64

Анонимен

преди 2 години

....

63

Зайо Байо

преди 2 години

Правителство ще има, Румен Овчаров няма търпение да докопа енергетиката, а Румен Гечев икономиката. Баба ми имаше един лаф покрай един съселянин - Щом се казва Румен, не ми го хвали!

62

Radio noise...

преди 2 години

"My employers and me are not very happy with you Mr. Freeman!

61

Ямболски цървул

преди 2 години

В Кауфланд преди малко се стигна до ескалация,защото нямах маска. НЯМА ДА НОСЯ МАСКА И НЯМАМ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ!

60

Ето Ви го Англомаркс

преди 2 години

Ьбеи *** "БЪЛГАРИН" си просто ЧЕРНОКОЖ РОМСКИ МЮСЮЛМАНИН.........Публично доказано е че най-мекия геноциден расист в Англия Хърбърт Уелс има изказвания за геноцид над всички китайци и други непълноценни раси,най-крайните геноцидни англичани са германофилите които са си англичани като Съсил Роудс и прочие......Геноцидните последователи англичани на висшата ДАРВИНОВА раса също са многобройни.....за последните 200 години англета са планирали да избият минимум 200 милиарда човечета което се знай

59

Пак по опорката?

преди 2 години

До ГЕРБер: "Мдаааааа, най-хубавото от всичко е вдигането на данъците от следващата година за всички с що годе нормален доход"..... А най-лошото е че л'ъжеш като бат'си Бойко. Много ясно казаха след консултациите за бюджета, че данъци няма да се вдигат. .................................. Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***.

58

Gandy

преди 2 години

До АнонименДобър състав за squid game

57

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа умира. А къде е България - в периферията на западна Европа. Задния двор, слугите. Очаквайте драстични промени.

56

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБер "Мдаааааа, най-хубавото от всичко е вдигането на данъците от следващата година за всички с що годе нормален доход" Аз се сещам за едно логично решение в следствие на тези "мерки". :)))))

55

Браво Кирил

преди 2 години

Кирил, смело напред, ние нормалните българи сме с теб!

54

До 48

преди 2 години

Представи си че си шеф в голямо предприятие,ще назначаваш сина си като подържащ работник или като зам шеф,за каква лустрация говориш,смешен си

53

ГЕРБер

преди 2 години

Мдаааааа, най-хубавото от всичко е вдигането на данъците от следващата година за всички с що годе нормален доход. Очаквайте крехката "средна класа" да бъде смазана и всички да бъдем задружно бедни и щастливи !!!

52

Време за промяна

преди 2 години

Правителство ще има. Трябва да изчистим корупционните схеми, в които са потъвали милиарди и България ще тръгне напред.

51

Тодор Живков

преди 2 години

А при Кирил и Асен ще има ли консенсус за бананите и за тоалетната хартия?

50

Анонимен

преди 2 години

До До 42/49 Ще ви гледам сеира с най-голямо удоволствие.

49

Българин

преди 2 години

Долу ГЕРБ. Оставка!

48

Flower

преди 2 години

Възраждане станаха паралемантарно представена партия. ПП и ДБ влизат в колация с БСП. Румен Гечев е сред архитектите на фискалната политика. Партията на Слави Трифонов влиза не само в паралмента, но и в управлението. Ясно... Няма да се връщаме скоро....

47

Българин

преди 2 години

Румънците се изчистиха от комунистите и дръпнаха и сега зимат големи капиталистически заплати, а ние още не сме се изчистили от комунистите и за това заплатите ни са комунистически. Кирил и Асен трябва да въведат закон за лустрацията да се изчистиме от комунистите и да дръпнеме като румънците ако искаме да зимаме капиталистически заплати.

46

ПСИХОБОЛНА ПРОМЯНА

преди 2 години

Фабриката за фантазиран геноцид на Англия плюс зависима канада е изтребила към 200 милиарда човечета за последните ДВЕСТА години само ПУБЛИЧНО чрез думи хвърлени на вятъра!Английската империя е създадена от ПИРАТИ разбойници и 4 юли ги преобърнал да си фантазират за геноцид над всички американци защото са пирати и разбойници!Англия се съюзява с индианците да разгромят САЩ и няма вече индианци!ИРЛАНДИЯ най печеливша ШУБЕТА англичани пикаят в гащите от страх та мировяне се случи на САЩ 11.09.2001

45

Анонимен

преди 2 години

Тока и дъртите бейове на герб. И БСП ги подцениха дъртите душмани и сега БСП ту и герб почват да изчезват. Винаги залагай на младите . Търт душманите са посягали и измират . След тях партии които не изчегъркат всички над 40 години нямат бъдеще . Освен това българите трябва да гласуват за българска партия като Възраждане както турците гласуват само за тяхната партия и душманите на герб убиват само българи ;) Нормално е само те не гласуват за своя партия.