 години но те няма да са 100 човека..

14

Анонимен

преди 2 години

...митинги да подкрепи решенията на историческия пленум на който за пръв път говоря новите антиевропейци довчерашни демократи и си викат един други - 'Ти знаеш ли, че свалили" ..който е там формално начело. Цените растат 400 пъти и нататък сме го гледали

13

Анонимен

преди 2 години

...а малко след като европейския съюз да се разпаднал партиите в България правят една историческа конференция на която създават опозицията на евросъюза съставена предимно от ***, протестъри, зелени, лгбт активисти, проваксинатори всички баш демократи и пр, грантояди които се обявяват за националисти кой от кого по-пострадали от предишния демократичен режим. Канят новите господари да съставят новия план за преход към каквото там са измислили новите господари, а народа изненадан се събира на

12

SS

преди 2 години

Ние кога ще спрем да плащаме на ЕС в който ни натикаха без референдум ?