144

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ТАЯ ДЪРЖАВА НА КОМУНИСТИ , ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ТРЕБВА ДА ФАЛИРА ТОТАЛНО !СТИГА МЪКИ И ГРАБЕЖИ!...ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ГО ЧУЯ , ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ОТ НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

143

Anonimen

преди 2 години

Народе мой любим.Чудя се защо и нямам отговор. Какво очакваме от млади и неопитни, да не говорим - от човек, който излъга президента за гражданството си.С това подписване на декларация с нотариална заверка на подписа и връщане на документи, не знам що за обяснение. Ами ако върна така личната си карта, защото не искам да плащам данъци, такси, да имам вземане-даване с разни служби и чиновници, какво ще се получи... Храните растата, всяка седмица има ново увеличение, парното, тока, всичко.

142

Анонимен

преди 2 години

Чудовищната гладна Виденова зима с хиперинфлация могат да ни я спретнат по всяко време, всеки сезон и всяко правителство - единственото условие е въпросното правителство да почне да се мотае, да шикалкави и да бави плановете на господарите. Нещо като позицията за Македония. Ултиматума за това е 14 декември. Има и доста други планове с които закъсняваме (ЛГБТ, Зелени сделки, мигрантски квоти) и кирчовците за тук именно за това.

141

Започваме отначало

преди 2 години

За Бога братя не купувайте!

140

Глупости

преди 2 години

РАДЕВ НЕ ИСКА ПРАВИТЕЛСТВО--НЯМА МУ НИКАКВО ДОВЕРИЕ !..АКО ИМА ТАКОВА --ТО ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА ДО ГЛАСУВАНЕТО НА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА.... И ВКАРВАНЕТО НА УДОБНИ ЗАКОНИ ЗА ДИКТАТУРАТА НА РАДЕВ, ЗА ДА ЗАДЛЪЖНЕЕ БЪЛГАРИЯ ЯКО , КЪМ САЩ И ЕС ...И ДА НЯМА МЪРДАНЕ И МЕРАЦИ КЪМ РУСИЯ!---ЩЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ , АМА ЩЕ БЪДЕ КЪСНО ЗАЩОТО ТАКАВА Е СДЕЛКАТА МЕЖДУ ЛУКАНОВ И МАКСУЕЛ : "ЩЕ ИМА КАПИТАЛИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ --АМА НИЕ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДЕМ , КАПИТАЛИСТИТЕ!"

139

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата имат ясни инструкции - да обявят задължителна ваксинация, да вкарат Македония в ЕС, да подпишат загробващи споразумения и да фалират окончателно държавата. Квото си заграбят междувременно си е за тях. Херо им е обещала да не ги закачат. Сега ще гледаме грозно представление, на което ние ще платим сметката. Не, че до сега не беше така, ама това ще е по грозно от предишното.

138

Анонимен

преди 2 години

Взеха държавата на подбив, "дай е на мене едно кръгче", че останах без раабота. Пък и този Ковид...

137

Анонимен

преди 2 години

Кой ги избра тези тарикати? С манипулиран вот, ниска избирателна активност, взеха власта. От 4-то, 5-то място извезнъж се сдобиха с министерства. Няма да е за дълго. После ще има дела в съда.

136

Анонимен

преди 2 години

Да се прави правителство с партии които са на 4, 5 и 6 място за сметка с такива на 2 и 3 е притеснително. Много голяма част остават без представителство във управлението по този начин !

135

Анонимен

преди 2 години

То много неща са ви трудни! Лесно ви е само да бърборите и да вземате парите на бедния данъкоплатец!!!

134

Лесно няма

преди 2 години

За какво ви избраха, да се лигавите ли?

133

Анонимен

преди 2 години

Абеее льольовци, вместо да вдигате данъци махнете изцяло плащанията в кеш. Така много лесно ще се премахне и корупцията а работещите ще се осигуряват в пълен размер. Цялата драма ще приключи много бързо

132

Сатир

преди 2 години

До Време за промяна ***.

131

anonimen

преди 2 години

И тези са някакви *** като Бареков. Само приказки .

130

нищо ново

преди 2 години

Преди 1989 известно време работих в един ОК на ДКМС, както ги гледам и слушам тези Продажни Пишлемета и техните дълбокомислени и нищо не казващи теории - та ние това го правехме още преди 35 години и то доста по-умело!!

129

Анонимен

преди 2 години

Да. Чак толкова като теб не са.

128

Пак по опорката?

преди 2 години

До Нищото: Той и бат'ти Бойко е кадър на охранителна фирма. Но не слагай всички в един кюп. Не всички са толкова п'рости като бат'ти Бойко.

127

Стига глупости

преди 2 години

До Няма да стане!: Ще стане. Бойко не иска правителство, но никой няма да го пита иска ли или не иска.

126

Няма да стане!

преди 2 години

Радев не иска правителство!

125

Факт

преди 2 години

Герб няма никога повече да са на власт - само напомням.