136

Блага

преди 2 години

Много пъти казаха ,че е нямало спирачен път. Повече от ясно е че шофьора е заспал, иначе би натиснал спирачката, та това е първото нещо което би направил един шофьор ако е буден да намали скороста и овладее автобуса. Той изобщо не е реагирал.Ами в Турция на бензиностанцията на която са спирали да заредят има камери. Да ги изискат ще се види и със сигурност ще се докаже ,че е имало качено много гориво в автобуса.Жалко за всички загинали.Бог да ги прости!

135

Minuva42

преди 2 години

до тук двама, които са спасили по 6 души от общо 7 души спасени...

134

Кон

преди 2 години

Премиерът трябва да уволни чиновници от АПИ, ако не друг, то шефа и. И, разбире се, да ги даде на прокуратурата. Докато не изгоним ГП, няма да има справедливост, то е явно.

133

Иван

преди 2 години

Албанските байганьовци напълнили автобуса с евтина нафта от Турция, после българските пътища им виновни. Жалко за дечицата и невинните хора, но балканския байганьовски андрешковски ген води до това.

132

До 136 и 137

преди 2 години

Не бързай да плюеш и обвиняваш! Изчакай поне малко специалистите. Затова в ада няма дяволи до казана с българите!

131

Осрахме се!

преди 2 години

Не случайно България е на първо място в европа по опасни пътища и умрели от катастрофи

130

Осрахме се!

преди 2 години

Мантинелата убиец! Точно след завой и немаркирана и неуказана. Нощ, дъжд и мъгла.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен122 Да и аз така разбрах за тубите. Но освен тях, автобуса е имал монтирани още 2 резервоара за гориво, които са били пълни догоре. Точно заради цената на горивата в Турция. Това не е било нормален автобус, това за да го караш трябва и ADR категория да имаш. Та то има поне 2 тона гориво в него... няма да пламне ли?

128

Анонимен

преди 2 години

Защо на отбивката има мантинела?!?!?!?! Може би шофьора е искал да спре на отбивката, съдейки по маркировката, но в посления момент е видял че има мантинела. Точно в нея се е ударил автобуса и е отскочил вляво. Що за безумие е да сложиш на средата на пътя мантинела, която да разделя отбивката от пътя??? Кой е проектанта на този път, нека да бъде разпитан.

127

Анонимен

преди 2 години

Уж македонски граждани пък... Лулезим, Медина, Орхан, Самет, Висар, Зулейха, Аднан.... Какви хубави звучни имена македонски, налЕ? Май само фирмата и шофьора са били македонци, всичко друго иде от Турция и накъде отива - не е бенли...

126

ХМ

преди 2 години

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ на близките на жертвите. Изключителна трагедия. Но и на АМ Тракия също има много такива отбивки. Всички са с мантинела. Едва ли това е проблема. По скоро шофьора е заспал, погледнал е в телефона си, карал е бързо........един Бог знае какво е станало. Ужас.

125

NB

преди 2 години

До РадомирецаНе виждам какъв е проблема в отбивката. Самият знак е можело да бъде поставен на по-голямо разстояние преди нея, но за да се забиеш в мантинелата на тази отбивка трябва да си преуморен/неадекватен и/или да караш с превишена скорост. Като цяло да, излишна е сякаш.

124

D

преди 2 години

Страшна трагедия!

123

Чичо

преди 2 години

Тази мантинела,която разделя отбивката от платното изобщо не трябва да съществува.Ако я нямаше,автобуса щеше да си продължи напред.Кой *** е проектирал отбивката,още повече там не трябва да има отбивка.След завоя-хоп отбивка.Ненормална работа.

122

Гого

преди 2 години

Бог да ги прости!

121

Гого

преди 2 години

Отбивка не се прави на десен завой, защото мантинелата се явява не на място

120

anon

преди 2 години

На този очастък често има мъгли, а маркировката не е светлоотразяваща и котешките очи не работят.

119

Анонимен

преди 2 години

Момчето от Сърбия спасило останалите,включително и бащата на момчето.Бащата бил със счупвания и не можел да помогне.Момчето същото така споделило цялата информация за всичко.Той не е спал и всичко е видял.Ударили са се в бордюра и след това в мантинелата и след това е започнал пожара.Причината е лошата маркировка на пътя и липса на осветлението.Не е атентат,нито шофьора е заспал,не е и техническа повреда на автобуса.

118

Свилен

преди 2 години

Бог да ги прости

117

Анонимен

преди 2 години

Появиха се вече писания в други медии, че шофорът е транспортирал вътре в автобуса и няколко туби нафта, купени от Турция, тъй като там нафтата е с около 1лв за литър по-евтина от БГ..За да изгори изведнъж тоя автобус очевидно има нещо такова, иначе отделен въпрос е защо и как шофьорът се е забил в мантинелата