51

Анонимен

преди 2 години

Когато двама си мерят достойнството не заставаите между тях гледаите си в вашата паница.

50

мак

преди 2 години

Какво могат да решат без да чакат одобрение от ес? Всички страни ли са третирани по този начин? Едва ли. Диктата започна със... с натрапено приемане на мигранти, което не се удаде, защото поляците се озъбиха на "голямата" меркел. Ще спрат с въглища, може би ще трябва да купуват скъпа енергия отдругаде. Съдиите ще останат над закона, а нали пред него всички са равни. туск се върна, за да се бори с омразния му Качински, явно полското правителство е трън в очите на Европа.

49

Анонимен

преди 2 години

Е да да Брюксел и Берлин са ви виновни.....подписвате преди 20 години, че ЕУ законодателството има превес и сега извенъж конституционният ви съд обръща палачинката....да дааааа! Кой ми *** в гащите е работата ви!!! Или сте излъгали преди 20 години или сега? НО и в двата случая ЛЪЖЕТЕ! ВИЕ!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Не е случайно напускането на англетата. Ако беше нещо

47

Анонимен

преди 2 години

Браво на поляците, човекът казва истината!! Не като българските политически марионетки и мижитурки, които се чудят как да рапортуват на Брюкселските диктатори!! Които да, се движат неофициално от Берлин.

46

Анонимен

преди 2 години

52 още по-зле. А само да попитам, Иран, Ирак, Сирия кой ги съсипа? Защо периферните държави да са длъжни да пазят границите безплатно? И от къде на къде като хванат бежанец в Германия ще го връщат в България или в Полша само защото бил минал границата първо от там. Е как да мине границата първо през Германия, през центъра на земята ли да мине? Писна ни от тия закони прецакващи периферията. Това не е съюз! С тия двойни аршини дето се мери няма съюз. ЕС или се променя, или се разпада!

45

Ха-ха

преди 2 години

Брюкселските *** няма да мирясат докато не прогонят от ЕС всички страни които могат да се оправят сами и останат само Германия, Франция и оръфляците като нас.

44

Анонимен

преди 2 години

То на всички е ясно че ЕС трябва да се разпадне и да се търси по широко обединение на континента за да се противопоставим на Китай и САЩ . Какво правят китайците ? Чакат неизбежния колабс за да купуват кото им трябва на три пъти по ниски цени. За всички е ясно че системата от преразпределение на блага и ресурси ще колабира и цените ще паднат . А съдебната власт трябва да произтича от народа а не ,,съдии,, на заплати да вземат решенията защото стават зависими от тоя който им плаща заплатите.

43

Анонимен

преди 2 години

Прави са. ЕС поставя абсурдни условия за тия пари. Но когато ги взима под формата на вноска не отстъпва от условията, нали? Ето пример с нас. Спират ни парите заради Македония! От къде на къде? Това е нашата история, нашият език, нашите предци, кои са немците и франсетата да ни казват коя е историята ни? Браво на поляците.

42

То е ясно...

преди 2 години

До моля.... в ЕС има хубави неща,но те не са за обикновенния човек. ЕС означава слугуване .... Бедните икономически страни да станат слуги на богатите . Професионалните работници и всеки с ум отдавна е в Германия, Франция ,Белгия ... и работят ЗДРАВО за развитието на тези страни ... ЕС е улеснение за едрия бизнес на богатите страни да завладее пазарите в бедните страни и да унищожи местните фирми .... Законите на ЕС гарантират поробването .... СЪЩО КАТО ВЪВ ВАРШАВСКИЯ СЪЮЗ. Брюксел замести СССР.

41

Анонимен

преди 2 години

Айде, поланд екзит се задава

40

Анонимен

преди 2 години

До 43,Разсмиваш ме. Англия излезе! Разлика има ли? Даже вдигнаха данъците. Сега и работници търсят. Ех, ако имаше евтина работна ръка от някъде...

39

Анонимен

преди 2 години

41, грешиш. Британците не произвеждат нищо. Богатството им се държеше на Лондонското сити, което вече не функционира, понеже ЕС си премести парите във Франкфурт. Поляците са китайците на Европа. Тия произвеждат всичко и при това доста евтино. Решат ли ще са си самодостатъчни и ЕС ще го дyха.

38

Анонимен

преди 2 години

Прав ..и ние не трябва да плащаме ,еврогейовете се фукат с високи заплати пенсии и мигранти от кол и въже които ги клатят

37

Анонимен

преди 2 години

"Европейската комисия поставя невъзможни условия, защото истинската й цел не е да постигне предполагаемата върховенство на закона, а да смени правителството в Полша"Ами напускайте! Стига с тия блъфове. Слабите политици винаги се оправдават с врага от вън. Това е съюз - никой не ви кара на сила.

36

SS

преди 2 години

Спомняте ли си ,че навремето писах когато Англия напускаше ЕС ,че това е началото на разпада на тая джендърска организация ? Ако Полша излезе от ЕС ще последва ефекта на доминото.Ще излезе Унгария,Италия и др ! Тогава Тук в България ще има нов НАРОДЕН СЪД,И ИЗПЪЛНЕНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ !!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Поляците са железни. А сега да поискат и сметка за афганите дето са на границата им от дедо задокеански. Защото тоя проблем им го довлече той с начина по който се изнесоха от Афганистан.

34

Анонимен

преди 2 години

Много сербез го раздава министъра. Полша е един от най-големите бенефициенти т. е. вземат много по-вече отколкото дават. А нека пробват и да излязат много по - богата Британия е много добър пример за това, което може да им се случи. Огромния и платежоспособен пазар на ЕС хлопне ли кепенците както са скарани с руснаците тогава ще видят кон боб ядели.

33

ПроСоТо

преди 2 години

Не знам колко десетилетия трябва да минат за да разбере и последния човек,че така наречения "Европейски Съюз" НЕ Е НИКАКЪВ СЪЮЗ!!!!!...СЪЮЗ може да има САМО между равноправни държави,ВЗАИМНО УВАЖАВАЩИ СЕ!..А какво е ЕС?...-Ами чиста форма на СЪВРЕМЕННА ИМПЕРСКА ДИКТАТУРА!...ШЕПА БЮРОКРАТИ успяха да ПРИЛЪЖАТ хората и ПОДХВЪРЛЯйКИ им некакви милиарди, да ги ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНА ЗАВИСИМОСТ...ФАКТ!..Те /споменатите бюрократи / успяха да "ИЗКОВАТ" МРЕЖАТА СИ..Отърването ще бъде трудно,но не и невъзможн

32

Анонимен

преди 2 години

Хаха.... на наивниците им светна че Европейския съюз НЕ Е съюз на равноправни държави с еднакви права и задължения а ВЪРХОВЕНСТВО НА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ над всички други присъединени васални държави. Поводи и начини да се постави на колене една васална държава ... брой нямат.И наблюдавайки действията на господарите на евросъюза - целта е абсолютно заличаване на национално съзнание и идентичност за всички, без изключение и ЯСНО РАЗГРАНИЧАВАНЕ на господарите от слугите. ВСЕКИ ЩЕ СИ ЗНАЕ МЯСТОТО...