104

Анонимен

преди 2 години

Този Кирчо незнам дали става за премиер, но определно става за клоун, такива физиономии прави, така си чекне лицевите мускули постоянно, че незнам как не се схваща.

103

Сатир

преди 2 години

Пак дойде светлото бъдеще, широките усмивки, широките джобове и усещането за изключителното право да острижеш овцете. Братя българи докога спасители, искам някой да ми обещае яка работа. Май 6 месеца не сте чували такова нещо.

102

Много пари имам

преди 2 години

Добре де, разбрахме че през декември ще има правителстов. Но все пак, да попитам на коя година през декември ? А и по Юлиянския или по Грегорианския календар да смята годините. През последните няколко седмици забогатях с около 32 хиляди евра. Смятам доста добре и бързо. Все пак, издържал съм три изпита по висша математика и изчислително смятане. Е,вярно, че не е в Харвард, но са си изпити. Специални поздрави за лидерите на България Кирил Петкав и Асен Василев. Аз ги наричам Харвард 1 и 2.

101

Анонимен

преди 2 години

Вдигнат ли максималния осигурителен праг ще има бунтове

100

Асан

преди 2 години

Кой ше бъде премиер К урнелия от БКП като най дърта :)))

99

Инженер

преди 2 години

До сега видяхме, че с толкова много правителства, България върви на зле и на все по-дле. Защо пък да не опитаме без правителство. Възможно и е да се оправят нещата. Честито на работещите в БНБ, експертите от Министерствата и особено на тези на финансите. Бюджет се прави като се отчитат облигационниет заеми, емитирани от Владислав Горанов и Кирил Ананиев. А пък, то пари няма и няма !

98

Анонимен

преди 2 години

Ще има крадене на поразия... за краткото време през, което ще "управляват"...

97

Вълчан Войвода

преди 2 години

Дъртите, освирепели от глад комунисти изчакаха Лъвът да напусне поваления труп и се нахвърлиха като чакали към останалото кърваво месо.

96

Анонимен

преди 2 години

Абе надявам се дано тези да крадът по-малко от герб.Това ако се случи държавата ще дръпне малко от малко.

95

Анонимен

преди 2 години

Това е коалиция на БКП.Понеже смешната БСП няма как да вземе властта си измисли ПП,ИТН.В това ветрило духна ветреца на "промяната". Комунистите оцеляха само в Бг и се писаха капиталисти.Вместо промяна почнаха да правят преход,но освен мафия не съградиха нищо друго.Тези момчета са техни червени б...ци.Затова ги обгрижват червените б..ци Дайнов,Райчев и цялат *** псевдо интелектуаци.Промяна ще има само ,когато забраним комунистите и бизнеса им.Другото е костовистки лъжи,измени и предателства.

94

П.К. инк.

преди 2 години

-Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие. Добре, добре...Но след един ден: -Правителство през декември, но коалицията щяла да е трудна??? Що за салто морталета накуп? Огромно съгласие, но трудна коалиция? Това ни идва наум за дялбата на бащиното имане? Нали нямаше да има краднене. Всичко "честно" и "почтенно"??? Ние от началото на тази история с "почтенните" разбрахме всичко, но изглежда, че има още много неща, които не сме научили за "почтенните"...

93

Баба Яга

преди 2 години

"Коалицията на почтените" започна с голяма, тлъста лъжа - подписване на фалшива деклрация. Важното е, че "мъдрият" бг народ клъвна въдицата.

92

Анонимен

преди 2 години

Сменяйте левчетата ако имате, съвет от батко ви без пари>>>СМЕЕХМЕ се на гърците, но ще станем битер от тях. После пак ще "затягаме коланите". п.п.Моите пари са у Еурото.

91

Анонимен

преди 2 години

С обсъждане нищо не става, трябват действия млади другаре - годината свърши а летчика пее и свири на китара, някакви там обсъждат фантастични идеи, а бюджет 2022 не е приет, няма план за развитие, но пари ще се (си) раздават!

90

Анонимен

преди 2 години

Коалиция на кражбите друго свързващо мужду тия няма. До 6 месеца България ще изпадне в фалит тотален. Сменяйте левчетата ако имате, съвет от батко ви без пари

89

Анонимен

преди 2 години

ДБ няма място при комунистите.Целият преход десните не изневериха на това,че сега ли?Да ги оставят да се уговарят из моловете тия търговци и интриганти.

88

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли обсъждане, кога ще вкарват *** в затвора

87

Анонимен

преди 2 години

всички са Хаймани! в цял свят се разбират, само нашите мискини не могат да го направят

86

Анонимен

преди 2 години

Наследството от Баце и неспособността на новите, ще са част от причините за заличаването на нацията, като най-големия дял се пада на 80%-те!

85

Анонимен

преди 2 години

ПРОМЯНА С ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, НО ГЕРБ ГИ НЯМА- НАРОДА Е ДОВОЛЕН ЗАЩОТО НА МИН ЗАПЛАТА ОТ 650ЛВ ИНФЛАЦИЯТА Е ИЗЯЛА 39%- ЕТО ПРОМЯНА ПО РАДЕВСКИ.