325

Анонимен

преди 2 години

Всеки казва какво да не се прави. Царе сме в нищоправенето. Ето какви задължителни мерки предлагам. Като умира неваксиниран дядо - да го снимат позицията за ваксините накрая. После да снимат роднините му как обясняват, че му казали да не се ваксинира ама бил умрел аме не верват да е било ковид. После ги снимат как се карат за имотите. И после кой му ходи на 40. Конкретни задължителни мерки.

324

Sadiata

преди 2 години

Много ми интересно как преди изборите за президент бяха 1200 а сега са 3000 от кадей намирате толкова *** че ги тествате нещо не се връзва не прекалявате ли с тези лъжи продажници 4000000 милиона възрастни да има да се тестват това всеки ден тествате по 4000 човека че и кусур за 100 дена са 400000 а в годината има 365 дена а направете сега сметката за 2 години са 730 дена по 4500 човека са 3000000 и кусур .явно лъжата ви вече прекалява продажници ще гласувам за партия Вазраждане точна партия

323

Кон

преди 2 години

До До тук спрях да чеИзхвърлил си се - доказва обратното - че няма смисъл от ваксината, и даже че е вредна - но то е резултат на твоята фантазия. Понеже не 100% от неваксинираните умират, умират 3%.

322

Кон

преди 2 години

До АнонименТи чете ли писмената заповед на СЗО? Баш на теб ли ти я дадоха да я прочетеш?

321

Ямболски цървул

преди 2 години

Поредната платена статия.Уплашихте ме много!

320

Анонимен

преди 2 години

От малък предпочитам да ям бой пред това да правя каквото ми казват. Щом ме принуждават значи не е за мен. Гендър политици и пишман здравни гурута нямат никакъв шанс. Никакви мантри за отговорност към обществото няма да сработят. Всичко е ясно. Никой няма да спася ако се набода. Аз имам свободата да живея и да умра както си ща. Знам че има много хора като мене. На който не му харесва да гние в бункер. Чао

319

мед сестра

преди 2 години

Поредната доза лъжи! Не ни сервирайте общи цифри без обостовка а точно по заболявания -пролежаване ,изход на заболелите ,придруж заболявания и тн подробности?Вече на всички е ясно кои си правят тестове-*** дето излизат и влизат на две -три седмици да работят навън! Хайде и спрете вече да насилвате събитията ,хората и изкуствено създадената фалшива пландемична обстановка ,за да угодите на някой отвън!? Не на нас тия !!!

318

Анонимен

преди 2 години

23.11.2021 г.Загинали в пожар - 9 човекаЗагинали в катастрофа - 45 човекаОбщо 54 човека. Национален траур в България и Северна Македония. 23.11.2021 г.Загинали от коронавирус - 254 човека. Пълно мълчание.

317

Анонимен

преди 2 години

Ако излезе Азис и се надупи на народонаселението, след което призове да се ваксинират, ще видите , колко много желаещи ще има. Професорите не са капацитети.

316

Solar Power

преди 2 години

До 123: Ако нещо те притеснява бройката винаги може да провериш в НСИ. Там се гледат всички починали. Даже и тези от глу пост. Нормално умирате средно между 105-108 хиляди на година. За 2020-та година бяха 124 хиляди ако не се лъжа. За тази ще минат 135 хиляди.Аз затова не гледам кой как са го написали или колко болни има. В крайна сметка броят се умрелите в края на годината.

315

А сега де

преди 2 години

Около 2/3 от пълнолетните живеещи в България са ваксинирани, а починалите за 14 дневен период, които са ваксинирани са 6,14%. Ваксинираните сред заразените вчера са 17,85%, като май това е рекорд. В предишните дни бяха под 15%.

314

123

преди 2 години

След като плевенски лекари счупиха *** и обявиха за "жертва на ковид" 13-годишно дете, постъпило в спешното след катастрофа, сливенските им колеги решиха също да "блеснат", и обявиха 3-те жертви на пожара в ковид отделението на болницата за "ковид жертви". Колкото и налудничаво да звучи, това е факт - потвърдено е от МЗ за Дарик. Тези свинщини се вършат ежедневно. Ако човек умре заради перитонит, става ковид жертва, ако е дал положителен тест, а перитонинът става "придружаващо заболяване".

313

Анонимен

преди 2 години

На всички стана ясно, че тук няма истински доктори, мед.сестри, санитари и др. На всякъде по света успяха да разберат как да лекуват ковида само тук не. Хората умират от безхаберието и безотговорното поведение на голям процент от работещите в ковид отделенията. След като не могат да се справят и толкова българи умират за какво точно им се дават тези 1000 лв. Ясно е, че не всеки може да бъде спасен, но тук е страшно.

312

Проф. Пол Мерик

преди 2 години

Пляскате минуси, защото нямате с какво да ми възразите, нали?

311

Анонимен

преди 2 години

Ковида се прекарва лесно, ако още ПЪРВИТЕ няколко дни пиете достатъчна доза Хювемек или Пандекс. Но трябва и по-сериозни дози витамин С, D3, цинк и кверцитин. Това е протокола за първите дни. Казва се FLCCC I-MASK+ на проф. Пол Мерик. Нашите джипи-та не предписват нищо, което да намали виралното размножение. Така е спуснато от СЗО - да има максимални поражения, смърт, страх и въвеждане на ваксинация. Да благодарим на Фаучи и ГейЦ.

310

Анонимен

преди 2 години

Хора, давайте всички да се ваксинираме, че тия горките акционери на Пфайзер на нас чакат!

309

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Еее няма проблем всичко е точно. Ай да нропним едно хорце

308

ЦИЦЕРОН

преди 2 години

ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ ЦИРК И ИНКВИЗИЦИЯ! И ВСЕ ПО НАГЛИ СТАВАТ! ГРАМ НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ НИКАКВИ СТАТИСТИКИ, АВСТРИ-МАВСТРИЯ И Т НТ ... И ВЪОЩЕ НЕ СЕ КОЛЕБЯ ... ТВЪРДО НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА, ДВА КОЛЕГИ НА ПО 0КОЛО 45 ГОД ГО ИЗКАРАХА С МИНИМАЛНИ СИМПТОМИ, КАТО НАСТИНКА, И ПРЕДПОЧИТАМ РИСКА - ДА ГО ПРЕКАРАМ И ДА ОЦЕЛЕЯ, ОТКОЛКОТО ДА СЕ БОДА ТЕЗИ ПРОДУКТИ ЗА КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ПРОПАФАНДИРАТ ДЕНОНОЩНО

307

Евро-Либераст

преди 2 години

Всеки ден по 30 -40 иляди теста... че то до нова година ще се извъртят всички...Много пари направиха лабораториите от този цирк, да не говорим за производителите на тази "панцея", която искат да ни принудят да поемем... там парите са стотици милиарди

306

Евгения

преди 2 години

20 % от българите са се инжектирали!... и около 20 % от заразаените са инжектирани ...схванхте ли - все тая дали се със или без "ваксина" , А хора на средна възраст без тежки заболяваноя да ги е страх от кови е безумие