353

Анонимен

преди 1 година

ПП =шарлатаните пак лъжат.

352

Антоним

преди 2 години

Бойко Борисов не само не знае англииски и какъвто и да е чужд език, той и български език не знае. Кой нае колко ни се подиграват дори преводачите, като му слушат диалектните плямпаници.

351

Демократ

преди 2 години

Къде сме тръгнали с комунисти правителство да правим???

350

Случаен минувач

преди 2 години

До пияницата мистик 381А-аа, ти недей така. За да дадеш 50 хиляди $ подкуп, значи се занимаваш с търговия с наркотици. Ако е така, аз ще съм първият, който ще иска арестуването ти и тикването ти в затвора!

349

ИТН

преди 2 години

Добре че ние свалихме ГЕРБ и направихме път на образованите хора. Без чалга нищо не става.

348

Случаен минувач

преди 2 години

Целта на Продължаваме Пpocтoтиитe е ясна - овладяване на съдебната власт, безнаказани кражби до пълно изпразване на държавната хазна, връщане на бял кон на Дубайския и на Белградския бандити, обявяването им едва ли не за "спасители" на народа.

347

Но комент

преди 2 години

затъналата в корупция България, ... 12г ГЕРБ...

346

Анонимен

преди 2 години

Преписването на статии - сега от Шпигел - показва интелектуалната немощ на журналистите да направят собствени приноси по темата и види до слабоумни твърдения като . . . . рисковете от валутните колебания ще отпаднат! Моля! Лева е свързан с марката а тя има твърд курс към еврото! По голями глупости сутрин не бях чел отдавна! Добър ден!

345

до 385

преди 2 години

не знам далие НИК но като чета какво пишеш псевдонима много ти приляга

344

пияница мистик

преди 2 години

До 384 === Ахахахахахахахаха, сам съм си сложил този НИК, онуфрий :)))) Толкова си спрял, че даже и това не знаеш, че всеки сам си слага при регистрацията име, каквото иска. Абе що сте толкова пp0сти бе, другаре :)))

343

Анонимен

преди 2 години

до383 сега се усетих защо ти викат ПИЯНИЦА МИСТИК

342

пияница мистик

преди 2 години

До 382 === Ами аз съм ти отговорил под теб точно, ама вие другарите сте чукча писател, не читател. Айде пак за безмозъчните още веднъж де. ИЗОБЩО НЕ МИ ДРЕМЕ КОЙ КРАДЕ, КАКВА Е КОРУПЦИЯТА (лично аз я смятам за полезна, защото с нея нещата се задвижват бързо и без чакане на тежката администрация), КОЙ КАКВИ ХОРА НА КАКВИ ПОСТОВЕ СЛАГА. Интересува ме водката Белуга да не я качват, че беше 100лв, сега е 140, както и храната да е както си беше при Борисов. Сега зацепиха ли ти двете гънки?

341

Анонимен

преди 2 години

гербучи вие не спите ли кога налазихте като *** целият форум правителството още не е съставено и не е почнало а вие говорите само негативи ами вие какво направихте като бяхте толкова години на власт КОРУПЦИЯ КРАЖБИ НАШИ ХОРА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА А БОЛНИЦИТЕ ГИ НАПРАВИХТЕ АСЪЛ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА бедният стана по беден за сметка на милионите евра които някъде потънаха но всички знаем къде

340

пияница мистик

преди 2 години

Когато бях в Перу, държава, в която няма абсолютно никаква индустрия и производство, през 2016 МРЗ тогава им беше 500$. Цените по-евтини от нашите. И мрънкаха, че били бедни, а виждах, че са поне 3 пъти по-добре от нас. И то икономика само от туризъм - Мачу Пикчу, платото Наска, езерото Титикака, джунглата, пирамидите и мавзолеите им. И като ни хвана полицията за каквото вършехме и ни се полагаше по 10 години в затвора, ни пуснаха срещу 50 000$. И какво му е лошото да живееш в корумпирана държав

339

пияница мистик

преди 2 години

Промяната освен че ще е да набутат до чистачката в администрацията всички да са фигурантчета, ами най-важната и основната им цел е да махнат Гешев, че много им пречи, да си сложат техен фигурант и да променят законите така, че да може Черепа, Мустака и братя Галеви да се върнат от там, където ги натири лошия Боко. Това е най-главната им и основна цел. Абсолютно нищо друго.

338

пияница мистик

преди 2 години

Аз като практик ме интересува само едно. Дали тези аджамии, като преборят корупцията...ахахаха, колко смешно ми става само и направят промяната като сложат навсякъде техни хора, защото то това ще е промяната, цените на всичко ще паднат ли? Ще се качат ли пенсиите и заплатите, за да не сме вече най-бедните в ЕС :))) Щото ако всичко продължи както го започнаха преди 7 месеца със скок в цените на всичко, предпочитам да живея в затънала от корупция държава и без никаква промяна, но на старите цени

337

Анонимен

преди 2 години

Браво на пп! Изпечатах си цялото му интервю! И си избърсах задните части с него. Пълни аматьори!

336

Иван

преди 2 години

ПП е партията на оня негодник дето избяга в Дубай.Търчи Лъжито от Канада бодряшки гледа и ,,строи" елитарната си демокрация.Усмихнатия лъжец с конската глава и уста на ламя.Ей,че т.Ъ..по самонадеяно К.о ***.. ле.Как можете да вярвате на тоя бо..клу.. к бе?!

335

Анонимен

преди 2 години

Човек на Божков!

334

hitko

преди 2 години

Тоз дърводелец, философ ли ще става или ще работи в ползу народу! Големи лозунги, а сега ще разпределят повинността между коалиционните партии, че като се осе,рат да могат да хвърлят помията и по другите.*** какъв спец по икономика е, че да става Вице точно в тази сфера. Типично за Съветската школа,...специалисти по всичко. Резултата го видяхме, а сега 3 поколения плащат несполучливия опит на Русия от феодализъм да пропусне капитализма и да прегърне комунизма.