124

Нищото

преди 2 години

Абе хова вие имате ли поне малко Разум? работя в сферата на охранителни фирми, и всички партии политици са приятели и всичко това е цирк само вие си мислите че има промяна Герб направиха ужасно много пари и даже те си доминират, всички партии и политици са приятели и се върти бизнес на високо ниво, само добрите бедни и малумни хора мислят че се променя нещо за жалост ....

123

Въпрос

преди 2 години

Погледнахте ли кого цитират в статията? Симеон Дянков. Него са намерили като специалист -коментатор за да каже какво ще се случи. Вижда ми се малко странно, като си спомня кога беше министър, в кое правителство и как ни вкара с летящ старт във финансовата криза.

122

Време за промяна

преди 2 години

Правителство ще има. Трябва да изчистим корупционните схеми, в които са потъвали милиарди и България ще тръгне напред.

121

Факт

преди 2 години

Коалицията ще е трудна, но Баце ще е в затвора.

120

ха, ха

преди 2 години

Промяната беше до тук, сега започва подмяната. Българите са отново излъгани. те много обичат да ги лъжат. Харвардите откриха топлата вода. Предлагат да се инкриминира даването на пари в плик , но не знаят че това е прието със закон от преди 6 години.

119

ВРЪТКАТА Е ПРОСТА:

преди 2 години

ПИЕСКАТА СЪС "ИЗБОР НА ПРАВИТЕЛСТВО"---ЩЕ ЗАВЪРШИ С ИЗБИРАНЕТО НА "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" --ЗА "РЕДОВНО".......ТАКА "ПОДМЯНАТА ЩЕ Е ПЪЛНА"!ЗАТОВА И ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ПАРТИИТЕ ОТ "ПРОМЯНАТА " ПОДАВАТ ОСТАВКИ....А , НИНОВА ЩЕ Я СМЕНИ К.ЗАРКОВ /унуката на ДС-главатара и главореза -Кацамунски/

118

ПРОМЯНАТА Е ДО ТУК!

преди 2 години

СЛЕДВА --"ПОДМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВАТА" СЪС "СЛУЖЕБНОТО"......ЗА ПО ГОЛЕМА "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ"...ХА,ХА,ХААААААААААА.....

117

АМИ ТРУДНА ЩЕ Е ...

преди 2 години

...ЗАТОВА --НЯМА ДА ИМА ТАКОВА "КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕСТВО".... А ЩЕ ЗАСТЪПИ "СЛУЖЕБНОТО"---ИЗБРАНО , КАТО "РЕДОВНО"..........ЗА ДА МОЖЕ ФИГУРАНТА , ДИРЕКТНО ДА УПРАВЛЯВА....ХА,ХА,ХАААААААААА

116

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е хората да се усетят за колосалната подмяна на БСП/БКП и да изритат всички вредни елементи от управлението на държавата.

115

toti

преди 2 години

Ако са обединени да го духат зависливците!

114

Анонимен

преди 2 години

Просто погледнете кeлемето на снимката и ше си отговорите на всички въпроси какво ви чака

113

счетоводител

преди 2 години

До Защо ?! 105. Дянков не е провален.Не виждаш ли , че новите ще действат ,като него.Не виждаш?Ами тогава нищо не разбираш. С какво пък Румен Гечев е по умен от Дянков?

112

Мързеливи сладури

преди 2 години

Симпатични и мързеливи - такива са Харвардските мошеници !

111

Жорж

преди 2 години

И кво сега, в новия бардак , ще се намърдат старите та стари к...урви. Ег...ати ,,промяната ,, пардон подмяната....Бог да ни пази!

110

Анонимен

преди 2 години

Не забавна оставка

109

Анонимен

преди 2 години

Мошеници

108

СМЕХ...

преди 2 години

КИРЕ , ХОДИ ПО-УХИЛЕН И ОТ СОФИАНСКИ ,БЕ.....С 24-КАРАТОВА УСМИВКА, ТА ДА СЕ ВИДЯТ И КЪТНИТЕ МУ ЗЪБИ...АБЕ, ДА НЕ Е УЧИЛ И У ХОЛИВУД ,...А??!

107

Икономист

преди 2 години

Ами, нека да си се целуват Нинова и Христо Иванов. Важното е, че преди това си подадоха оставките. Борбата в партиите ще бъде безмилостно жестока. щом и лидерите им не искат да са депутати и бягат от всякаква отговорност, нещата с финансите са ми ясни доста повече отколкото на Румен Гечев, Менда Стоянова и Данчо Ментата. А пък за Владислав Горанов и дума да не става !

106

М дааа,

преди 2 години

Корнелия Техноимпексова и Христо Бойкикив се целунаха, те са от една порода

105

Венсеремос

преди 2 години

Венсеремос, вечна дружба между Дай ни България на уж градската Софийска десница и комунистите от БСП- ту, власт завинаги