76

Тъпанари

преди 2 години

Падна самолет, кораб потъна, рейс изгоря а Рашков и Радев все невинни та и избори печелят

75

СССР

преди 2 години

Рашков Арестувай Тиквата той е виновен,прегледай документите да видиш че са давани милиони за поддръжка, фирмата е усвоила парите ,дала е половината на боко за чекмеджето и за тях е нищо че и един пирон не са забили.

74

Анонимен

преди 2 години

До За България Уважаеми! Когато стана инцидента с българските туристи в Охридското езеро, в техните медии и форуми не беше отделено и една десета от вниманието, което в България се отделя на тази трагедия. При 100% тяхна вина. Следях. Там нямаше посещение на министри, най-добрите следствени екипи и разговори с прокурор! Така че по-леко с изказванията кой какъв е!

73

Оставка Рошков

преди 2 години

В този случай са нарушени поне 100 закона

72

Анонимен

преди 2 години

Няма по - долна прослойка от журналистите. Лешоядите са горди птици и не би трябвало да бъдат сравнявани с тези ***, които в стремеж да натрупат малко рейтинг за жълти стотинки, почват да се ровят в мъката на хората, да човъркат , да изкопчат надписа "Ексклузивно". Нова телевизия от вчера с радостна музика са затръбили как днес на живо ще има предавания от София, Битоля, Скопие. Ще има директни включвания, хронология, интервюта, изобщо празник за Виктор Николаев.

71

Айде

преди 2 години

Оставка Рашков не се обяснявай. Умряха 12 деца

70

Закона е нарушен

преди 2 години

Рашков оставка, на турската митница този автобус е пропуснат с хиляди нарушения

69

Анонимен

преди 2 години

Автобуса е горял преди сблъсъка! Регламент ЕСЕ-Р 118 на ЕК и ООН от 2018г. за автобуси над 8 места е нарушен. Според мен този случай е сравним с атентата срещу пПпата и е насочен срещу Румен Радев

68

СССР

преди 2 години

За кое да подават оставка ,за това че тиквата 12 години е давал милиони за поддръжка, а те само са усвоявали без да забият един пирон, пример Тунел Ечемишка ,2 милиона дадени за поддръжка на тунела ,те една крушка не са сменили ,и лампата уби жената ,а боко с компанионки и евраци се търкаля вкъщи.Боко тиквата е виновен това е истината.

67

до 68

преди 2 години

Всички разбрахме, че си ке.ле.ш, много вероятно още в пубертета, не притежаваш СУМПС и си нямаш идея какво правят възрастните. Като ти харесва в пристанището на галите, беги там и не се жалвай тук като възпалена пъпка.

66

За България

преди 2 години

Много лоши и злобни хора сте станали, драги българи! Доста е жалко е отношението ви към една тежка трагедия! Дано не ви случи нещо такова на Вас! Бог да ги прости починалите !

65

Жалко за хората

преди 2 години

Очевидец от България който е подал сигнал на 112 и е бил на 500 метра от пожара казва че е имало взрив. Мум и автобуса се запали

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Кой си те бе, мишок, та да се сравняваш с португалците и Португалия? Сума ти българи живеят там, ама не съм чул някой португалец да иска да се засели тук. Освен ако не е с ментални увреждания.

63

Електра

преди 2 години

Дори това да е така и всичко да е ясно, не е ясно защо Комитката и ПедеРашков не подават ОСТАВКА, и защо още търпим вредното каунско правителство. НПО тата това и чакат, да се случи поредното нещастие или катастрофа, за да се нахвърлят като мършоядни хиени над труп, с една единствена цел лично обогатяване. Да не мислите, че уволнените катаджии милиционери, от така наречения институт за безопасност мислят за вас, или работят доброволно без възнаграждения за вас...

62

криминални пътища 3

преди 2 години

Достатъчно е да се закупи един видео регистратор и да се разходим по т.нар. магистрали в тъмно и дъждовно време и тогава ще се уверим от къде идва израза "Тъмна Индия". Само, че ако изпратим записите на медиите едва ли ще го публикуват. Все пак сега трупат рейтинг. Но това е суровата истина, нямаме един нормален път. Всичко е криминално. Парите са окрадени. Жалко за нас.

61

Анонимен

преди 2 години

Всякакви глупости се пишат за пътищата! Шофира се внимателно! Освен ако не му е прилошало на шофьора, или да е заспал, или да е било атентат.Нощно време се кара внимателно със значително по-ниска скорост. Това е. Другото е писаници на новоизлюпени тарикати, които искат да натискат газта по всяко време и целият свят им е виновен и крив винаги и за всичко.

60

Анонимен

преди 2 години

Всичките имена в статията са на албанци. Нито едно македонско нямаше. Направо да се прекръстват на Република източна Албания и цирка да преключва.

59

СССР

преди 2 години

Няма как толкова бързо да се запали нафтата ,100 % бензин си е купил по евтино от Турция, а и там на островчето в началото трябва да има голям знак отбивка чешма ,то е било само мантинела сигурно и в мъглата централно през нея,аз ако бях щях да спася половината и повече ,при пожар се чупят стъклата веднага.

58

криминални пътища 2

преди 2 години

се вижда нищо, когато е дъждовно, а в повечето случаи на Хемус има и мъгла. Липсват, знаци, няма маркировка, мантинелите са от Татово време. Нито една от системите на автомобила ми не работи коректно, четене на пътни знаци, следене на пътна летна. Камерите се лутат в пространството. Пълен фарс, все едно се разхождаш със 2 свещи в миньорска мина. За неравностите на Хемус дето при 100 км те изхвърлят встрани. За събирането на вода и образуването на аквапанинг, някои нещо? НЯМАМЕ ПЪТИЩА!

57

Пфффф

преди 2 години

Може да санапазарили фоерверки за нова година от Турция по-евтинко. Не изключвам тая теория. Като цяло по БГ пътищата ти трябва изключително малко лош късмет да се утрепеш, а тук стават твърде много - уморен/заспал шофьор, лош път с лоша маркировка и без знак, незнайно какво съдържание в багажа което се е запалило... Бог да ги прости хората!