36

Анонимен

преди 2 години

Тава е ГОРЯЩ автобус с десетки паникьосани пътници. Езиците ли да им вади? ----///---- Ето още един тьпигьоз-*** от панелните гета. Ми от цял автобус може да има един да си е глътнал езика, бе Гане! Па може поне да извадиш един триъгълник да сложиш или аварийните мигачи да пуснеш бе, идйото, роден от мисирка!

35

Анонимен

преди 2 години

Това със "един приятел така се обади да свидетелства и после го разтакаваха" е в задължителния репертоар на всеки низш тьпи гьоз-***. Какво очаквате ако сте тьпигьоз и не можете внятно да обясните какво сте видели и давате объркващи и противоречащи си показания. И не е ли нормално при нападение с нож да се искат подробни свидетелски показания? Тьпигьоз-*** си мисли, че това е като да се навреш пред камерата на репортерите, за да кажеш "Ку-ку! Я сичко видох!"

34

Страх ме е за живота

преди 2 години

ДАНС и другите служби продължават да убиват Българи както убиха през комунизма Георги Марков и Сергей Антонов!

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето не е спрял е бил ром, само те са толкова страхливи и безотговорни.

32

Анонимен

преди 2 години

До до 15 А бе и ти ли си умен? Това не ти е леко ПТП с един пострадал!!! Тава е ГОРЯЩ автобус с десетки паникьосани пътници. Езиците ли да им вади? Каква долекарска помощ бе? Минал някакъв си напълно фиктивен курс, колкото да вземе книжка. То не е работа за всеки! За това лекарите имат стикери на стъклата!

31

Анонимен

преди 2 години

С просто око от снимките и на база разказите е ясно, че става дума за атентат! Мир на душите им!

30

Анонимен

преди 2 години

Ако си участник в катастрофа си длъжен да откажеш помощ включително да носиш хора в болницата ако колата тие все още читава и има спеша нужда

29

Анонимен

преди 2 години

По нашите "магистрали" трудно се кара нощем,защото е тъмо като в мечи г. Наскоро минах от там в късния следобед.Не се вижда ни маркировка,ни отклонения.Поне на такива завои да слагат осветление,няма да се изхарчат кой знае колко.С две думи-лоша организация.

28

ВБЗ

преди 2 години

В Испания да дам пример: При катастрофа извън града спираш и питаш полицая можеш ли да помогнеш по-някакъв начин (това не е закон а човещина) в България профучаваш с опасност да сгазиш човек!

27

Анонимен

преди 2 години

Човека може просто да не разбрал покрай какво минава

26

Krom

преди 2 години

Към коментиращите неспрелия автомобил - да, може и да няма законово задължение да спре. Но има и човешки и божий закони. Аз не зная, що за "съвест" има тоя индивид?! Нормален човек не би мигнал до края на дните си. Каквото и да е, човещината повелява да спреш - може и човешки живот да спасиш!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Да ти се връща! И на близките ти! А що се отнася до моя приятел, никъде не се е намесвал, а само се обади на полицията. После му се стъжни!!! В България свидетел на никой за нищо!

24

до 24

преди 2 години

Важното е да си позитивен, нале? Ковид-позитивен, хив-позитивен и т.н.

23

Гиб Мелсън

преди 2 години

Когато излязъл от автобуса замалко не бил пометен от преминаваща кола. Еми ето това е символа на държавата. Преминаващи коли и автобуси с превишена скорост и камиони и Тирове. Това представляваме. Нямаме адекватен пътен контрол какъвто имат в белите държави. Трябва да си сменим името на държавата на Джигитландия. Страна в която всеки може да се изшива, дори да виждаш горящ автобус на пътя.

22

до 15

преди 2 години

Целта, да вземеш курс по първа долекарска помощ преди издаването на СУМПС е да можеш да окажеш първа долекарска помощ и това е твое задължение описано в закона. Водачът, ако бъде идентифициран, следва да бъде подведен под отговорност за отказа му да окаже първа долекарска помощ.

21

До 15

преди 2 години

Във белите държави си е закон! Длъжен си да спреш и помогнеш при катастрофа, до пристигането на аварийните служби, иначе подлежиш на съдебна отговорност. Дори минимална помощ в някой ситуации може да означава спасен живот.

20

Krom

преди 2 години

Бог да прости хората!

19

Анонимен

преди 2 години

И какво този дето е минал покрай тях е длъжен да спре и да влезе в горящият автобус ли? Може и човека да имал нещо низ правно или дрога в кръвта и затова да не е спрял

18

Анонимен

преди 2 години

До 15 твоят приятел не е станал свидетел, а се е намесил по някакъв нсчин. И това няма нищо общо с ПТП, а още повече от такова естество. Дано пукнеш в тежки мъки, тьпи гьоз!

17

Анонимен

преди 2 години

До ... И в кои бели държави има такъв закон? Я пак? И да ровиш до утре няма да намериш. Така че не се прави на интересен!