265

Анонимен

преди 2 години

До 70's computer g "Програмата няма претенции да дава прецизна прогноза". "Тя показва, че планетата не може да поддържа СЕГАШНОТО населението и за повече от няколко десетилетия" (оттогава са минали малко повече от "няколко десетилетия", а населението се е увеличило ЗНАЧИТЕЛНО, и ето ни тук). И графиката е ТОЧНО това, което се вижда на графиките от това време, с една подробност - ако погледнем "отвъд" начертаните с черен маркер линии, следват синусоиди. Какво ли значат те?

264

Селянин

преди 2 години

Сайбахлян четаф, че антиваксърчета от западна Европа си праили коронка партита да гушнат сертификатчато, но накрая гушнали сертификатчато барабар с букетчато! Антиваксърчета, ползвайте лесния начин! Посетете джипсито за препоръки за ваксинация!

263

Анонимен

преди 2 години

Да попитам - къде е Ангел Кунчев - вечно ходещия с маски и набоден с не знам си колко инжекции - лесно ли го изкаа този ковид, че 2 месеца не сме го виждали ! Признайте си че или е осакатен от инжекцията или е пукнал. Вече избрахте сатанистите от ПП които ще инсталират медицинския фашизъм можете да си откриете картите! Или няма какво да покажете, защото бок -лука е погребан отдавна или е осактаен и не е за показване .да не му удължите отпуската до края на годината и така докато забравим

262

70's computer g

преди 2 години

Сега ще започнеш да отричаш графиката, нали? Или ще се скриеш? Кое от двете?

261

Факт

преди 2 години

Факт е, че вълната на неваксинираните достигна своя пик през 23-29 октомври 2021 и сега сме в период на спад. От 4742 нови случая средно на ден в пика на епидемията, сега имаме 2463 нови случая средно на ден за последните седем дни. За 25 дни новите случаи спаднаха почти двойно.

260

Анонимен

преди 2 години

До До 284/287 "Или работиш при лумп.ни, които не зачитат КТ!Всеки юрист ще ти се изсмее, ако кажеш колко "много работа" сси свършил по време на отпуск..." Всеки, който е работил в качеството си на служител на високоотговорна работа, върши РЕДОВНО неща свързани с работата му, когато не си е на работното си място, независимо дали през останалта част на деня, или през "отпуската" си. Факта, че не го знаеш означава, че единствената работа, която НЯКОГА си работил е дребна бачкаторска, ако изобщо ..

259

70's computer g

преди 2 години

Твоите коментари?????????????

258

Анонимен

преди 2 години

Добре, че поне половината от живеещите в България да ваксинирани и 70% от пълнолетните живеещи в България, че иначе починалите нямаше да са 151 човека, а към 400-500 човека и още щяхмае да сме в повишаване на броя на заразените.

257

Въпросчо

преди 2 години

Нали намаляваха и заболелите , и умрелите бе, Кацаров, куче недобито ??? Какво стана бем Фигуранте , нали "овладяхте" пандемията ??? Не, овладяхте държавата и се подигравате на целия народ !!!

256

???

преди 2 години

Досега в България регистрираха около 9500 починали от Делта варианта на вируса, а някакви ми говорят за леко прекарване. Боже, боже-е-е!

255

Анонимен

преди 2 години

Нищо не става от драскачите тук в тази по'шла медия,абсолютно нищо,вижда се и се разбира от беднотията в България,умните нации живеят добър живот защото са умни,няма пр'оста нация която да живее добре!За простотията и антидемокрацията говори ясно и тази медия Днес.бг,която цензурира български думи и трие истини,а допуска изкази на ***'оти и про'стаци,да вземем думата "ИД'ИОТ",която се употребява в цял свят но тук за да не я изтрият трябва да и сложа по средата някаква точка,свободни ли сте при т

254

Джей Форестър, MIT

преди 2 години

Компютърна Графика от 70-те: https://youtu.be/cCxPOqwCr1I //// 3D от 1984: https://youtu.be/cmhtRHw_Bv0 ////// ТВОИТЕ КОМЕНТАРИ, МОЛЯ?

253

Царя е гол

преди 2 години

Вчера починалите бяха над 250, но никой не го съобщи! Щеше да дойде много за това управление 40 човека в катастрофа, колко изгорели в дома и 250 от ковид! Пак се прикри по стара комунистическа рецепта някой факт! Как става, справка Чернобил!

252

Анонимен

преди 2 години

Вчера 151 починали, 142 неваксинирани и 9 ваксинирани. Мда-а-а, ама хич не помагали ваксините....

251

До 284

преди 2 години

Не, ти не си работил... Или работиш при лумп.ни, които не зачитат КТ!Всеки юрист ще ти се изсмее, ако кажеш колко "много работа" сси свършил по време на отпуск... Още веднъж ти казвам - прочети КТ, раздела за почивки и отпуски и тогава пиши тук глупости!

250

Анонимен

преди 2 години

До 70's computer g Гледай да е на прогнози за демографията на Човечеството. :))))

249

70's computer g

преди 2 години

Сега ще ти покажа компютърна графика от 70-те КАКТО И 3д анимация от 80-те години. Стой така, само да ги намеря.

248

Анонимен

преди 2 години

До До 274/282 "По време на отпуск не можеш да даваш нито "методически", нито каквито и да е други указания! Юридически не си на работа и нямаш право да се разпореждаш, дори някаква работа да върши! Съдът ще ти ги отмени!" Ти явно не си работил един ден в живота си.

247

Анонимен

преди 2 години

До Въй въй въй "Ами ако ти покажа клип на компютърна графика НА ДИСПЛЕЙ от 70-те? Колко пари ще ми дадеш?" Николко. Това въобще не е темата, нито другарЯ ти говореше за това дали е имало графики през 70те. Въпросът е на какво са били те.

246

До 274

преди 2 години

По време на отпуск не можеш да даваш нито "методически", нито каквито и да е други указания! Юридически не си на работа и нямаш право да се разпореждаш, дори някаква работа да върши! Съдът ще ти ги отмени! Има КТ, цял раздел за отпуски и почивки! Май ти си в 19-ти век!