56

до 52

преди 2 години

Защо говориш така за страна и хора който са ни европартньори??? ако беше автобуса да е Португалски с бивши козари и селджуки може да го оставим да гори и да не спрем ама щом е с албански козари защо никой не спрял да та еа в логиката и расиста да та еа

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Кой ще тръгне да се заяжда с един автобус албанци? Ти добре ли си?

54

?

преди 2 години

А защо да спира? Да стане катастрофа от блейки и в другото платно ли?Ами ако той самият е бързал да заведе свой близък в боница?Сега върлува Ковид, Грип и всякаква гадост...

53

Анонимен

преди 2 години

Не е имало купено гориво и туби.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Бе ти що си толкова истеричен и лабилен? Кълнеш като стара баба от безпомощност, обиждаш страхливо криейки се за някаква измамна анонимност... Ако партньорът ти те е зарязал заради по-стойностен мъж, ми никой не ти е виновен.

51

Анонимен

преди 2 години

В БГ има много психопати по пътищата.Те имат много пари и власт.Много е вероятно да са попаднали на такъв,който се изнервил на бензиностанцията.Питайте на бензиностанцията.Питайте пострадалите дали някой се заяждал с тях на бензиностанцията.Вижте записи.Вижте също дали някой от пътниците си е купил от бензиностанцията нещо съмнително(лесно запалимо)Може и причината да е някой пътник също така.Това няма как да е станало от грешка на шофьор или техническа неизпраност.

50

криминални пътища

преди 2 години

Първо съболезнования на близките на загиналите.Второ ако македонските власти имат малко национално самосъзнание би следвало да ни заведат едно дело в Европейския съд за скапаната ни "магистрала", която със сигурност е една от причините за катастрофата.И какво разни и безобразни милиционери и политици ми обясняват глупоси втори ден. Истината е една: НИЕ ПЪТИЩА НЯМАМЕ И ВСКИЧКИ ПАРИ ЗА ПЪТИЩА СА ОГРАБЕНИ!Карам последен модел автомобил с матрични фарове и на другата магисграла-убиец Хемус - не

49

Жан Валжан

преди 2 години

ЛИЧНО МНЕНИЕ: Това е можело да бъде предотвратено,ако корумпираната смяна митничари на Капитан Андреево не си е затворила очите за множеството туби с гориво, пренасяно най-вероятно от шофьорите. Това е масова практика на бай ***-без значение българин или македон ец. Оттам на татък- превишена скорост, спукване на гума,загуба на контрол,връхлитаме върху мантинелата(колчетата на която буквално разпарят търбуха на автобуса-туби гориво,резервоар,гориво проводи), снопове искри от отломките отдолу...

48

Анонимен

преди 2 години

Защо смени плочата? Нали говореше за долекарска помощ бе, екс кремент? И защо да се мотае посред нощ по платното? Та да го отнесе следващият ли каращ като луд? ----///---- Естествено, че трябва да окаже долекарска помощ. Естествено, че има задължение да обозначи птп-то, доколкото може. Естествено, че самият ти си екс кремент. А Португалия е една селска страна, населена с бивши козари и селджуки, нормално е да не им вменяват никакви отговорности.

47

до 44

преди 2 години

Знаеш ли защо имаш светлоотразителна жилетка и триъгълник и как се ползват?

46

СССР

преди 2 години

Нафтата трудно се запалва,сигурно си е взел някоя туба евтин бензин от Турция за неговата кола.

45

до 34

преди 2 години

Ако беше внимавал в курсовете в БЧК, щеше да знаеш какво е първа долекарска помощ. Понякога може само да се обадиш на 112 и да обезопасиш мястото. Но, както всеки профан, ти въобще не си разбрал какво ти се говори. Виждам, че се изнервяш, явно от безсилие и липсата на аргументи в подкрепа на нефелното ти мнение.

44

СССР

преди 2 години

Как не е спрял първия минаващ да счупи прозорците ,как може да подмине ,страхлив народ бе .

43

Анонимен

преди 2 години

Не е грежка на шофьора и техническа неизправност.Убеден съм ,че автобуса е или засечен или е атентат.Спуканата гума е след удар в мантинелата.Записи от бензиностанцията могат да помогнат и при двата случаи.Ако има записи и за автомобили които минават по това време и разпити на рези хора също могат да помогнат.Ако е техническа неизправност,трябва спирачките да са отказали тотално,което не обяснява пожара.Но вътрешното ми чувство ми е за засичане от автомобил.Това често става в БГ.

42

Анонимен

преди 2 години

този мой приятел е университетски преподавател. А ти си никой! Обади се за помощ, а с него се държаха после като с престъпник. ----///----- Ми естествено, като е лъгал. Явно и той е от падък като тебе.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Защо бе, парцалев? Защо смени плочата? Нали говореше за долекарска помощ бе, екс кремент? И защо да се мотае посред нощ по платното? Та да го отнесе следващият ли каращ като луд?

40

Анонимен

преди 2 години

За мен има две версии: или е атентат или някой ги е засекъл брутално.Много често в БГ стават засичания от страна на безсмъртни и хора над закона.Мен преди няколко години ме засече джиб БМВ и щях да пострадам сериозно.Обадих се в Полицията.От там ми казаха ,че няма нищо да се случи срещу човек с такъв джип,понеже е човек ,който има пари и власт.Имах номерата и свидетели.Но се отказах,защото знаех,че може да загубя много.Мафията беше доста време на власт.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 Бе аз не знам кой какъв е, ама този мой приятел е университетски преподавател. А ти си никой! Обади се за помощ, а с него се държаха после като с престъпник. Разбра ли бе, от па дък!

38

Анонимен

преди 2 години

Кой ще поеме политическата отговорност?!

37

СС

преди 2 години

Само да ви кажа дето казвате за законите за помощ при ПТП в Португалия не е задължително да имаш пожарогасител и аптечка стане ли птп бягаш на далече от колата всичко има застраховка ако отидеш да гасиш ще те съдят че си застрашяваш живота отдалечаваш се и се обаждаш на органите не е твоя работа да оказваш помощ и да гасиш. А тука могат и да ти смъкнат номерата щото пожарогасителя ти до вчера важял ама днеска вече е изтекъл....