293

Бугарин-Татарин

преди 2 години

Хей, да внимават с обещанията и отстъпките по темата РСМ, че това може да ги катурне! Може народа да е толерантен, ама някои неща си имат граници!

292

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 322: А бат'ти Бойко е чел Винету. Затова три мандата ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава.

291

Ямболски цървул

преди 2 години

За какви идеологии ми говориш ти? Маргинал!Твоята идеология се казва-ПАРИ!

290

Анонимен

преди 2 години

там където уж е преподавал е с грантове от американската фондация , а това за почивката на мозъка е нон сенс изказване и безмислица , като не сеща какво да каже , речта на този му липсва много , не словесен , малко книги е чел

289

Що тъй

преди 2 години

От Шпигел нещо не харесват Бойко. "Партията на бившия премиер Борисов, която до голяма степен е отговорна за плачевното състояние на България"? Много точно казано.

288

Зрител

преди 2 години

Кокорчо се е ококорил , защото гледа към автомобилния завод за електромобили , който ей сегичка ще дойде. Кико пък преди 3 месеца ни уверяваше , че 600 инвеститора чакали на границата и карали валута с тирове, която искали да инвестират в България. Кико, къде са тировете и инвеститорите ? Кокорчо, нали имаше едни 10 милиарда, които не са събрани? Е, ти събра ли ги ?

287

Анонимен

преди 2 години

Канадският безпринципен клоун Киро Ментата и хамстеровият му финансов министер ще са първите изселени от България политици изселени с ШУт0ве още преди да са започнали управление , понеже всички тези имбецилни БКП старческопомийниБКП та с които е преляла Премената им те са всичко друго,но не и промяна!

286

Психо

преди 2 години

Тези двамцата, уж от Харвард , можем да ги наречем заедно Кикорчо . Кокорчо се е облещил и гледа в бъдещето , в което се разхождат едни десетки милиарди и се чуди как ще ги отнесе, с какъв транспорт и какъв подарък да остави на българския суверен. А подаръкът ще е един корав, дебел, мазен и миризлив фалос. Да е честито на суверена!

285

Анонимен

преди 2 години

Леле, тоя директно си е признал, че е безпринципно мекотело. Сънародници, давате ли си сметка каква отрeпка ще ни управлява?

284

До 313

преди 2 години

Когато буташ на катаджия или носиш разни работи на лекаря наистина Герб са ти виновни. Сега Киро като каже нулева корупция обещаваш ли да спреш?Виж за ковид кризата както и за икономическия колапс и провала на плана за развитие за който вече някои други взимат втори транш мога да ти кажа кой е виновен.

283

Бай Онзи

преди 2 години

Всеки който вземе властта в България, смята че от него започва "летоброенето". Тоя напушеният явно и той е такъв.

282

Анонимен

преди 2 години

На германците от шпигел трябваше да бъде обяснено, например, че герб, управлявала 12 години в България е престъпа шайка, която членува в ЕНП и се радва на голямо уважение там. Т. е. в ЕНП членуват български престъпници, под формата на политическа партия, която е била сформирана с благословията и "помощта" на една германска фондация. Тази корупция, която много обичат да хвърлят по името България произхожда от и е подкрепяна от тяхната политическа система и държава.

281

Коко Горилата

преди 2 години

Кириле, какво стана със завода за автомобили? Не сме забравили.

280

Ще го духаме яко

преди 2 години

Кирчо ментата си е търговец! За него няма дясно и ляво, няма идеология, няма грижа за хората -пари и пак пари!

279

стар комунист

преди 2 години

А нашите жалки мижитурки и нищожесва с простите си акъли и липса на далновидност ще ни натикат в г*ъза на географията! Да теглим -ама психология и манталитет български народен,така е!

278

стар комунист

преди 2 години

....война ,за да рестартира или нови ресурси(Русия,Индия,Китай/,но там няма как да пипне вече и затова има и друг момент в световната политика-сащ се свиват в собствената си територия и на сценаата излизат нови играчи и сетовни лидери- Бразилия,Русия,Кирай,Индия..... Четете повечко!

277

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ПП ПП хем не е партия, а проект, хем е партия. Нямаха време преди изборите да регистрират партия, така че все още е проект. Ще ни ръководи бизнес-премиер

276

стар комунист

преди 2 години

До Анонимен 289 Тази дефиниция се отнася до капитализма! Но ти понеже не виждаш по-далече от носа си плагиатстваш чужди мисли без да влагаш логика! Капиталът е базиран на усвояване на чужди средства за производство и ресурси,на ограбване на труда на работника и на завладяване на доходоносни територии.Той не влага пари обратно в производството а ограбва и принадената стойност от него.Ето днес световния капитал е в тази позиция,защото няма нови ресурси и територии и за да се развива му трябва ....

275

Анонимен

преди 2 години

Смятайте каква е ценностната система на тоя, щом може да направи такова изказване.

274

Анонимен

преди 2 години

На кикорчо им знаем идеалите и стремежите - пачка и далаверка... Няма да изкарат до март месец... Чакам стадото да си получи януарските сметки за парно и ток и ще ги питам пак...