71

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Виждам, че комунистическите *** крякат срещу ЕС в защита на Полша. В Полша обаче изтребват социалисти и социализма е забранен.

70

Анонимен

преди 2 години

ВАРШАВА ИЗОБЩО НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА НИТО НА ЕС, НИТО НА САЩ, НИТО НА РУСИЯ, НИТО НА БРИТАНИЯ, НИТО НА НИКОГО И ЗА НИЩО. ИСКА САМО ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ ВСИЧКИ И ВОДКА СЪЩО.

69

Паметлив

преди 2 години

"Цялата власт-в ръцете на Евро бюрократите! ". Да ви е познато отнякъде?

68

Анонимен

преди 2 години

Полша ще бъде уважавана, а наведените мачкани.

67

Анонимен

преди 2 години

Ще ги дадем на Лукашенко. Не платят ли вноската си до 10 дни - изключваме ги и стават Независима Полша от ЕС и НАТО. Лукашенко да им търпи глупостите, капризите. Лукашенко ще им даде беджендърно бъдеще и ще им сложи здрава ръка начело.

66

Анонимен

преди 2 години

Свобода за Полша. Полша е окупирана от Европейския съюз и НАТО. Полша иска свобода и независимост и излизане от диктатурата на Европейския съюз и НАТО.

65

Анонимен

преди 2 години

Натискат ги едновременно от изток и запад,че те се чувстват от двете страни как на първа линия,като едните приказват срещу тях и ги пробват,а другите ги трупат с оръжие,като за защита,но също ги пробват,а що за защита когато гърба,фланговете са открити по някаква причина,че клекнали,а в туй неспокойно време дет едни се дебнат и се чудят кого да смелят е нужно пряко да се заяви,че ще се създаде голяма самостоятелна буферна зона от хиляди км. в 4-те посоки с определени техни интереси заявени преди

64

Анонимен

преди 2 години

Направо излизайте от ЕС. Чиста работа.

63

Анонимен

преди 2 години

Не е само Полша. Немският конституционен съд създаде прецедент, че немската "конституция" е над ЕС правилата.

62

Анонимен

преди 2 години

ЕС май избързаха с приемането на *** от източния блок. Са ще страдат докато ги научат на демокрация.

61

Глас от изток

преди 2 години

Започват всички да се усещат накъде духа вятъра, че ес и нато са вредни и деструктивни съюзи.

60

Анонимен

преди 2 години

Ами да спира ве какво само плашат гарите и Унгария и Полша да излизат от ЕС.

59

Анонимен

преди 2 години

Ех Поляци, Европа ви отесня. И вие като ингилизите мечтаете само за пазара и. Да не се надрусате и да си идете като тях. Лесно ще убедите народа с малко порно от втората световна война.

58

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Нашата работа стана гласувам за Кирцата , а получавам Урсула фон дер... последния да затвори вратата ...

57

кубанская столица

преди 2 години

требование от варшава к подкопаване на единство на т.Н. европейско съобщество. !Но пасаран! Ръце проч от европейско единство.! Хайл! Много се радвам в Россия1

56

до 59

преди 2 години

Преди 20г, беше,, Европа на нациите,, сега е ,,Федерална европа,, тоава ли ни излъгаха или сега ?

55

Мда

преди 2 години

Разпадът на ЕС май ще е по-зрелищен от тоя на СССР... Приликите станаха прекалено много.

54

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 57/ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ ГРЕШКА Е НАПУСКАНЕТО НА ЕС ОТ СТРАНА НА АНГЛИЯ! САМО ТОВА КРЕПЕШЕ ДЪРЖАВАТА ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЛЕД СМЪРТТА НА ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА САКСКОБУРГОТСКА! СЕГА И ПАРИ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И САМО ДА УМРЕ КРАЛИЦАТА И КРАЙ И С БРИТАНИЯ ЗАВИНАГИ!

53

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Полша ми е малко далече --за тука се чудя Кирцата го чух какво обещава на българите и си викам за да има кинти без да вдига данъците и без да промени данъчната система и без да съкрати половината полиция и администрация трябва да се надява на много пари от ВЪН ,а те ще доидат ако си свърши както трябва ваксинацията и признае Македония за древана държава а нас за окупатори татари . Нека да спре кражбите и да изчегърта герб ,ама парите за вдигане на стандарта ми се губят .

52

АнонимеН

преди 2 години

ИЗНУДВАТ ЕС ЗА КИНТИ И ТО МНОГО! ЛОШОТО Е, ЧЕ КАТО ИМ ГИ ДАДЕ ЕС ЩЕ КЛЕКНАТ И ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ТЕЗИ КОМУНИСТИ!