11

Анонимен

преди 2 години

Полша ще напусне ЕС а до колкото знам и Унгария, Чехия искат напускане на ЕС! даже в Чехия има политическа партия която настоява референдум за излизане от ЕС

10

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Сега са ни набили мерника за Македония ,ако не почнем да слушаме доста фондчета ще ни спрът да почакат докато се сетим какво да правим , другото е ковид и там има обещани милиарди, ама те ще доидат когато насила ни ваксинират -- усещам ,че скоро ще изгубят търпение !Тука правителствата се сменят щом парата вдигне налягането високо ,тогава се сменя правителството ,парата се изпуска НО посоката във която искат да се движим от нас не се променя все сме на дъното и все сме 2-ро качество 30 г !

9

Анонимен

преди 2 години

Правилно ..за какво да плащаме на мигранските ромове и за ментетата им ваксини

8

Анонимен

преди 2 години

Казах следващата държава която ще напусне ЕС е Полша а след това Унгария и Чехия -

7

възход и падение

преди 2 години

Аз ясно помня, как след военното положение в Полша (81г) събирахме консерви с голяма трайност, за да пратим на полячетата в побратимено училище. Обясняваха ни, че трябва да помагаме на гладуващите деца и тук НИКОГА нямало как да стане това. Тогава не разбирах как може да нямат храна, след като имат земя, вода и хора. Сега след вече 40г пак се чудя, как може да внасяме оттам ябълки, месо, салами, яйца,...и даже обикновено тиксо

6

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Първо ни отнеха пазарите след това ние сами си спряхме заводите-- след това се заеха със земеделието и като следствие ние си спряхме консервни заводи и целия съпорт покраи земеделието --след това си спряхме и тежката индустрия защото работела със суровини от Русия ,като че ли германците не използват газ от Русия и т,н,т, СЕга сме и със разпродадена енергетика изцяло зависими от брюкселските подаяния ,ако не ги слушаме те сменят правителството !Не знам разни патриоти какво се дуят !

5

Асан

преди 2 години

Аз отдавна съм спрял :))))

4

Браво

преди 2 години

Браво Варшава!Еврожендърскиъе брюкселски зелки вече съвсем са се откъснали от земната реалност!

3

шмatka

преди 2 години

Що така бе миме??? Нали вие бяхте първите ''димукрати'' и ''борци за независимост'' от СИВ? Пък сега ритате бакърчето?

2

Христо Христов

преди 2 години

"Евросъюзт провежда агресивна политика, която не се интересува от върховенството на закона." - това го знае целият свят, с изключение на неграмонтните и никому ненужни европеиди. Борел го заяви лично преди година и нещо.

1

Анонимен

преди 2 години

Хайде и ние да спрем да плащаме!