273

Анонимен

преди 2 години

Дянков беше живял и той години в САЩ но изгонен с тояги от бг. Николай Василев и Милев Велчев и те изгонени от чужбина и свалени позорно от власт.

272

Анонимен

преди 2 години

Това че има диплома от Харвар не значи че е умен. Може да е тъпичък но понеже има пари от баща си адвоката или от мафията и си е платил в САЩ и е купил диплома. Най-големите беди за България са дощли и от учени като ректора на СУ и премиер орофесор Цанков или професор Филов.

271

циник

преди 2 години

А който попълни декларация с невярно съдържание, но е министър бъдещ премиер, дава почивка на правосъдната система ли, Киренце?

270

Пак по опорката?

преди 2 години

Троловете на Бойко ги хвана рядката от напъни да оплюват Кирил Петков. Не се престаравайте, юнаци. Времето на бат'ви Бойко отмина. Щом и Шпигел пише за него като за бивш бодигард на Тодор Живков (което си е така) само това е останало от него.

269

Един от митинга

преди 2 години

Кирчо предупреди Тарашков да не променя закона за митингите и протестите , цащото ще станат страшни неща!Няма да има ковчези , айца и вмиризана риба а нещо мнага по-страшно КУРШУМИ!

268

Анонимен

преди 2 години

Анонимника от Канада колко много глупости е нацвъкал, няма време да се губи за четене. Един насила сложен чичка, който ще обърка България.

267

Надблюдател

преди 2 години

За последните два часа от изборния ден, машините на Мадуро обърнаха резултата с близо 8%, като разбиха всякакви екзитполове и социологически проучвания! Да ходи Киро и да целува на Фелдфебела Радев не само ръката...! Фалшив герой, с фалшиви гражданство, с фалшива диплома ...!

266

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха ГЕРБ, този нямаше за какво да говори, а сигурно нямаше и да съществува тази скалъпена набързо партия, ПП почва падението.

265

Анонимен

преди 2 години

Този анонимник спечели, защото машинно гласуване е предварително нагласено. В цяла Европа няма машини, само българите като големи умници взеха машините на Мадуро, за да изчегъртат с флашките ГЕРБ. Фалшива победа!

264

Анонимен

преди 2 години

Съкращението на държавната администрация означава съкращения на гербаджии. Има ли някой, който да не го разбира това?

263

Георгиева

преди 2 години

Програмата на Базедовия наглецХамстер финансов министър вместо съкращения на държавна администрация 3 нови министерства с четирима нови Вицепремиери. Дет се вика всеки депутат -министър и задочно зам министър. Тотална атака с двойни и тройни данъци за IT сектора Хотелиери,Таксита,малки и средни бизнеси това всичко е лоши капиталисти и трябва всичко да им се национализира .Трета точка въвеждане пълен комунизъм.Базеда директор на Дънди Прешъс. Хамстера в цирка и само Работническо дело ще четем.

262

Липсата на идеология

преди 2 години

Е най-лошата идеология, която обслужва десни интереси. Теорията за деиделогизацията е изобретена много преди раждането на Кирил Петков.

261

Анонимен

преди 2 години

Киро Лъжата не е завършил никакъв Харвард.Карал е двугодишни курсове за администратор т.е. секретарка КЪМ Харвардския у-тет.Завършил е провинциално канадско университетче Ванкувър.от ранга на известния Пернишки университет.Патологичен лъжец

260

Харвардец

преди 2 години

Без идеали, идеи и ценности, Кире, си обикновенно безгръбначно. Погледни в Дер Шпигел. Понеже не знаеш немски -в огледалото. Това си ти - жрец на Мамон. За пари правим всичко. На това са учили и теб и мен. Но ти си остана безгръбначно. П С. Ще ме върнеш от чужбина следващия път.

259

Анонимен

преди 2 години

До Диана Относно социализма,най-добре го дефинира Маргарет Тачър."Социализмът свършва ,когато свършат чуждите пари" Кратко и ясно

258

Да бе,

преди 2 години

Откъде пък Кирето ще се занимава пък с Гл.Прокурор? По-скоро Гешев има с какво да се занимава с Кирето, и като се има предвид поразиите които нанесе неговата любимка в БКК! Да не забравяме и декларацията с неверно съдържание! Гешев, крайно време е да се занимаваш с Кирето, щото иначе ще излезе, че Черепът те е превърнал във "Фигурант"!

257

Maлчуган

преди 2 години

Мамо,от кого произхождаме ? - От великите Асеневци,маминото ! - А тоя,дето ще ни става министър-председател от кои е ?! - От комунистическо семейство,***. - Боже,какъв срам !

256

Той

преди 2 години

Волът като рови с рога земята, и той същото си мисли !

255

Анонимен

преди 2 години

Ти си новият Карл Маркс,мочко

254

Ганди

преди 2 години

Кирчо май е с биполярно растройство,няма ляво, няма дясно