313

Анонимен

преди 2 години

Този е най-голямото Лай-екстремент в българската политика!!! И ни го изсипа Радев!

312

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 342:НАДЯВАМЕ СЕ НА ПРОМЯНА,ВКЛЮЧВАЩА ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ОТ 1944-та ДО СЕГА!АТЕИЗМЪТ И ДИКТАТУРАТА ДА ОСТАНАТ ЗАВИНАГИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПЕТТЕ ВЕКА МЮСЮЛМАНСКО РОБСТВО ОТ"СЪСЕДИТЕ НИ",НАРИЧАЩИ ГО"МИРНО СЪВМЕСТНО СЪЩЕСТВУВАНЕ"СЛЕД ВСИЧКИЯ ГЕНОЦИД И НАСИЛСТВЕНО"ПОТУРЧВАНЕ"!ПРОМЕНИ,КОИТО И ДО ДНЕС НЕ НИ ОСТАВЯТ ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО,А И СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПЪКЛЕНИТЕ ИМ ДЕЛА-С КАМУФЛАЖ! ИМА И ДРУГИ ВРАГОВЕ ТОЗИ ИЗПИТАН ХРИСТИЯНСКИ НАРОД,ТА БОГ ДА Е НА ПОМОЩ НА СЛЕДВАЩИТЕ !!!

311

Я, па Я

преди 2 години

В скоро време, дори да останем в ЕС и НАТО ще се превърнем в изцяло обкръжена и изолирана държава, чието съществуване ще зависи от съседите и, ЕС и Русия. Нещо като периода 1919 г. - 1945 г. Гаврата срещу нас от страна на Сърбия, СРМ, Гърция и Румъния и вмешателствата на Турция най вероятно ще ни докарат до гражданска война и безредици, стагнация и мизерия. Още повече емиграция и накрая осъществяване на плана от 1919 г. за закриване на държавата България. Този път ще е наистина.

310

Я, па Я

преди 2 години

България пак е сама и даже когато сме на правилната страна Великите сили пак ще ни ошамарят. Проблемите който ще ни се стоварят на главите и вече се виждат на хоризонта ще са с размерите на Ньойския диктат. Вече има съмнения, че Русия се е договорила със Запада. Няма да напада Украйна в замяна ще получи България. Ще признае Косово а запада Крим. Сърбия също ще признае Косово и в замяна ще получи СРМ и интеграция в ЕС и НАТО. Всички геополитически действия водят до този сценарий.

309

Я, па Я

преди 2 години

Забравих да спомена Нидерландия. Ще има жесток натиск срещу БГ, брутално ще се извиват ръце. ЕС ще иска чрез нас да стресне останалите страни за да не си позволяват противоречия, несъгласие и непокорство. Унгария и Полша искат да изтъргуват своите проблеми с ЕС за наша сметка. Сърбия и СРМ вече работят заедно. Купуват ЕС политици да лобират срещу БГ интересите. Сърбите вече лобират, че македонците са сърби и, че България от 150 г. се опитва да ги направи българи. Франция и Нидерландия са зад тях

308

Упс

преди 2 години

Докато Гешев е гл прокурор, тези само могат да си правят сметки без кръчмар.

307

Анонимен

преди 2 години

Демек, промяната е само за ГЕРБ! Ами това си е парекселанс подмяна!

306

Анонимен

преди 2 години

Да изясним! Промяната е за последните 12 г.само? А за предните 18? Няма промяна? Само питам!

305

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков предлага: Полицаите да могат да бият и обгазяват на протести, ако началник разреши изрично. Застраховат се. След януари ще има масови безредици. Хората ще ги гонят с камъни тези мошеници.

304

Анонимен

преди 2 години

ОТНОВО "ЗАЛИЧИХТЕ" МНЕНИЕТО МИ - ВИЕ ТОВА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СКОРО! ДА ЖИВЕЯТ БЕЗУМНИТЕ "КОРЕКТОРИ" НА МНЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО, ПО-СКОРО МАНИПУЛАТОРИ, ИМАЙКИ ПРЕД ВИД ПРЕДНИТЕ,"ЗАПАЗЕНИ ОТ ВАС" КАТО ЦЕННИ ЗА ВАШАТА БЕЗУМНА КАУЗА ИЗКАЗВАНИЯ НА СЪМНИТЕЛНИ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ,СЪЩО,КАКВИТО СТЕ И ВИЕ-ФАКТ! ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ БЕЗЗАКОННИЦИТЕ И УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,КАКТО И ДУХОВНИТЕ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРИЯ! НЕИНТЕГРИРАНИТЕ ЕТНОСИ И БАНДИТИТЕ ДОВЕЛИ БГ ДО ГИБЕЛ!!!

303

Клаус Швааб

преди 2 години

Умно говори нашето момче, яяя дас из рихтих.

302

Я, па Я

преди 2 години

Кирчо да коментира новината от Брюксел тази вечер.А,именно:Плана за възстановяване и развитие е приет "на трупчета".Има технически забележки който са незначителни но парите ще бъдат спрени до отстраняването им.Макар темите за СРМ и ИК да не се споменават(за да не изглежда като изнудване)на БГ представителите е обяснено на четири очи,че няма да получим нищо докато не пуснем РСМ и не приемем ИК.Оформило се е и ядро от поддръжници на Сърбия.Това са Франция Италия, Полша и Унгария,те са изнудвачите.

301

Анонимен

преди 2 години

До ТъженМлъквай ве, шумкарско *** :D

300

Тъжен

преди 2 години

Жал ми е за всички изнервени, анонимни гледни точки. Защото заради такива като вас НИКОГА нищо няма да се промени в България. Жал ми е и за новите водачи на бъдещото правителство защото в една така настроена българска среда няма да успеят. Но четяйки вашите платени мнения просто и не заслужавате промяна!

299

Елитна блондинка

преди 2 години

Красив и Умен, както винаги

298

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!ДОЛУ БКП! ДОЛУ БСП! ДОЛУ ПП! ДОЛУ ИТН! ДОЛУ Всички лъжливи крадливи управляващи които докараха дотук БЪЛГАРИЯ СЪСИПАХА Я ОКРАДОХА Я ОСТАВИХА НАС ВИШИСТИТЕ БЕЗ РАБОТА А ПРОСТОЛЮДИЕТО РАСТЕ С ВСЕКИ ДЕН НЕВЕЖЕСТВОТО НЕЧЕТЯЩИТЕ!ТЕЗИ ОТ КОИТО НИЩО ПЪК НЕ СТАВА ТУК ОТИВАТ В ЧУЖБИНА НА ГОТОВО ЩОТО НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ ЗА 500 ЛВ. ОСТАВКА! ОСТАВКА!

297

Анонимен

преди 2 години

Продавам вадачки на павета! Комбинирана с отварячка за бира!

296

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Анонимен 326: Щом си слаб по математика, и да ти обясняват, пак нищо няма да разбереш. Пий си ракията.

295

Анонимен

преди 2 години

Те като ще чистят къщата, защо не почистят основно? Не да смитат под килима? Да се върнем 30 г.назад! Кой какво съгреши? Или защо не и 75г.назад. Да ревизираме оня референдум за царство или република. Колко истински беше. Да го възложат на Славчо, той е доказан експерт по референдуми!

294

Анонимен

преди 2 години

Само питам, защото съм слаб по математика - повишена събираемос, бюджет на излишък и всеки понеделник по 500 000 000 лв заем!?! Къде са парите???