13

ДДРОнег

преди 2 години

Много е прав за идеологиите !!!___тулупа, сам комунист, използва страховете на 805-вите и ги лъже, че ги спасява от комунистите :):):)____Особено в България няма разлика между леви и десни, всичките са бесни !!!

12

Сашо

преди 2 години

До къде ни докара тиквата:Просто не ми се говори какво представляваме в очите на Европа.

11

ГЕРБ зад борда

преди 2 години

потанааа мъртва котва!

10

Анонимен

преди 2 години

Ще се обединяват четири партии ,които създадоха корупцията, за да се борят с нея.Има логика и то каква.

9

Анонимен

преди 2 години

Лъже!

8

КирЕ,

преди 2 години

Ако това което казаш е вярно, държавите щяха да се наричат търговски дружества, а парламентите и правителствата - директорски бордове и изпълнителни директори. Разбрахме че си дошъл тук на "бизнес-практика". Като се прекрати предсрочно, поне ще ти остане материал за докторат по бизнес науки.Ти пл ю на Конституцията на Република България, а Кокорчо се изцепи, че законите са клишета, направихте първата стъпка. Обаче, както казваше дядо ми, внимавайте къде стъпвате, че земята е на решето.

7

Асан

преди 2 години

Гей(либерал).... Aсан е даже дърт ерген гони 50 :)))

6

Асан

преди 2 години

С Асен Василев се познаваме от 2006 г., от Харвардския университет. И оттогава преподаваме тук, в България, по така наречената "Харвардска програма".Чукча преподавател не читател ..... Професори ли са или доценти все пак 15 години са това ? :))))

5

Леша Armstrong

преди 2 години

"изненадващия победител"?? Кой се е изненадал? Нали затова докараха машините? Поне с едно нещо сме повече от другите в ЕС - само ние мамим с машини. Това си е "малка стъпка към трансхуманизма" което е голяма стъпка за човечеството :]]

4

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

KП e обещал въвеждане на задължителна ваксинация у нас и медиите ни подготвят за това...

3

1

преди 2 години

Който се представя за необвързан с идеологии или е пълен ***, или лъже останалите. Колебая се кое е повече у Кирчо, но клоня към второто (имайки предвид историята му).

2

филанкиши

преди 2 години

ИЗМАМНИК!

1

1-ви

преди 2 години

?