84

Анонимен

преди 2 години

39% ХРАНИ НАГОРЕ НО ГЕРБ СА ИЗЧАГЪРТАНИ

83

ББ

преди 2 години

Наскоро разбрах, че това още не сформирано правителство е виновно и за три катастрофи в Пакистан. Две от които с помоща на Радев.

82

Анонимен

преди 2 години

Овчаров и Гечев министри - некадърници! Дано народа се осъзнае, но след доклада на Йоханес Хан - България след българите - силно се съмнявам, че 80%-те останали в България ще го проумеят за някакво по бързо време!

81

Анонимен

преди 2 години

Тия няма да изкарат дълго . Най лошото е че след нова година се очаква още по голяма инфлация. Рекета от страна на Брюксел ще почне да свива потреблението . Дърт душмана остави след себе си един съсипан народ а иска да паднел тавана на държавната ясла . На кво отгоре ? От години дават най лошите резултати щото се опитват да налагат двойни стандарти с цел душманство а не ги сменят. Всичко върви на провал и статистиките го доказват . Последни по всичко и първи по ранно пенсиониране на държ. ясла.

80

Безработен

преди 2 години

Може ли да ми каже някой как да цакам плюсове за ГЕП

79

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков чупи конституцията и като за награда шушляците го направиха премиер. Ние гл. прокурор и прокуратура имаме ли? Ми те романе виждат, че дори за милиони има безнаказаност и вършеят.

78

Анонимен

преди 2 години

Помните ли Пацо Шнорхела? Ето това е плана и за тия: да ги използват и след това да отидат в забвение, но последиците ще си останат ....

77

Промяната

преди 2 години

Е РУМЕН ГЕЧЕВ И Р. ОВЧ. - МИНИСТРИ! НОВИЯТ РАШКОВ - МВР! СПЕЦОВ - НАП! МНОГО ПРОМЯНА, БЕЕЕ...! ЩЕ НИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ ОТ ПРОМЯНА!

76

Анонимен

преди 2 години

Много баби = хилаво бебе... Абсолютно нищо полезно няма да направят...

75

Трагедия

преди 2 години

Здраво мазало, щом вдигат данъците не ми ги хвалете. Поредните спасители които ще взимат от работещите но няма да реформират нищо !!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Симпатични сте, но не и работливи - главния фигурант 2 седмици свири на китара и пее песнички, а новите спасители живеят във някакъв фантастичен техен свят и ето на - 2022 ще дойде дори без бюджет.

73

Млъквам, млъквам

преди 2 години

Млъквам на трета степен, няма да кажа нищо ...

72

Ямболски цървул

преди 2 години

Кога ще видим всичките 240 боуаклюка на стената,а АЗ да съм зад ударно-спускателният механизъм на ПК?????

71

Принципно:

преди 2 години

Брилянтния теоретичен физик Гордън Фридман, озовал се в серия от непредвидени обстоятелства стига до етапа, където убива голямото лошо извънземно Нихилант и се появява G -man. Government man и му предлага избор: или да работи за него и работодателите му или да се озове посредством един влак на едно място пълно с много лоши бабанки извънземни , където вероятния изход ще бъде Гордън да е мъртъв, нооо както казва когнитивната психология - не може да има само два избора. А ако Гордън потроши влака..

70

Ще ни управлява

преди 2 години

Милиционерска олигархия начело с фигуранти - симпатичните и точни мошеници на Промяната Кирчо и Кокорчо !

69

Ямболски цървул

преди 2 години

69....като ме видиш на живо.......друго ще думаш.....Хубав ден и по-леко със злобата.Тя ще те състари.

68

1

преди 2 години

Сега чета, че Кирчо бил казал, че след като управляват 4 години, България нямало да изглежда по същия начин.Кирчо не казва как ЩЕ изглежда България. Кирчо, моето момче, в Харвард не са ли ви учили, че думите ти може да ознаачват, че ще бъде много по-лошо от сега? Или защото знаеш, че е така избягваш да говориш за КОНКРЕТНИ резултати? Да оставим настрана факта, че знаеш, че ДС ви е дало максимум 6 месеца живот, след което ще ви "разпадне" за да разкара петното от неизбежните ви провали от Радев.

67

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски ***....................Червен селски църен ром хомо с вулва си дето не знае къде е Ямбол

66

E сега:

преди 2 години

Така трябваше да започне Half Life 2!

65

Ямболски цървул

преди 2 години

Махнете зелената глупост,за да не бъдете елиминирани.